Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κομψή σχεδιαστικά και με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, η καμπίνα επιβατών του Clio Business θα κερδίσει άμεσα τις εντυπώσεις.

Το σύστημα πολυμέσων «Media Nav Evo» προσφέρει οθόνη αφής 7 ιντσών καθώς και δυνατότητα ελέγχου μέσω φωνητικών εντολών στα ελληνικά.

Κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας

Aπό την πρώτη στιγμή, ο οδηγός θα εκτιμήσει δεόντως την ευρύχωρη καμπίνα του γαλλικού mini-vanette όπου κυριαρχούν οι έντονες καμπύλες γραμμές.
Η πολύ καλή ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί, με αντίστοιχο επίπεδο συναρμογής, συνδυάζονται με υφασμάτινες επενδύσεις μαύρης – γκρι απόχρωσης ενώ η διατήρηση των πίσω πλευρικών γυάλινων επιφανειών, διευρύνει σημαντικά το οπτικό πεδίο του οδηγού, στοιχείο – κλειδί για την αποφυγή… μπελάδων κατά την κίνηση εντός της πόλης.
Τα μεγάλων διαστάσεων καθίσματα προσφέρουν πολύ καλή πλευρική στήριξη στο σώμα των επιβατών ενώ το πλήρως ρυθμιζόμενο τιμόνι, επιτρέπει την άμεση εύρεση της κατάλληλης θέσης οδήγησης. Όπως προαναφέραμε, στον εξοπλισμό της έκδοση Business περιλαμβάνονται όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς και από ένα επιβατικό όχημα (καθρέπτες, A/C, cruise-control, υπολογιστής ταξιδιού κ.ο.κ.) ενώ πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός ασφάλειας που περιλαμβάνει μετωπικούς αερόσακους για τον οδηγό και τον συνοδηγό καθώς και πλευρικούς για την προστασία του κεφαλιού και του θώρακα.
Ωστόσο, το στοιχείο που κερδίζει τις εντυπώσεις είναι το νέο σύστημα πολυμέσων «Media Nav Evo» με την οθόνη αφής των 7 ιντσών στην κεντρική κονσόλα που μεταξύ άλλων ενσωματώνει τις λειτουργίες του ηχοσυστήματος (με σύνδεση Bluetooth, USB, Aux) αλλά του συστήματος πλοήγησης, παρέχοντας τη δυνατότητα ελέγχου του μέσω και φωνητικών εντολών στα ελληνικά.
Τέλος, ο δυναμικός σχεδιαστικά πίνακας οργάνων είναι ευανάγνωστός και παρέχει άμεσα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον οδηγό αναφορικά με διάφορες λειτουργίες του οχήματος ενώ στον βασικό εξοπλισμό του γαλλικού mini-vanette περιλαμβάνεται ακόμη και σύστημα ελέγχου πίεσης των ελαστικών.
Καταλήγοντας, δεν πρέπει να παραλείψουμε πως μέσω μιας σειράς πακέτων εξατομίκευσης (Pack Look), η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει στον κάτοχο του νέου Clio Business τη δυνατότητα πλήρους διαμόρφωσης του εξοπλισμού του οχήματος του ακόμη και σε θέματα αισθητικής (χρωματικοί συνδυασμοί, διακοσμητικές λεπτομέρειες, τύποι ζάντας κ.ο.κ.), προκειμένου να διαμορφώσει την τελική –προσωπική- του έκδοση.

 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Renault - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ