Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο κινητήρας των 1,5λτ. αποδίδει ισχύ 90 ίππων και η μέση κατανάλωση του περιορίζεται έως και στα 3,3λτ./100χλμ.

Κινητήρας – διαμάντι με μέση κατανάλωση από 3,3λτ./100χλμ.

Kάτω από το κάλυμμα του κινητήρα των εκδόσεων «Business» του Renault Clio Van εδράζεται ένα μηχανικό σύνολο 1.461 κ.εκ. που αποδίδει μέγιστη ισχύ 90 ίππων και ροπή 220 Nm.
Με άμεση απόκριση στις εντολές του οδηγού από το χαμηλό φάσμα των στροφών λειτουργίας του και ιδιαίτερα περιορισμένα επίπεδα θορύβου ακόμη και στις υψηλές ταχύτητες κίνησης, ο εν λόγω κινητήρας εφοδιάζεται με σύστημα Stop&Start, προκειμένου να περιορίσει ακόμη περισσότερο τη μέση κατανάλωση του εντός της πόλης (από 3,5λτ./100χλμ.).
Για μεικτό κύκλο κίνησης, απαιτεί μόλις 3,3λτ./100χλμ. σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνει ο κατασκευαστής ενώ την ίδια στιγμή οι εκπομπές CΟ2 περιορίζονται έως και στα 85 g/km.
Το 5τάχυτο κιβώτιο διακρίνεται για την αραιά κλιμάκωση του, γεγονός που ευνοεί την οικονομία καυσίμου ενώ, με τη δεξαμενή καυσίμου να έχει όγκο 45 λτ., θεωρητικά, το Renault Clio Business είναι σε θέση να επιτύχει μέγιστη αυτονομία έως και άνω των 1.300 χλμ.!
Τέλος, το κόστος συντήρησης του γαλλικού mini-vanette ευνοείται από τα αραιά διαστήματα μεταξύ των προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης που ορίζονται στα 30.000 χλμ.

 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Renault - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ