Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η ειδική γόμα και τη στιβαρή κατασκευή του ελαστικού Duravis R660 της Bridgestone, εξασφαλίζει εξαιρετική χιλιομετρική απόδοση και μακροπρόθεσμα χαμηλό κόστος λειτουργίας.

Duravis R660. Με top χιλιομετρική απόδοση

2.899 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2017)

Για ασφαλείς, αξιόπιστες και αποδοτικές σε κόστος μετακινήσεις με ημιφορτηγά και βαν. Το θερινό ελαστικό Bridgestone Duravis R660, αποτελεί σημείο αναφοράς για άριστο συνδυασμό αλληλοσυγκρουόμενων παραγόντων και της εκπληκτικής χιλιομετρικής του απόδοσης!

Η ιαπωνική Bridgestone, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ελαστικών στον κόσμο, δημιούργησε το θερινό ελαστικό Duravis R660 για να κυριαρχήσει στην απαιτητική αγορά των ημιφορτηγών και των βαν χάρη στην εξαιρετική χιλιομετρική απόδοση του νέου ελαστικού.

Βασισμένο στο σκληροτράχηλο σχεδιασμό, την ειδικά ενισχυμένη δομή και την εξελιγμένη γόμα πέλματος, το Duravis R660 έχει κατασκευαστεί για να «κρατήσει», πολύ περισσότερο από κάθε άλλο ελαστικό της κατηγορίας του προσφέροντας ανθεκτικότητα και εξαιρετική αντίσταση στην φθορά. Η κορυφαία χιλιομετρική του απόδοση, μακροπρόθεσμα σημαίνει χαμηλό κόστος λειτουργίας και κατά συνέπεια ενίσχυση της κερδοφορίας.

Παράλληλα με τα οφέλη στην χιλιομετρική απόδοση, το νέο θερινό ελαστικό για ελαφρά φορτηγα Duravis R660, είναι επίσης σχεδιασμένo για μέγιστη απόδοση και ασφάλεια σε κακοτράχαλο ή ακόμα και σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό του πέλματος με τις ειδικές λωρίδες, το νερό απομακρύνεται αποτελεσματικά εκτός περιοχής επαφής του ελαστικού με το δρόμο. Έτσι όχι μόνο διασφαλίζεται ο άριστος χειρισμός και το γερό κράτημα στις στροφές μαζί με σταθερότητα στην ευθεία, αλλά επιτυγχάνονται και μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος.

Μια ακόμη πρόκληση που κλήθηκε να αντιμετωπίσει το νέο ελαστικό Duravis R660 είναι και η οικονομία καυσίμου μιας και αυτή επιβαρύνει ιδιαίτερα το λειτουργικό κόστος μια επιχείρησης ή ενός επαγγελματία. Χάρη στο σκελετό σε σχήμα Super-S, το Duravis R660 προσφέρει μειωμένη κατανάλωση καυσίμου κάνοντας τη μεγάλη διαφορά σε σχέση με τους ανταγωνιστές του.

Το θερινό ελαστικό Bridgestone Duravis R660 για ελαφρά φορτηγά και βαν είναι διαθέσιμο στη χώρα μας για τροχούς 14, 15, 16 & 17 ιντσών σε 21 διαστάσεις από 165/70 R 14 έως 215/ 60 R17