Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η εναλλακτική επιλογή στα mini-buses

6.906 Επισκέψεις στο άρθρο (30/12/2014)

H πληρέστατη γκάμα των επιβατικών εκδόσεων του Citan συμπληρώνεται με τη προσθήκη των νέων -7θέσιων- Crewbus που προσφέρουν άνετους χώρους στο εσωτερικό τους για ενήλικες και στις τρεις σειρές καθισμάτων. Στην πράξη, οι εν λόγω εκδόσεις αποτελούν ιδανική επιλογή για μια σωρεία ιδιωτικών ή επαγγελματικών χρήσεων.

Το Mercedes-Benz Citan έχει καταφέρει να εδραιωθεί… για τα καλά και στην ελληνική αγορά ως ένα αξιόπιστο και πληρέστατα εξοπλισμό μοντέλο που, κυρίως στην αγορά των επαγγελματικών οχημάτων, είναι σε θέση να προσφέρει σημαντικές λύσεις σε μια ευρεία «παλέτα» εφαρμογών. 
Διαθέσιμο με τρία μήκη αμαξώματος, το Citan είναι σε θέση να μεταφέρει φορτία με όγκο έως και 3,5κ.μ. παρά τις περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματος του που δεν υπερβαίνουν το μήκος των 4,7μ. 
Ωστόσο, η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, το προηγμένο τεχνολογικό υπόβαθρο και ο πληρέστατος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας που εγγυάται το λογότυπο της Mercedes-Benz το οποίο δεσπόζει στη μάσκα του, καθιστά και τις επιβατικές του εκδόσεις, με την ονομασία «Crewbus», ιδανικές λύσεις τόσο για ιδιώτες όσο και για επαγγελματίες χάρη και στις εξελίξεις της αγοράς των Ταξί όπου πλέον επιτρέπεται η χρήση πολυθέσιων οχημάτων. 
Σε αυτό ακριβώς το σημείο έρχεται να «κουμπώσει» ιδανικά το λανσάρισμα της νέας -7θέσιας- έκδοσης του Citan Crewbus η οποία, βασίζεται το Extra Long αμάξωμα του γερμανικού μοντέλου. 
Είτε οι ανάγκες σας αφορούν την μεταφορά μιας πολυμελούς οικογένειας, είτε προορίζεται για τη μεταφορά τεχνικού προσωπικού σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό του, είτε το προορίζετε για τη μεταφορά επιβατών και των αποσκευών τους, το Mercedes-Benz Citan Extra Long, αποτελεί μια ιδανική επιλογή, με εξαιρετική ευελιξία, χαμηλό κόστος χρήσης και συντήρησης και μια εξαιρετική σχέση τιμής – αξίας, κυρίως λόγω του πληρέστατου εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας. 
Σε κάθε περίπτωση, δεδομένα όπως η πολύ καλή ποιότητα κύλισης, το κορυφαίο επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας, η ευελιξία και η χαμηλή κατανάλωση των «ροπάτων» πετρελαιοκινητήρων του, απλώς προσθέτουν το… κερασάκι στην τούρτα. 
 
Τιμοκατάλογος Mercedes-Benz Citan Extra Long
Το 7θέσιο Mercedes-Benz Citan Crewbus προσφέρεται στην ελληνική σε δύο εκδόσεις με το κόστος του να διαμορφώνεται ως εξής: 
- 109 CDI Extra Long με κόστος από 22.613 ευρώ (με Όφελος Απόσυρσης)
- 111 CDI Extra Long με κόστος από 23.657 ευρώ (με Όφελος Απόσυρσης)
Επιπρόσθετα, το γερμανικό μοντέλο μπορεί να αποκτηθεί με μηνιαία δόση 351 ευρώ για την έκδοση 109 CDI και 367 ευρώ για την έκδοση 111 CDI αντίστοιχα, μέσω του προγράμματος χρηματοδότησης Mercedes-Benz Financial Services που προβλέπει:
- Προκαταβολή 30% και εξόφληση σε 60 μήνες με ονομαστικό επιτόκιο 8,9%
 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)