Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Eurocargo προσφέρεται με ένα ιδιαίτερα στιβαρό πλαίσιο σε 15 διαφορετικές εκδόσεις μεταξονίου.

Παράλληλα, πολλαπλές είναι οι επιλογές αναφορικά με τους άξονες τους ενώ…

… οι επιλογές στις αναρτήσεις περιλαμβάνουν ακόμη και αερανάρτηση τόσο στον εμπρός όσο και τον πίσω άξονα.

Ο αστικός… χαμαιλέοντας των 11.000 παραλλαγών!

Ενα στοιχείο που έχει καταφέρει να συνδεθεί άρρηκτα με το όνομα του Eurocargo κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης εμπορικής του πορείας είναι η τεράστια ποικιλία εκδόσεων και η δυνατότητα της Iveco να δημιουργήσει το ιδανικό όχημα για διάφορες, πλήρως διαφορετικές χρήσεις, βασιζόμενη στο Eurocargo.
Ουσιαστικά, το Eurocargo προσφέρεται για χρήση εντός ή στα πέριξ των πόλεων και η μεγάλη ευελιξία του σε συνδυασμό με το ιδιαίτερα στιβαρό πλαίσιο του, διασφαλίζουν την ευκολία χειρισμού του ακόμη και στις πιο αναπάντεχες περιστάσεις.
Με το μεικτό βάρος του να κυμαίνεται από τους 6,2 – 19,0t., το Eurocargo προσφέρεται με δύο άξονες και 15 διαφορετικούς τύπους μεταξονίου (από 2,79μ.) ενώ, το μήκος του αμαξώματος του μπορεί να ανέλθει έως και στα 10.175 χλστ.
Όπως είναι φυσικό, η ποικιλία σε ότι αφορά στους τύπους αξόνων και είναι πραγματικά εντυπωσιακή ενώ, αξίζει να αναφέρουμε πως το ιταλικό φορτηγό προσφέρεται και με τρεις διαφορετικούς τύπους ανάρτησης (παραβολική, ημί-ελλειπτική, αερανάρτηση). Μάλιστα, η λειτουργία της αερανάρτησης (και για τους δύο άξονες), ελέγχεται από το ηλεκτρονικό σύστημα «ECAS» (Electronically Controlled Air Suspension), γεγονός που εγγυάται το απρόσκοπτο… φιλτράρισμα όλων των ανωμαλιών του οδοστρώματος, ανεξαρτήτου διαδρομής και φορτίου.
Σε ότι αφορά στο φορτίο, σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνει η Iveco, το νέο Eurocargo είναι σε θέση να υποστηρίξει μέγιστο βάρος επί του πλαισίου της τάξης των 11,3t. 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Iveco - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ