Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ένα από τα βασικά γνωρίσματα του νέου Iveco Eurocargo, είναι το έντονο «V» που σχηματίζεται στο εμπρός μέρος της καμπίνας.

Τα νέα φωτιστικά σώματα φέρουν και λυχνίες τύπου LED.

Πλήρως ανασχεδιασμένα είναι και τα αεροδυναμικά βοηθήματα.

Η νέα εποχή έφτασε

8.630 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2016)

Το νέο Iveco Eurocargo είναι το «International Truck of the Year 2016» και από την πρώτη επαφή μας μαζί του επί ελληνικού εδάφους κατέστη σαφές πως είναι ένα από τα πληρέστερα, αποδοτικότερα και πιο φιλικά στη χρήση, ελαφρά φορτηγά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλα, είναι σαφές πως θα συμβάλλει τα μέγιστα στην περαιτέρω ανάπτυξη της ιταλικής εταιρείας κατασκευής επαγγελματικών οχημάτων μέσα στα επόμενα χρόνια.

Από το 1991 όταν και παρουσιάστηκε η πρώτη γενιά του, το Iveco Eurocargo έχει να επιδείξει περισσότερες από μισό εκατομμύριο πωλήσεις στις αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Αυστραλίας και της Λατ. Αμερικής, γεγονός που το κατατάσσει μεταξύ των πιο εμπορικά επιτυχημένων εκπροσώπων της κατηγορίας του. Παράλληλα, έχει αποσπάσει τον τίτλο του «International Truck of the Year» δύο χρονιές (1992 & 2016).
ΚαθΆ όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης εμπορικής του πορείας και στη χώρα μας, το Eurocargo συγκαταλέγονταν στους πιο αποδοτικούς, ευκολοδήγητους, αξιόπιστους και προηγμένους τεχνολογικά, εκπροσώπους της κατηγορίας του, ωστόσο, η εντελώς νέα σχεδίαση της καμπίνας, οι τεχνολογικές καινοτομίες και το ιδιαίτερα μειωμένο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας που επιδεικνύει η νέα γενιά του, το καθιστούν μια από τις πληρέστερες προτάσεις της αγοράς.
Εξάλλου, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως, η γραμμή παραγωγής του στη Μπρέσια (Ιταλία) όπου και ανέκαθεν κατασκευάζονταν, είναι σε θέση να προσφέρει περισσότερες από 11.000 (!) εκδόσεις του νέου Eurocargo, αναλόγως της χρήσης για την οποία προορίζεται…
Επιγραμματικά, αξίζει να αναφέρουμε πως το νέο Eurocargo είναι διαθέσιμο (και στην ελληνική αγορά) σε εκδόσεις με μεικτό βάρος από 6,2 – 19,0t. (βάρος συρμού έως 35,0t.), 15 διαφορετικές εκδόσεις μεταξονίου, τρεις τύπους καμπίνας με διάφορα ύψη οροφής, κινητήρες με καύσιμο τόσο το πετρέλαιο κίνησης όσο και το φυσικό αέριο κ.ο.κ. 

Κομψότερη και πιο σύγχρονη αισθητική
Ηνέα σχεδίαση της καμπίνας βασίζεται στο έντονο «V» σχήμα που παρατηρείται στην μάσκα ενώ πλήρως τροποποιημένα είναι τόσο τα φωτιστικά σώματα όσο και τα αεροδυναμικά βοηθήματα στις εμπρός γωνίες της.
Ο πλήρως τροποποιημένος προφυλακτήρας ενσωματώνει τόσο ένα σκαλοπάτι για καλύτερη πρόσβαση σε πιο ψηλό σημείο (π.χ. καθαρισμός παρμπρίζ) όσο και τους αισθητήρες για το σύστημα AEBS που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.
Ο δυναμικός χαρακτήρας της σχεδίασης αποτυπώνεται επίσης στα νέα φωτιστικά σώματα που φέρουν λυχνίες τύπου LED και σύστημα «Daytime Running Lights» ενώ, τα αεροδυναμικά βοηθήματα ακριβώς από πάνω τους, βελτιώνουν τα επίπεδα θορύβου που παράγονται κατά την κίνηση του οχήματος, ενώ συμβάλλουν και στο παραμένουν καθαρές οι πλευρικές πόρτες. Φυσικά, έχουν επιφέρει και τη μείωση του αεροδυναμικού συντελεστή του οχήματος κατά 2% σε σχέση με τον προκάτοχο του.
Συνολικά, το νέο Iveco Eurocargo προσφέρεται με τρείς διαφορετικούς τύπους καμπίνας (Day Cab, Sleeper Cab, Crew Cab) ενώ σε όλες τις εκδόσεις, προσφέρεται η δυνατότητα πρόσβασης εντός του οχήματος μέσω ενός ή δύο σκαλοπατιών.

Το απίστευτο… ντεμαράζ της Iveco

H εντυπωσιακή αναβάθμιση της γκάμας επαγγελματικών οχημάτων της Iveco κατά τη διάρκεια της τελευταίας 4ετίας αποτυπώνεται έκδηλα τόσο στις –συνεχόμενες- διεθνείς διακρίσεις που έχει κερδίσει, όσο και στις πωλήσεις της.
Χαρακτηριστικά, αξίζει να αναφέρουμε πως η Iveco έχει πρωτεύσει στα διεθνή βραβεία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο τα τελευταία χρόνια με όλους τους εκπροσώπους τους και πιο συγκεκριμένα:
• «International Truck of the Year» το 2013 με το νέο Stralis
• «International Van of the Year» το 2015 με το νέο Daily
• «International Coach of the Year» το 2016 με το νέο Magelys
• «International Truck of the Year» το 2016 με το νέο Eurocargo.
Παράλληλα, κέρδισε το πρόσφατο Rally Dakar 2016 με την αγωνιστική ομάδα De Rooy στην κατηγορία των φορτηγών (με συνολικά 4 συμμετοχές της στην τελική 10άδα) ενώ, ήταν και ο κυρίαρχος στις πωλήσεις φορτηγών με μεικτό άνω των 3,5t. στην ελληνική αγορά για το 2015!