Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Δείτε τα οφέλη και τα προνόμια στο Leasing Επαγγελματικών Οχημάτων και μάθετε το μηνιαίο μίσθωμα 8 δημοφιλών μοντέλων.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δείτε τα οφέλη και τα προνόμια στο Leasing Επαγγελματικών Οχημάτων και μάθετε το μηνιαίο μίσθωμα 8 δημοφιλών μοντέλων.

Leasing: Το «εργαλείο» του σύγχρονου επαγγελματία

9.710 Επισκέψεις στο άρθρο (22/12/2021)

Γιατί συμφέρει τόσο πολύ η μακροχρόνια μίσθωση ενός επαγγελματικού οχήματος; Ποιες είναι οι προσφερόμενες καλύψεις και τι πρέπει να γνωρίζετε πριν αποφασίσετε; Μάθετε ό,τι ψάχνατε για το Leasing και παράλληλα δείτε το μηνιαίο μίσθωμα για δημοφιλή μοντέλα της ελληνικής αγοράς.

Leasing & Επαγγελματικό Όχημα


Το επαγγελματικό όχημα αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα σημαντικότερα και άκρως επιδραστικά εργαλεία για την εύρυθμη λειτουργία μιας επιχείρησης και δύνανται να αναβαθμίσουν κάθετα την αποδοτικότητά της ή το αντίθετο, στην περίπτωση που δεν καλύπτουν απόλυτα τις απαιτήσεις της χρήσης για την οποία προορίζονται.

Στη δύσκολη συγκυρία που έχουν περιέλθει όλοι οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας, δεδομένης της μακρόχρονης οικονομικής κρίσης σε συνδυασμό με τα παρελκόμενα της πανδημίας που έχει πλήξει τον πλανήτη την τελευταία διετία, είναι σαφές πως προκειμένου μια επιχείρηση να μπορεί να παραμείνει ανταγωνιστική και προπάντων βιώσιμη, απαιτείται να εκμεταλλευτεί όλα τα σύγχρονα εργαλεία που της παρέχονται.

Οι ιδιαιτερότητες των επαγγελματικών οχημάτων

Σε ό,τι αφορά στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων, είναι σαφές πως η κατοχή και χρήση τους επιβάλλεται να επηρεάζει στο ελάχιστο δυνατό το λειτουργικό κόστος της εταιρείας ενώ την ίδια στιγμή, θα πρέπει να είναι απόλυτα συμβατά με τις απαιτήσεις που υπάρχουν ως προς την αποδοτικότητά τους, σε θέματα μεταφορικών δυνατοτήτων.

Ωστόσο, το Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας ενός επαγγελματικού οχήματος (Total Cost of Ownership), επιβαρύνει σημαντικά το κόστος λειτουργίας μιας εταιρείας, με έξοδα που δεν γίνονται άμεσα αντιληπτά ενώ, δεν είναι εύκολο να υπολογιστεί εξαρχής, για παράδειγμα κατά την επιλογή ενός νέου οχήματος.

Παράλληλα, πολλά και σημαντικά είναι τα προβλήματα που προκύπτουν στην περίπτωση που μια επιχείρηση έχει αυξημένες περιοδικές μεταφορικές ανάγκες ή όταν το όχημα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα (ανάγκη συντήρησης ή επισκευής) που το καθηλώσει στο συνεργείο.

Πέραν όλων των παραπάνω, είναι σαφές πως το ή τα επαγγελματικά οχήματα μιας εταιρείας, αποτελούν και μια –πρώτης τάξεως- διαφήμιση για αυτήν, παρέχοντας μια πρώτη εντύπωση για το επίπεδο των υπηρεσιών που αυτή είναι σε θέση να προσφέρει, δεδομένου ότι επιχειρεί με τα βέλτιστα εργαλεία σε όλους τους τομείς. Συνέχεια του άρθρου >>>