Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Ανακαλύψτε τους τρόπους με τους οποίους το leasing επαγγελματικού οχήματος μπορεί να… απογειώσει την αποδοτικότητα της επιχείρησης σας.
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανακαλύψτε τους τρόπους με τους οποίους το leasing επαγγελματικού οχήματος μπορεί να… απογειώσει την αποδοτικότητα της επιχείρησης σας.

Οδηγός: Leasing Επαγγελματικών Οχημάτων

8.570 Επισκέψεις στο άρθρο (16/2/2022)

Ανακαλύψτε τους λόγους που καθιστούν το leasing μια από τις πιο αναπτυσσόμενες και άκρως αποδοτικές τάσεις/λύσεις για την απόκτηση ενός νέου επαγγελματικού οχήματος (όλων των τύπων/κατηγοριών).

Τα επαγγελματικά οχήματα συγκαταλέγονται χωρίς αμφιβολία μεταξύ των πιο σημαντικών και… επιδραστικών «εργαλείων» στην εύρυθμη λειτουργία μιας επιχείρησης και είναι σαφές πως συνδέονται άρρηκτα με την βέλτιστη αποδοτικότητα που αυτή διατηρεί.

Μέσω της μακροχρόνιας μίσθωσης (leasing) είναι διαθέσιμα και στην πλειοψηφία τους τα νέα –ηλεκτρικά- επαγγελματικά οχήματα που διατίθενται στην ελληνική αγορά.

Μέσω της μακροχρόνιας μίσθωσης (leasing) είναι διαθέσιμα και στην πλειοψηφία τους τα νέα –ηλεκτρικά- επαγγελματικά οχήματα που διατίθενται στην ελληνική αγορά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Από την άλλη, το κόστος αγοράς, χρήσης, συντήρησης και επισκευής ενός επαγγελματικού οχήματος, δηλαδή το Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας του (Total Cost of Ownership), αποτελεί ένα μεγάλο… αγκάθι στο λειτουργικό κόστος μιας επιχείρησης ενώ, δεν είναι εύκολο να υπολογιστεί εξ αρχής και με σαφήνεια το πόσο αυτό θα επηρεάσει τα οικονομικά μιας επιχείρησης, ειδικά στην περίπτωση που προκύψουν αναπάντεχες εξελίξεις όπως μια σοβαρή βλάβη που θα ακινητοποιήσει το όχημα επί μακρόν.

«Volkswagen Lease Pro» για το νέο Caddy
 
Παράλληλα, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως τόσο το μεμονωμένο επαγγελματικό όχημα ενός επιτηδευματία όσο και ο εταιρικός στόλος οχημάτων μιας επιχείρησης, αποτελούν μια πρώτης τάξεως «βιτρίνα» που υποδηλώνει από την πρώτη στιγμή το επίπεδο των υπηρεσιών  που μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της, δεδομένου ότι αντικατοπτρίζουν και το επίπεδο του υλικοτεχνικού εξοπλισμού που χρησιμοποιείται για αυτόν τον σκοπό.

Ωστόσο, παρά το γεγονός για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ένα νέο επαγγελματικό όχημα, υπάρχουν αυτήν τη στιγμή διαθέσιμα στην αγορά πολλαπλά, άκρως ευέλικτα και δελεαστικά προγράμματα χρηματοδότης, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής, άτοκες δόσεις ή και μηδενική προκαταβολή, χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε επιπλέον οφέλη όπως π.χ. εκπτώσεις σε συντήρηση κ.ά., μια πρακτική που κερδίζει συνεχώς έδαφος τα τελευταία χρόνια, είναι το Leasing, δηλαδή η μακροχρόνια μίσθωση. Μάλιστα αξίζει να σημειώσουμε πως κατά την πρόσφατη περίοδο της καραντίνας λόγω του κορωνοϊού, το ποσοστό των νέων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων που αποκτήθηκαν μέσω leasing, εκτινάχθηκε!
 
Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε