Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Νέα all season & χειμερινά ελαστικά Dunlop για LCV

Νέα all season & χειμερινά ελαστικά Dunlop για LCV

10.736 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2024)

- Dunlop Econodrive AS λέγεται το νέο allseason ελαστικό της Dunlop για Van
- Dunlop Econodrive Winter, το νέο χειμερινό της (επίσης για ελαφρά επαγγελματικά)
- Η τοποθέτηση της μάρκας, διεκδικεί μερίδια, στην κατηγορία ελαστικών “Value”
- Με την γκάμα της διεκδικεί μερίδια και από την σχεδόν 10% ανάπτυξη που βλέπει

Η Dunlop διευρύνει με νέα ελαστικά την γκάμα της στην κατηγορία «Ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων». Τα νέα προϊόντα της αφορούν τις κατηγορίες ελαστικών 4 εποχών (allseason) και χειμερινών ελαστικών για ελαφριά φορτηγά.
 

Οι δύο νέες προσθήκες, Dunlop Econodrive AS (το allseason) και Dunlop Econodrive Winter, συμπληρώνουν την υπάρχουσα σειρά ελαφρών φορτηγών Dunlop Econodrive, η οποία περιλαμβάνει ήδη τα ελαστικά που φοράει η πλειονότητα των οδηγών στην Ελλάδα (αυτά που ξέρουμε ως θερινά), τα Dunlop Econodrive και Dunlop Econodrive LT.
 

Αυτή η διεύρυνση της προϊοντικής γκάμας της (στα πλαίσια της νέας στρατηγικής τοποθέτησης του Goodyear Group στο οποίο ανήκει η Dunlop) στοχεύει να τοποθετήσει τη μάρκα, ανταγωνιστικά στην κατηγορία “Value” (αξίας) της αγοράς ελαστικών ελαφρών φορτηγών.
 

Σύμφωνα με την εταιρεία, η στρατηγική της κίνηση απορρέει από έρευνα αγοράς που προβλέπει ανάπτυξη 9,3% σε αυτό το τμήμα της αγοράς ελαστικών ελαφρών φορτηγών έως το 2028.

Το Dunlop Econodrive AS και το Dunlop Econodrive Winter θα είναι διαθέσιμα σε 17 και 19 νέα μεγέθη, αντίστοιχα, καλύπτοντας τις ανάγκες μιας σειράςbestsellers ελαφρών φορτηγών.
 

Με βάση τις ανακοινώσεις της Dunlop, το Econodrive AS ενσωματώνει τεχνολογικές εξελίξεις για να προσφέρει αξιόπιστη απόδοση σε διαφορετικές συνθήκες, προσφέροντας πολλά χιλιόμετρα και ανθεκτικότητα. Στο σχεδιασμό του, το ελαστικό διαθέτει μεγάλο αριθμό λεπίδων και νέα σύνθεση στα υλικά πέλματος, παρέχοντας βελτιωμένη πρόσφυση σε βρεγμένες συνθήκες. Το μεγάλο βάθος πέλματός, του εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση όλο το χρόνο.
 

Από την άλλη, η χειμερινή πρόταση της Dunlop διαθέτει μοτίβο πέλματος με χαρακτηριστικό σχήμα «V» (κάτι που οδηγεί σε αποτελεσματική εκκένωση νερού και αξιόπιστο χειρισμό).
 

Οι κεντρικές αυλακώσεις του ελαστικού, “πιάνουν” αποτελεσματικά το χιόνι κατά την κίνηση του. Το μπλοκ πέλματος του ελαστικού είναι ενισχυμένο με συνδετήρες, ενισχύοντας τη δομική ακαμψία, μειώνοντας την τριβή και αυξάνοντας τη συνολική χιλιομετρική απόσταση που θα καλύψει στη διάρκεια της ζωής του.