Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Top 100 Experts - Προτασεις ΑΓΟΡΑΣ : service

Προιόντα & υπηρεσίες για Επαγγελματικό όχημα. Για ελαφρά (pick up , vanette , van) ή βαρέα επαγγελματικά (φορτηγά , πούλμαν). Top επιχειρήσεις & οι καλύτεροι επαγγελματίες της αγοράς. Κάθε μήνα με νέα & προσφορές τους. Service , Ανταλλακτικά , Κτέο , Ελαστικά , Ειδικές κατασκευές-αμαξώματα , λύσεις αγοράς με Leasing , Aσφάλιση , Cng και εξοικονόμηση.

 • Σ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

  Σ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

  Η εταιρεία Σ. Λογοθέτης & ΣΙΑ Ο.Ε., δραστηριοποιείται στην επισκευή κρεμαγιερών και υδραυλικών τιμονιών (υδραυλικών συστημάτων διεύθυνσης), καθώς και κιβωτίων ταχυτήτων - σασμάν, για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Η υψηλή εξειδίκευσή και η μακροχρόνια παρουσία τους αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών.
    210 34 22 310 Περισσότερα
 • Ansa Turbo Systems

  Ansa Turbo Systems

  Η Αnsa turbo systems δραστηριοποιείται στο χώρο των τουρμπινών για περισσότερα απο δέκα χρόνια, και η πορεία της εταιρείας ήταν ανοδική και ταχεία από πολύ νωρίς. Ένας πολύ σημαντικός τομέας για τα οχήματα, καθώς η κακή λειτουργία μιας τουρμπίνας προκαλεί δυσλειτουργία του κινητήρα (μειωμένη απόδοση, αύξηση θερμοκρασίας, μαύρους καπνούς στην εξαγωγή των καυσαερίων από ατελή καύση, δυσαναλογία μείγματος καυσίμου – αέρα).
   2105312213 Περισσότερα
 • ΕΜΑΝ FULLER A.E.

  ΕΜΑΝ FULLER A.E.

  Η EMAN FULLER A.E. δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου ανταλλακτικών εδώ και 43 χρόνια. Εξειδικεύεται στα φορτηγά, λεωφορεία αλλά και τις μηχανές θαλάσσης ΜΑΝ. 
   210 5130136 Περισσότερα
 • ΤΟΨΗΣ

  ΤΟΨΗΣ

  TOPSYSTEM Services – ΤΟΨΗΣ Α.Ε.: Μεγάλη γκάμα λιπαντικών για επιβατικά και κάθε τύπο μηχανήματος.  Προϊόντα διεθνούς φήμης,  WEG lubricants, λιπαντικά RHEINOL της Γερμανικής εταιρείας SWD RHEINOL.

   2102801207 Περισσότερα
 • ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΩΝΗ Ο.Ε

  ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΩΝΗ Ο.Ε

  Το συνεργείο Αφοί Τσιντσιλώνη Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της συντήρησης & επισκευής φορτηγών και νταλικών εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας εγγυημένες και οικονομικές υπηρεσίες. Διαθέτουν σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο και μπορούν να ανταπεξέλθουν σε εργασίες και τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζει το όχημα σας.
   2105579382 Περισσότερα
 • ΦΡΕΝΑ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ IKE

  ΦΡΕΝΑ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ IKE

  Η “ΒrakesSTEFANOS” δραστηριοποιείται στον κλάδο της καλής συντήρησης Βαρέων οχημάτων από το 1966!
   2103478349 Περισσότερα
 • KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  Η εταιρεία KARSOU BRAKE SOLUTIONS δραστηριοποιείται στην επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης, επιβράδυνσης, έλξης και ανάρτησης, στον τομέα μηχανουργικών εργασιών καθώς και στην εμπορία σχετικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ για νταλίκες, φορτηγά και ρυμουλκούμενα οχήματα.
   2105551450 Περισσότερα
 • ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΙΣΚΟΣ Ε.Ε. (ΠΑΣΧΑΛΗΣ)

  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΙΣΚΟΣ Ε.Ε. (ΠΑΣΧΑΛΗΣ)

  Το συνεργείο DAF SERVICE PASCHALIS με έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής είναι επίσημος επισκευαστής της «ERGOTRAK AE» , αποτελεί συνέχεια της επιχείρησης του κύριου «ΠΑΣΧΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ», η οποία δραστηριοποιείται από το 1987 σε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής φορτηγών αυτοκινήτων καθώς και στην χονδρική πώληση ανταλλακτικών.
   210 5570960, 2105572197 Περισσότερα
 • POWER CLEAN

  POWER CLEAN

  Η εταιρεία Power Clean βασίζετε στην τεχνογνωσία αλλά και στην πολυετή εμπειρία που διαθέτει στον τομέα της απολίπανσης μεταλλικών εξαρτημάτων και στην κατασκευή ειδικών συσκευών καθαρισμού. Καθαρισμός DPF, ψυγείων, τεποζίτων & εξαρτημάτων με top εξοπλισμό !
   210 5584319 Περισσότερα
 • ΒΙΑΞΩΝ

  ΒΙΑΞΩΝ

  Η ΒΙΑΞΩΝ είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με κατασκευές επισκευές & μεταποιήσεις κεντρικών αξόνων μετάδοσης κίνησης. Με εφόδια την πολύχρονη εμπειρία, την σταθερή ποιότητα στην εργασία, τον κατάλληλο εξοπλισμό και την γκάμα ανταλλακτικών από μεγάλες ευρωπαϊκές εταιρίες, υπάρχει δυνατότητα κάλυψης των αναγκών κάθε πελάτη.
   210 514 2230 Περισσότερα
 • ΔΡΟΣΟΣ SERCICE VOLVO

  ΔΡΟΣΟΣ SERCICE VOLVO

  Με 22 χρόνια εμπειρία στο χώρο της επισκευής και συντήρησης φορτηγών Volvo, το συνεργείο ΔΡΟΣΟΣ Service, με σύγχρονο εξοπλισμό και τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά εργαλεία, βρίσκεται πάντα στο πλευρό του επαγγελματία οδηγού, παρέχοντας τις εξειδικευμένες υπηρεσίες & γνώσεις του.
   2130251127 Περισσότερα
 • Kosmas Trucks

  Kosmas Trucks

  Η αναζήτηση της τέλειας επιλογής μεταχειρισμένων μπετονιέρων, δομικών μηχανημάτων, αντλιών σκυροδέματος, πρεσσών μπετού και ανταλλακτικών απαιτεί αξιόπιστο συνεργάτη. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν, στον κόσμο του Truck Parts, όπου η εμπειρία συναντά την αξιοπιστία
   210-5577608 Περισσότερα
 • Σούστες ο Ντίνος

  Σούστες ο Ντίνος

  Η επιχείρηση "Ο ΝΤΙΝΟΣ" από το 1955 έως σήμερα, εξοπλίζεται με μηχανήματα νέας τεχνολογίας ώστε να καλύπτει όλο και περισσότερες ανάγκες των οχημάτων σας. Συνεργάζονται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων.
   2104206122, 6978117930 (Γιώργος), 6978117932 (Ντίνος) Περισσότερα
 • ΑΦΟΙ ΚΟΥΜΑΚΗ

  ΑΦΟΙ ΚΟΥΜΑΚΗ

  Η Κουμάκης Turbo Diesel εξειδικεύεται στην επισκευή και ανακατασκευή μπεκ, turbo και αντλιών για diesel κινητήρες.
   2105541609 Περισσότερα
 • ΡΕΚΤΙΦΙΕ SPECIAL

  ΡΕΚΤΙΦΙΕ SPECIAL

  Στην εταιρεία «Special Ρεκτιφιέ» μπορείτε να είστε σίγουροι πως αν ο κινητήρας σας υποστεί βλάβη, θα βρεθεί σε κατάλληλα χέρια. Η αποκατάσταση ενός φθαρμένου κινητήρα και η επαναφορά στην αρχική του κατάσταση είναι ο στόχος της.

   2105910500 Περισσότερα
 • Γ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ

  Γ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ

  Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συνεργείου των Γ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ  400 τ.μ., στον Ασπρόπυργο ειδικεύονται στην επισκευή και εγκατάσταση ηλεκτρονικών συστημάτων πέδησης ABS, EBS, ECAS, ASR, TEBS και RCAS
   2105584240 – 2105584242 Περισσότερα
 • ΜΗΛΙΩΝΗΣ Parts & Trucks

  ΜΗΛΙΩΝΗΣ Parts & Trucks

  Η «ΜΗΛΙΩΝΗΣ Parts & Trucks» με δύο πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία και νέα έδρα στο 19ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, δραστηριοποιείται κυρίως στην επισκευή φορτηγών.
   2105582861 Περισσότερα
 • BRAKETRUCK

  BRAKETRUCK

  Το συνεργείο φρένων φορτηγών BRAKETRUCK στον Ασπρόπυργο, φροντίζει για την άριστη κατάσταση του συστήματος πέδησης του οχήματός σου. Σύγχρονες εγκαταστάσεις, άμεση εξυπηρέτηση, φιλικές τιμές.
   2105584520 Περισσότερα
 • Μανωλάς Βασίλης

  Μανωλάς Βασίλης

  Oι πελάτες του συνεργείου Μανωλάς Βασίλης, επί σειρά ετών, γνωρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών του. Γνωρίζουν πως ότι χρειαστούν θα γίνει σωστά (χωρίς προχειροδουλειές). Με έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς. Με πλήρη εξοπλισμό, εργαλεία και συστήματα διάγνωσης (ΧΕΝΤRY και AUTOCOM και για Ι.Χ.)
   210 4200093 - 6936741513 Περισσότερα
 • ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

  ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

  Το συνεργείο DAF SERVICE ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΙΟΥ  με έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής,  δραστηριοποιείται από το 1988 σε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής φορτηγών αυτοκινήτων με εξειδίκευση στα Φορτηγά DAF καθώς και στην πώληση ανταλλακτικών.

   2105822045, 6936901610 Περισσότερα
 • ΑΦΟΙ ΚΗΡΟΜΥΤΗ

  ΑΦΟΙ ΚΗΡΟΜΥΤΗ

  Οι ΑΦΟΙ Κηρομύτη, με εμπειρία 40 χρόνων στην επισκευή και στη συντήρηση των φορτηγών οχημάτων της Volvo, αποτελούν το συνεργείο με τη μεγαλύτερη διαθεσιμότητα σε γνήσια ανταλλακτικά της εταιρείας, καλύπτοντας έτσι τόσο το κομμάτι του service όσο και της εμπορίας οχημάτων.
   210-5551602-3 Περισσότερα
 • Mercedes BENZ – FUSO Astro Truck Service AE

  Mercedes BENZ – FUSO Astro Truck Service AE

  Yπό την νέα διοίκηση η Astro Truck Service Mercedes & FUSO,  Συνεργείο  Ελαφρών & Βαρέων Φορτηγών Mini Bus, με 30 χρόνια εξειδίκευσης και εμπειρίας, προσφέρει υπηρεσίες Truck Service .
   210 5157532-533 Περισσότερα
 • ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

  ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

  Expert που μιλάει την γλώσσα, της καλής συντήρησης επαγγελματικών και ΙΧ οχημάτων! Αν και όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο-εργαλείο σου, χρειάζεσαι καλή συμβουλευτική (τι να κάνεις, πως, πόσο). Ένας Top expert (με εμπειρία και know how θα σού γλιτώσει χρόνο και χρήμα). Μία επιχείρηση που δίνει ΛΥΣΕΙΣ (στο θέμα αυτό) είναι η Motor City!
   2103423672 Περισσότερα
 • Turbo Technology

  Turbo Technology

  Το service της τουρμπίνας αυτοκινήτου αποτελεί ένα κρίσιμο κομμάτι της συντήρησης του οχήματος μας που συχνά παραμελείται. Παρ όλο που η τουρμπίνα αποτελεί κινητήριο μοχλό για την αύξηση της απόδοσης και της αποτελεσματικότητας του κινητήρα, η σωστή φροντίδα της συχνά δε γίνεται στο χρόνο που πρέπει.
    21 0523 2192 Περισσότερα
 • Ρεκτιφιέ Φλόγα

  Ρεκτιφιέ Φλόγα

  Η εταιρεία Ρεκτιφιέ Φλόγα παρέχει πλήρη εξυπηρέτηση σε όλους τους κινητήρες και μηχανήματα. Με την υψηλή εμπειρία και τις νέες τους εγκαταστάσεις, διασφαλίζουν ότι κάθε ρεκτιφιέ πραγματοποιείται με ακρίβεια και αξιοπιστία, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών τους.
   210 345 6626 Περισσότερα
 • ΡΕΚΤΙΦΙΕ EXPRESS

  ΡΕΚΤΙΦΙΕ EXPRESS

  Η ΡΕΚΤΙΦΙΕ EXPRESS  επενδύει συνεχώς στον άρτιο εξοπλισμό και ειδικεύεται στο ρεκτιφιέ παντός τύπου μηχανών & καπακίων, αλλά και στην μελέτη και εξέλιξη  των κινητήρων. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας θα λύσει όλες σας τις απορίες γύρω από το χώρο των κινητήρων.
   210 5577647 Περισσότερα
 • ENGIRE LP

  ENGIRE LP

  Ανακαλύψτε το εξειδικευμένο συνεργείο DAF, Engire Lp, στον Ασπρόπυργο. H εταιρεία που έχει αφιερωθεί στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον κόσμο των φορτηγών. Πλέον έχουν τη φήμη του πιο αξιόπιστου κέντρου επισκευών και συντήρησης για όλα τα οχήματα της επίσημης γκάμας της DAF.
   210 5586794 Περισσότερα
 • ΠΕΑΚ

  ΠΕΑΚ

  Η ΠΕΑΚ παρέχει ποιοτικές και ταχύτατες υπηρεσίες επισκευής αντλιών πετρελαίου, μπεκ και τουρμπινών. Χρησιμοποιείται εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας ενώ το προσωπικό είναι έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο.
   2103468902 Περισσότερα
 • MANTIΝΙΩΤΗΣ ΞΑΝΘΙΠΠΟΣ

  MANTIΝΙΩΤΗΣ ΞΑΝΘΙΠΠΟΣ

  Service με υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία για 30 χρόνια σε αντλίες μπεκ Turbo. Εξοπλισμός, διαρκής εκπαίδευση, ποιοτική παροχή υπηρεσιών, hi-tech διαγνώσεις, γνήσια ανταλλακτικά και κινητό 24ωρο συνεργείο. Όλα αυτά στο συνεργείου MANTIΝΙΩΤΗΣ ΞΑΝΘΙΠΠΟΣ.
   2105595025  Περισσότερα
 • ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  Η «Σωτηρόπουλος Νικόλαος» ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της στον κλάδο της ανύψωσης και της διακίνησης μέσα στην δεκαετία του 1980.
   2103460714 Περισσότερα
 • PAPALOUKAS EXHAUST

  PAPALOUKAS EXHAUST

  Για εξατμίσεις φορτηγών, μηχανημάτων, πούλμαν και Ι.Χ εμπιστευτείτε την PAPALOUKAS EXHAUST. Με εμπειρία, τεχνογνωσία και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, η εταιρεία με έδρα τον Ασπρόπυργο αναλαμβάνει ότι έχει να κάνει με την εξάτμιση και τον καταλύτη του φορτηγού σας.
   2105590860 Περισσότερα