Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Irizar i2e επιδεικνύει αυτονομία 250χλμ. και μπορεί να λειτουργήσει ασταμάτητα για 16 ώρες σε αστικές συνθήκες κυκλοφορίας.

Irizar: Ηλεκτροκίνητο το μέλλον των αστικών συγκοινωνιών

Στο, συνολικής έκτασης 300 τ.μ. περίπτερο της στο 61ο UITP, η ισπανική Irizar παρουσίασε το νέο –μηδενικών ρύπων- αστικό λεωφορείο της με την ονομασία «i2e». 
Το υπερσύγχρονο αυτό λεωφορείο ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις που η Irizar έχει να επιδείξει και αναμένεται να αποτελέσει πρότυπο για τα αστικά λεωφορεία του μέλλοντος. 
Με εξαιρετικές επιδόσεις σε θέματα βιωσιμότητας, αποδοτικότητας και οικολογίας, έχει στόχο να προσφέρει σημαντικά οφέλη στους οργανισμούς αστικών συγκοινωνιών που θα επιλέξουν. 
Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό λεωφορείο με μήκος 12μ., πλάτος 2,55μ. που μπορεί να μεταφέρει έως και 70 επιβάτες (24 καθήμενους) καθώς και δύο αμαξίδια για ΑΜΕΑ. 
Το Irizar i2e έχει σχεδιαστεί να προσφέρει αυτονομία 250 χλμ., και για χρήση έως 16 ωρών στις δύσκολες κυκλοφοριακές συνθήκες του αστικού οδικού δικτύου. 
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώνει η εταιρεία, το i2e είναι σε θέση να συμβάλει στη μείωση των εκπομπών ρύπων κατά 318t. CO2 καθώς και της μέσης κατανάλωσης κατά 33.000λτ., σε ετήσια βάση. Επιπρόσθετα, οι μπαταρίες του είναι κατασκευασμένες από υλικά, κατά 99% ανακυκλώσιμα.

 

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ