Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο 61ο Παγκόσμιο Συνέδριο UITP, η VDL Bus & Coach παρουσίαση για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο το –αμιγώς ηλεκτροκίνητο- αρθρωτό αστικό λεωφορείο Citea SLFA Electric.

VDL Bus & Coach: Παγκόσμια πρεμιέρα για το Citea SLFA Electic

Το 61ο Παγκόσμιο Συνέδριο UITP επέλεξε η VDL Bus & Coach για την 1η παγκόσμια παρουσίαση του –αμιγώς ηλεκτροκίνητου- αρθρωτού αστικού λεωφορείου, VDL Citea SLFA Electric. 
Διαθέσιμο με μεγάλη ποικιλία επιλογών αναφορικά με τους ηλεκτροκινητήρες, τις συστοιχίες μπαταριών και τα συστήματα φόρτισης του, το Citea SLFA Electric είναι ένα πρωτοποριακό όχημα που είναι σε θέση να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην μεταφορά μεγάλου αριθμού επιβατών εντός των σύγχρονων μεγαλουπόλεων, με μηδενικές εκπομπές ρύπων. 
Για τη φόρτιση του νέου εκπροσώπου της VDL, προβλέπεται η χρήση σταθμών φόρτισης στην αφετηρία και τον τερματισμό των δρομολογίων του. Με παροχή τάσεως 250 kW, η φόρτιση των μπαταριών του Citea SLFA Electric διαρκεί μόλις 5 – 10 λεπτά της ώρας ενώ, η πλήρως φόρτιση του πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της νύχτας. 
Σύμφωνα με τους υπευθύνους της εταιρείας, το εν λόγω μοντέλο συνδυάζει ιδανικά τα βέλτιστα χαρακτηριστικά του ηλεκτροκίνητο Citea και του αρθρωτού Citea SLFA. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η υιοθέτηση των τμημάτων του ηλεκτροκινητήρα και των μπαταριών χωρίς να επηρεάζεται σημαντικά το συνολικό απόβαρο του οχήματος, η δυνατότητα άμεσης επιβίβασης και αποβίβασης των επιβατών και φυσικά το επίπεδο της άνεσης που απολαμβάνουν. Επιπρόσθετα, το νέο αρθρωτό Citea Electric είναι εξαιρετικά αθόρυβο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

 

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ