Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το MAN Lion’s City GL CNG κατέχει τον τίτλο του «International Bus of the Year» για το 2015.

MAN Trucks & Bus: Παρόν το «Bus of the Year 2015»

Σε μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις που αφορούν στον κλάδο των αστικών συγκοινωνιών, δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει ο κάτοχος του τίτλου «International Bus of the Years» για το 2015. 
Ο λόγος φυσικά για το Lion’s City GL CNG της MAN Truck & Bus η οποία παράλληλα συμπληρώνει φέτος 100 έτη ιστορίας από την κατασκευή του πρώτου επαγγελματικού της οχήματος. 
Η γκάμα των αστικών λεωφορείων της γερμανικής εταιρείας περιλαμβάνει μια τεράστια ποικιλία εκπροσώπων με χαμηλό δάπεδο, μήκος αμαξώματος από 12μ. – 18,75μ., δύο έως πέντε πλευρικές θύρες, αρθρωτά ή μη και με πολλαπλές επιλογές ως προς τους κινητήρες τους που περιλαμβάνουν μηχανικά σύνολα πετρελαίου, φυσικού αερίου ή και υβριδικές λύσεις. 
 
Η κορυφαία επιλογή
Το νέο MAN Lion’s City GL CNG απέσπασε τον τίτλο του «Bus of the Year 2015» στον πρόσφατη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων «ΙΑΑ» που διεξήχθη τον περασμένο Σεπτέμβριο. 
Βασισμένο σε αρετές όπως η αποδοτικότητα και ο φιλικός προς το περιβάλλον χαρακτήρας του, το –μήκους 18,75μ.- αρθρωτό αστικό λεωφορείο της MAN εφοδιάζεται με έναν κινητήρα τεχνολογίας Euro6 που κάνει χρήση του φυσικού αερίου ως καύσιμο. 
Σε σχέση με τα αντίστοιχα πετρελαιοκίνητα οχήματα, ο εκπρόσωπος της MAN εμφανίζει μειωμένες εκπομπές ρύπων κατά 17% ενώ, στην περίπτωση χρήσης bio-gas ως καύσιμο, τα επίπεδα ρύπων του είναι συγκρίσιμα με αυτά των ηλεκτροκίνητων οχημάτων. 
Επιπρόσθετα, το κόστος κύκλου ζωής του MAN Lion’s City GL CNG (για χρονικό διάστημα 10ετίας) είναι μειωμένο κατά 15% σε σχέση με τις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις. 
Σε ότι αφορά στις δυνατότητες του, το MAN Lion’s City GL CNG είναι σε θέση να μεταφέρει έως και 142 επιβάτες στο εσωτερικό του ενώ παράλληλα μπορεί να εφοδιαστεί με πολλαπλές επιλογές όπως, συστήματα επικύρωσης ακόμη και ηλεκτρονικών εισιτηρίων, δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο (Wi-Fi) για τους επιβάτες κ.λπ.

 

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ