Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο –πλήρως ηλεκτροκίνητο- αστικό λεωφορείο της Volvo Buses είναι ένα πρωτότυπο όχημα που ωστόσο, αναμένεται να αρχίσει να παράγεται μαζικά μέσα στο 2017.

Μια σημαντική διαφοροποίηση του με τα συμβατικά οχήματα είναι η τοποθέτηση του χώρου για τον οδηγό στο κέντρο του οχήματος ενώ…

… παρά το περιορισμένο μήκος του αμαξώματος του, είναι σε θέση να μεταφέρει έως και 86 επιβάτες.

Volvo Buses: Παρουσιάστηκε το νέο ηλεκτροκινήτο λεωφορείο της

Το νέο, πλήρως ηλεκτροκίνητο, αστικό λεωφορείο της ήταν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο περίπτερο της Volvo Buses κατά το Παγκόσμιο Συνέδριο UITP του 2015. 
Αθόρυβο, με μηδενικές εκπομπές ρύπων και δυνατότητα να προσφέρει σημαντικά οφέλη στις σύγχρονες ενδοαστικές επιβατικές μεταφορές, το νέο μοντέλο της Volvo Buses συμπληρώνει τη γκάμα των –προηγμένων τεχνολογικά- εκπροσώπων της που περιλαμβάνει ήδη μοντέλα με υβριδικό σύστημα κινητήρα και ηλεκτρό-υβριδικό σύστημα αντίστοιχα. 

Μεγάλη παράδοση στα φιλικά προς το περιβάλλον λεωφορεία
Μέχρι στιγμής, η Volvo Buses έχει ήδη διαθέσει 2.000 οχήματα του αστικού λεωφορείου 7900 Hybrid ενώ, το νέο Volvo 7900 Electric Hybrid αστικό λεωφορείο λανσαρίστηκε επίσημα το φθινόπωρο του 2014. 
Σε αντίθεση με τις εν λόγω επιλογές που ήδη είναι διαθέσιμες στο εμπόριο, το νέο –πλήρες ηλεκτρικό- αστικό λεωφορείο που η σουηδική εταιρεία παρουσίασε στο Μιλάνο, είναι ένα πρωτότυπο όχημα. 
Αν και το μήκος του αμαξώματος του ανέρχεται στα 10,7μ. (περισσότερο από ένα μέτρο κοντύτερο από τα συμβατικά αστικά λεωφορεία), είναι σε θέση να μεταφέρει έως και 86 επιβάτες στο εσωτερικό του ενώ, η θέση του οδηγού είναι τοποθετημένη κεντρικά. 
Η κατανάλωση ενέργειας του εν λόγω πρωτότυπου είναι κατά 80% περίπου χαμηλότερη σε σχέση με τα πετρελαιοκίνητα οχήματα ενώ, η έναρξη της μαζικής παραγωγής του τοποθετείται χρονικά μέσα στο 2017.

 

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ