Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Solaris παρουσίασε το νέο Urbino σε εκδόσεις με μήκος αμαξώματος 12μ. ή 18μ.

Solaris: Παρουσιάστηκε το νέο Urbino 12μ. και 18μ.

Χωρίς αμφιβολά, το σημαντικό έκθεμα στο περίπτερο της Solaris ήταν η νέα γενιά του αστικού λεωφορείου Urbino που παρουσιάστηκε στις εκδόσεις των 12μ. και 18μ. αντίστοιχα. 
H παραγωγή της νέας γενιάς του Solaris Urbino μόλις ξεκίνησε ενώ ήδη, το εν λόγω μοντέλο έχει αποσπάσει σημαντικές βραβεύσεις όπως π.χ. το διεθνές βραβείο «iF Design Award 2015». 
Χάρη στην εντελώς νέα σχεδίαση και δομή του αμαξώματος του, το Urbino επιδεικνύει εξαιρετική ακαμψία καθώς και σημαντικά μειωμένο απόβαρο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της μέσης κατανάλωσης καυσίμου καθώς και του Συνολικού Κόστους Χρήσης του οχήματος, χωρίς να παραβλέπουμε την βελτίωση της αισθητικής του αμαξώματος. 
Το επίπεδο της άνεσης που απολαμβάνουν οι επιβάτες έχει αναβαθμιστεί σημαντικά καθώς, εκτός των άλλων, τα επίπεδα του θορύβου που γίνονται αισθητά στο εσωτερικό του οχήματος δεν υπερβαίνουν τα 74,8dBA. Επίσης, βελτιωμένη είναι και η οδική του συμπεριφορά. 
Παράλληλα, οι πλευρικές θύρες του έχουν αυξημένο πλάτος και ύψος με τις βασικές επιλογές να έχουν πλάτος 1.230 χλστ. (διαθέσιμες και εκδόσεις με πλάτος +20χλστ.) και ύψος από 1.970 – 2.000 χλστ. 
Πληροφοριακά αναφέρουμε πως οι εκδόσεις με μήκος 12μ. εφοδιάζονται με έως και 16 θέσεις καθήμενων και οι εκδόσεις με μήκος 18μ. με έως και 23 καθίσματα. 
Τέλος η γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνει τις επιλογές του PACCAR MX-11 καθώς και του ISB6.7E6 της Cummins, που σε όλες τις εκδόσεις τους καλύπτουν τις προδιαγραφές της Euro6 αναφορικά με τις εκπομπές ρύπων. Επιπρόσθετα, το νέο Urbino θα προσφέρεται και με τον ISLG8.9E6 της Cummins που καλύπτει επίσης τις προδιαγραφές της Euro6 κάνοντας χρήση φυσικού αερίου ως καύσιμο. Αντίστοιχα, η δομή του νέου Urbino έχει εξελιχθεί με γνώμονα την μελλοντική υποστήριξη και άλλων τύπων κινητήρων όπως τα υβριδικά (πετρελαιοκινητήρας-ηλεκτροκινητήρας) συστήματα ή οι αμιγώς ηλεκτροκίνητες εκδόσεις.

 

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ