Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο εντελώς νέος εσωτερικός διάκοσμος του Toyota Hilux διακρίνεται για την ποιότητα των υλικών του.

Ό έγχρωμος πίνακας οργάνων, φιλοξενεί μια κεντρική οθόνη TFT 4,2 ιντσών.

Τα καθίσματα είναι αναπαυτικά και η δομή τους έχει διασφαλίσει αυξημένους χώρους στο εσωτερικό του οχήματος για όλους τους επιβάτες.

Στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας δεσπόζει μια μεγάλη οθόνη αφής 7 ιντσών, από όπου ελέγχονται διάφορες λειτουργίες του συστήματος πολυμέσων.

Μεγαλύτερη και πιο αθόρυβη καμπίνα

Ένα από τα ισχυρότερα στοιχεία του νέου Hilux είναι η πλήρως αναβαθμισμένη καμπίνα των επιβατών που διακρίνεται για την κομψή και λιτή σχεδίαση της καθώς και τις αυξημένες διαστάσεις της σχεδίαση με την προηγούμενη γενιά του μοντέλου.
Στο κέντρο της κεντρικής κονσόλας δεσπόζει μια μεγάλη οθόνη αφής 7 ιντσών από την οποία ο οδηγός μπορεί να ελέγξει πλήθος λειτουργιών του συστήματος πολυμέσων όπως το ηχοσύστημα, το σύστημα πλοήγησης ή ο υπολογιστής ταξιδιού.
Πέραν αυτού, ο επίσης νέος πίνακας οργάνων εφοδιάζεται με μια έγχρωμη οθόνη TFT 4,2 ιντσών όπου απεικονίζονται πολλαπλές πληροφορίες. Ο οδηγός είναι σε θέση να τις ελέγξει μέσω χειριστηρίων στο τιμόνι, με το μενού να είναι εύκολο στην χρήση.
Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνει η εταιρεία, το ταμπλό έχει έρθει πιο κοντά στα καθίσματα των επιβατών προκειμένου να βελτιωθεί η εργονομία των διαφόρων χειριστηρίων ενώ, και ο επιλογέας ταχυτήτων είναι πιο «κοντός».
Εξαιρετική είναι και η δουλειά που έχει γίνει στα καθίσματα καθώς πέραν των πολλαπλών ρυθμίσεων που προσφέρουν, έχει βελτιωθεί και η στήριξη (και πλευρική) που προσφέρουν σε πλήθος σωματότυπων.
Παράλληλα, ο χώρος για το κεφάλι και τους ώμους των επιβατών έχει αυξηθεί κατά 8 χλστ. και 19 χλστ. αντίστοιχα ενώ, η μείωση του πάχους της πλάτης στα καθίσματα της εμπρός σειράς, έχει αυξήσει κατά 10 χλστ. τον ωφέλιμο «αέρα» για τα πόδια των επιβατών στην πίσω σειρά (στις εκδόσεις Double Cab).
Σε ότι αφορά στην ποιότητα κατασκευής, το νέο Toyota Hilux δεν επιδέχεται αρνητικής κριτικής με συμπαγή συναρμολόγηση για τα ανθεκτικά στη χρήση πλαστικά ενώ, αναλόγως της έκδοσης, είναι διαθέσιμες και επενδύσεις από δέρμα.
Τέλος αξίζει να σταθούμε στη σημαντική μείωση των κραδασμών και των θορύβων που γίνονται αντιληπτοί στο εσωτερικό του οχήματος χάρη στη χρήση ηχομονωτικών υλικών στη δομή του αμαξώματος και τον χώρο του κινητήρα.
 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Toyota - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ