Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ομοιογένεια που συναρπάζει

10.097 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2016)

Η 8η κατά σειρά γενιά του Toyota Hilux που είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε πρόσφατα επί ελληνικού εδάφους, κερδίζει άμεσα τις εντυπώσεις με την εξαιρετική εικόνα της σε όλους τους τομείς, καταφέρνοντας παράλληλα να… κρύψει με άνεση τις όποιες «αδυναμίες» της έναντι του ανταγωνισμού.

ΚατΆ αρχήν οφείλουμε να ομολογήσουμε πως από τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι της νέας γενιάς του Toyota Hilux, ο οδηγός θα εκτιμήσει απόλυτα την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει στην ηχομόνωση της καμπίνας καθώς και την γενικότερη «ποιότητα κύλισης» του οχήματος, με τις αναρτήσεις να απορροφούν πλήρως τις ανωμαλίες του οδοστρώματος και οι όποιες έντονες αντιδράσεις του πίσω άξονα, να οφείλονται στην απουσία φορτίου σε ένα όχημα που έχει εξελιχθεί προκειμένου να φορτώνεται πολύ… Πάρα πολύ.
Πέραν αυτού, η συνολική σχεδίαση του αμαξώματος είναι επιβλητική και δυναμική, ενώ, πέραν της αισθητικής, έχει και σαφή οφέλη στην μείωση του αεροδυναμικού συντελεστή (πλέον στο 0,394) και κατΆ επέκταση στην μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.
Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι πληρέστατος με την έκδοση που είχαμε στη διάθεση μας να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και προηγμένο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής, ενώ, ο έλεγχος του συστήματος 4κίνησης, γίνεται πλέον ηλεκτρονικά, μέσω ενός περιστροφικού επιλογέα στο κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας.
Σε κάθε περίπτωση, όπως θα δείτε και παρακάτω, το νέο Hilux μπορεί να εμφανίζει οριακά μειωμένες διαστάσεις για τον χώρο φόρτωσης του (έναντι της προηγούμενης γενιάς του), ωστόσο, σε όλους ανεξαιρέτως τους υπόλοιπους τομείς έχει βελτιωθεί εντυπωσιακά. Ας το ανακαλύψουμε μαζί…