Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κομψός, λιτός σχεδιαστικά και με εξαιρετική ποιότητα υλικών ο εσωτερικός διάκοσμος.

Το σύστημα πολυμέσων συνδυάζεται με μια έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών.

Ευανάγνωστος ο πίνακας οργάνων με το σχήμα του στροφόμετρου και του ταχύμετρου να κλέβει τις εντυπώσεις.

Διάφοροι αποθηκευτικοί χώροι (και ψυχώμενοι) έχουν προβλεφθεί εντός της καμπίνας.

Τα δερμάτινα καθίσματα για τον οδηγό και την συνοδηγό είναι θερμαινόμενα, ηλεκτρικά ελεγχόμενα και προσφέρουν και… μασάζ!

Απαράμιλλη άνεση και ασφάλεια

Η έκδοση «VIP» του Traveller ενσωματώνει τις κορυφαίες επιλογές που προσφέρει η Peugeot αναφορικά με την ποιότητα των υλικών σε όλες τις επενδύσεις όπως π.χ. το δερμάτινο σαλόνι, οι λεπτομέρειες από μέταλλο στη βάση της κεντρικής κονσόλας κ.ο.κ.
Τα ηλεκτρονικά (θερμαινόμενα) καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό, φέρουν και λειτουργία… μασάζ ενώ χάρη και στο πλήρως ρυθμιζόμενο σε ύψος και βάθος τιμόνι με τα πολλαπλά χειριστήρια, επιτυγχάνεται η άμεση εύρεση της κατάλληλης θέσης οδήγησης.
Εφοδιασμένο με δύο μετωπικούς και πλευρικούς αερόσακους (προαιρετικά προσφέρονται και τύπου «κουρτίνας» για τη 2η & 3η σειρά καθισμάτων), είναι σαφές πως θα προστατεύσει τους επιβάτες του ακόμη και στις πιο σφοδρές συγκρούσεις ενώ, ιδιαίτερης μνείας χρήζει η εξαιρετική εργονομία των διαφόρων χειριστηρίων καθώς και ο ευανάγνωστος πίνακας οργάνων.
Σε ότι αφορά στο σύστημα πολυμέσων, το όχημα που είχαμε στη διάθεση μας εφοδιάζονταν με οθόνη αφής 7 ιντσών και λειτουργίες πλοήγησης, Mirrorlink, Bluetooth, USB κ.ο.κ.
Παράλληλα, σημαντική διευκόλυνση στο έργο του οδηγού κατά τη διάρκεια των καθημερινών δρομολογίων προσφέρουν στοιχεία όπως η αυτόματη λειτουργία των υαλοκαθαριστήρων και των φωτιστικών σωμάτων, οι ηλεκτρικοί (αναδιπλούμενοι) καθρέπτες, το σύστημα εισόδου και εκκίνησης του κινητήρα χωρίς κλειδί κ.ο.κ.

 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Peugeot - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ