Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η εξαιρετική ποιότητα κύλισης και οι ουδέτερες αντιδράσεις στο όριο, χαρακτηρίζουν το Peugeot Traveller VIP.

Υποδειγματική η λειτουργία του συστήματος «Head-Up Display» που προσφέρει η Peugeot.

Απολαυστικό παντού και πάντα

Είτε ο οδηγός αποφασίσει να κινηθεί σε χαλαρούς ρυθμούς εντός της πόλης ή στον αυτοκινητόδρομο, είτε αποφασίσει να ψάξει τα… όρια του εαυτού του και του Traveller, το mini-bus της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα του προσφέρει ένα μεγάλο… χαμόγελο με την ομοιογένεια και τις ουδέτερες αντιδράσεις του.
Κορυφαίες τεχνολογικές καινοτομίες όπως τα ESP με ASR, ABS με Brake Assist, το Active City Brake κ.ά., θα υποβοηθήσουν το έργο του ακόμη και στις δύσκολές περιστάσεις, με τις αναρτήσεις να φιλτράρουν εξαιρετικά πάσης φύσεως ανωμαλίες του οδοστρώματος. Τα φρένα (αεριζόμενοι δίσκοι παντού) είναι ισχυρά και με καλή αίσθηση ενώ, το ηλεκτροϋδραυλικά ελεγχόμενο τιμόνι δεν επιδέχεται αρνητικής κριτικής.
Επιπρόσθετα, το Traveller «VIP» εφοδιάζεται και με το ειδικό σύστημα «Head-Up Display» όπου μια ειδική διάφανη πλακέτα στη βάση του παρμπρίζ (ακριβώς πάνω από το τιμόνι στο οπτικό πεδίο του οδηγού) αναλαμβάνει να τον ενημερώνει για διάφορα δεδομένα όπως η ταχύτητα κίνησης, τα όρια ταχύτητας, οι οδηγίες του συστήματος πλοήγησης κ.ο.κ.

 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Peugeot - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ