Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Πόσο κοστίζει το ωφέλιμο φορτίο των Fiat Doblo και Peugeot Partner;

Πόσο κοστίζει το ωφέλιμο φορτίο των Fiat Doblo και Peugeot Partner;

Μεγαλύτερος όγκος χώρου φόρτωσης για το Fiat Doblo, υψηλότερο ωφέλιμο για το Peugeot Partner.

Μεγαλύτερος όγκος χώρου φόρτωσης για το Fiat Doblo, υψηλότερο ωφέλιμο για το Peugeot Partner.

  • Πόσο κοστίζει το ωφέλιμο φορτίο των Fiat Doblo και Peugeot Partner;
  • Μεγαλύτερος όγκος χώρου φόρτωσης για το Fiat Doblo, υψηλότερο ωφέλιμο για το Peugeot Partner.

Πόσο πάει το κιλό φορτίου, στα 2 best-seller Vanette

4.099 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2022)

Το Doblo έχει μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης και προσφέρεται σε πλήθος εκδόσεων. Το Partner εμφανίζει υψηλότερο ωφέλιμο φορτίο, αλλά είναι σημαντικά ακριβότερο. Ας δούμε αναλυτικά τη σύγκριση των δύο πιο δημοφιλών Vanette της χώρας μας.

Fiat Doblo Vs Peugeot Partner: Συγκρίνουμε τα best-seller vanette

 
Μόνο τυχαία δεν είναι η δημοφιλία των Vanette στην Ελλάδα -και όχι μόνο- καθώς τα εν λόγω οχήματα εμφανίζουν υψηλές μεταφορικές δυνατότητες, τις οποίες μάλιστα τις συνδυάζουν με συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για πάσης φύσεως εφαρμογές εντός (και συχνά εκτός) πόλεων.
 
Προκειμένου να είναι σε θέση να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη των επαγγελματιών από ένα μεγάλο εύρος επιχειρήσεων, τα vanette προσφέρονται -ανάλογα με την περίσταση- σε πλήθος εκδόσεων αμαξώματος, με διαφορετικές επιλογές σε ό,τι έχει να κάνει με το μήκος και συχνά το ύψος τους. Ουκ ολίγες είναι οι δυνατότητες διαμόρφωσης του εσωτερικού τους όσον αφορά στον εξοπλισμό και στον χώρο φόρτωσης, ενώ λανσάρονται με μια σειρά κινητήρων βενζίνης, πετρελαίου, φυσικού αερίου και εσχάτως και …ρεύματος.
 

Η «μάχη» των δύο πρωταγωνιστών

Στο σημερινό μας συγκριτικό αφιέρωμα, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα πρώτα σε πωλήσεις vanette στη χώρα μας, εξετάζονται πόσα χρήματα χρειάζεται να δαπανήσει κανείς για να αποκτήσει τις μεταφορικές τους δυνατότητες. Συγκεκριμένα, αντιπαραθέτουμε το Peugeot Partner με το Fiat Doblo Cargo, δύο δηλαδή από τα πιο δυνατά «χαρτιά» της κατηγορίας. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή…

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »