Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Ανακαλύψτε όσα φέρνει στην κατηγορία των Vanettes το νέο Mercedes-Benz Citan και τι έχει να επιδείξει η νέα γενιά του VW Caddy.

Ανακαλύψτε όσα φέρνει στην κατηγορία των Vanettes το νέο Mercedes-Benz Citan και τι έχει να επιδείξει η νέα γενιά του VW Caddy.

Συγκρίνουμε δύο από τα πιο προηγμένους τεχνολογικά εκπροσώπους της κατηγορίας των Vanettes.

Συγκρίνουμε δύο από τα πιο προηγμένους τεχνολογικά εκπροσώπους της κατηγορίας των Vanettes.

  • Ανακαλύψτε όσα φέρνει στην κατηγορία των Vanettes το νέο Mercedes-Benz Citan και τι έχει να επιδείξει η νέα γενιά του VW Caddy.
  • Συγκρίνουμε δύο από τα πιο προηγμένους τεχνολογικά εκπροσώπους της κατηγορίας των Vanettes.

Citan vs Caddy: τα δύο πιο σύγχρονα Vanettes

36.669 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2023)

Τα νέα Mercedes-Benz Citan Van και Volkswagen Caddy Van, διαθέτουν έναν καθόλα σύγχρονο χαρακτήρα που θυμίζει επιβατικό όχημα, ενώ την ίδια στιγμή παραμένουν αξιόπιστα, αποδοτικά και ανθεκτικά «εργαλεία» δουλειάς, που εμφανίζουν υψηλές μεταφορικές δυνατότητες και είναι σε θέση να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Citan vs Caddy: Η νέα τάξη στα Vanettes!

 
Η κατηγορία των Vanettes είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα μας και όχι άδικα, καθώς τα μοντέλα που την αποτελούν εμφανίζουν μια σειρά πλεονεκτημάτων που δύσκολα θα αφήσουν ασυγκίνητο κάποιον επαγγελματία. Πρόκειται για οχήματα που εμφανίζουν υψηλή αστική ευχρηστία, ενώ προσφέρονται σε πλήθος εκδόσεων αμαξώματος, με τις κορυφαίες εκδοχές τους να εμφανίζουν ιδιαίτερα υψηλές μεταφορικές δυνατότητες.
 
Την ίδια στιγμή, τα Vanettes είναι προσιτά τόσο στην απόκτησή τους, όσο και στη χρήση τους, καθώς διαθέτουν χαμηλότερου κυβισμού κινητήρες, οι οποίοι έχουν να κινήσουν ελαφρύτερα αμαξώματα, οπότε εμφανίζουν και χαμηλότερα επίπεδα κατανάλωσης. Η κατηγορία αποτελείται από πολλά και ενδιαφέροντα μοντέλα και συνεχώς εμπλουτίζεται, ενώ πολλοί εκπρόσωποί της προσφέρονται ήδη (ή αναμένονται άμεσα) και σε ηλεκτρικές εκδόσεις.

Δύο Vanettes με περγαμηνές

Με δύο τέτοια οχήματα ασχολούμαστε σήμερα, με το δεύτερης γενιάς Mercedes-Benz Citan Van να αποτελεί το νεότερο εκ των δύο και να φέρνει μια premium διάσταση στην κατηγορία. Επιπλέον «προσόν» του οχήματος είναι και η βράβευσή του ως «Διεθνές Van της Χρονιάς 2022», έναν τίτλο που μοιράστηκε με το επίσης νέο Renault Kangoo, στο οποίο και στηρίζεται όπως και στην πρώτη του εκδοχή.
 
Απέναντί του τοποθετούμε ένα από τα πιο καταξιωμένα μοντέλα της κατηγορίας, το νέο Volkswagen Caddy Van, το οποίο θυμίζει σε πολλά τα επιβατικά μοντέλα της μάρκας, κάτι που πιστοποιούν και τα 5 αστέρια παθητικής ασφάλειας που κέρδισε στα crash-test του Euro NCAP. Το ίδιο θα νιώσει κανείς αν περάσει στο εσωτερικό του, ιδιαίτερα αν αυτό είναι εξοπλισμένο με τα ψηφιακά «καλούδια»…
 
Επειδή, όμως, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ας τα γνωρίσουμε καλύτερα στις παρακάτω ενότητες:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε