Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Είκοσι και πλέον χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στα συστήματα Ψύξης για Van, Φορτηγά, Ρυμουλκούμενα και Trailers διαθέτει η FrigoPlus.

Είκοσι και πλέον χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στα συστήματα Ψύξης για Van, Φορτηγά, Ρυμουλκούμενα και Trailers διαθέτει η FrigoPlus.

FrigoPlus: Οδηγούν τις εξελίξεις στην ψύξη μεταφορών

 • Είκοσι και πλέον χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στα συστήματα Ψύξης για Van, Φορτηγά, Ρυμουλκούμενα και Trailers διαθέτει η FrigoPlus.
 • FrigoPlus: Οδηγούν τις εξελίξεις στην ψύξη μεταφορών

FrigoPlus: Οδηγούν τις εξελίξεις στην ψύξη μεταφορών

25.893 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2022)

Στην FrigoPlus επισκευάζουν & συντηρούν όλο τον ψυκτικό εξοπλισμό σε μικρά VAN διανομών, σε μεγάλα φορτηγά και Trailer. Με extra υπηρεσία 24/7 emergency service !

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 Εξειδικευμένες υπηρεσίες ψύξης μεταφορών & ψύξης επαγγελματικών οχημάτων
Η FrigoPlus στεγάζεται στην Μάνδρα Αττικής, σε εγκαταστάσεις 3.000τμ και διαθέτει την δυναμική να εξυπηρετεί σε service πολλά οχήματα ταυτόχρονα. Το κέντρο συντήρησης, το τμήμα service και το τμήμα ανταλλακτικών καθημερνά ανταποκρίνονται και εξυπηρετούν άμεσα δεκάδες οχήματα ψύξης, ελαχιστοποιώντας τους χρόνους παρόπλισης και διακοπής  των δρομολογίων τους.
 
Οι ειδικοί της FrigoPlus με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ψυκτικών και την άμεση εξυπηρέτηση εγγυώνται την σωστή λειτουργία των μηχανημάτων. Με τη συνεχή ενημέρωση πάνω στις εξελίξεις σχετικά με το αντικείμενό τους, είναι συνεχώς σε θέση να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στο εκάστοτε μηχάνημα.
 
Στην FrigoPlus επισκευάζουν και συντηρούν όλο τον ψυκτικό εξοπλισμό σε μικρά VAN διανομών, σε μεγάλα φορτηγά και Trailer, με απλά, υβριδικά, σύνθετα και συστήματα ψύξης πολλαπλών θερμοκρασιών.
 
Προσφέρουν ευρύ φάσμα υπηρεσιών προσαρμοσμένο στις ανάγκες των οχημάτων.
Αναλυτικότερα παρέχουν:
 • Επισκευές έκτακτης ανάγκης
 • Προγραμματισμένα Service και συντηρήσεις των ψυκτικών μονάδων των οχημάτων
 • Εγκαταστάσεις - Αντικαταστάσεις μονάδων
 • Ψυκτικά υγρά
 • Θερμογράφοι
 • Ανταλλακτικά
 
Εxtra υπηρεσία 24/7 emergency service !
Μια βλάβη στο σύστημα ψύξης του επαγγελματικού οχήματος μπορεί να αποβεί καταστροφική για το φορτίο. Η αποκατάσταση της βλάβης και η επαναφορά τη ψύξης σε φρούτα, λαχανικά, κρέατα, διατροφικά είδη, φάρμακα και ευπαθή φορτία πρέπει να γίνει άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις.
Η FrigoPlus παρέχει την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης από κινητή μονάδα τεχνικών, που καταφθάνει άμεσα στο σημείο που βρίσκεται το φορτηγό και επισκευάζει την βλάβη στην ψυκτική εγκατάσταση.
 
Ετήσια προγραμματισμένα Service
Η ετήσια προληπτική συντήρηση του συστήματος ψύξης ενός επαγγελματικού οχήματος, αποτελεί βασική διαδικασία που εξασφαλίζει αφενός την απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος και αφετέρου την μακροζωία του. Το βασικότερο πλεονέκτημα του ετήσιου service, είναι η αποφυγή βλαβών και το όχημα δεν σταματάει τη ροή των δρομολογίων του, δεν παροπλίζεται και δεν υπάρχουν καταστροφές φορτίων και υπέρογκα έξοδα. 
Το τακτικό service εγγυάται την άριστη μεταφορά των φορτίων και την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας.
 
Service και συντηρήσεις ψυκτικών μονάδων οχημάτων
20 έτούς εμπειρίας, εξειδίκευσης και αξιοπιστίας στα συστήματα Ψύξης για Van, Φορτηγά, Ρυμουλκούμενα και Trailers.
Εξειδικευμένο service σε:
 • Carrier
 • Thermo King
 • Zanotti
 • Konvekta
 
 
Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην εξής διεύθυνση: 23,5 χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, Μάνδρα, Αττικής, 19200.
Περισσότερες πληροφορίες ηλεκτρονικά στα
https://www.frigo-plus.com/ και [email protected] ή τηλεφωνικά στο 210 5561566.

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »