Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing
Η ILEP S.A. είναι η μεγαλύτερη κάθετη μονάδα κλιματισμού αυτοκινούμενων οχημάτων στην Ελλάδα και εδώ και 33 χρόνια προσφέρει σταθερά ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα του κλιματισμού οχημάτων και στη

Η ILEP S.A. είναι η μεγαλύτερη κάθετη μονάδα κλιματισμού αυτοκινούμενων οχημάτων στην Ελλάδα και εδώ και 33 χρόνια προσφέρει σταθερά ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα του κλιματισμού οχημάτων και στην ψύξη μεταφορών.

    ILEP S.A.: Σύστημα αποστείρωσης κλιματιστικού που εφαρμόζει σε εξατμιστές μίνι βαν & ασθενοφόρων

    32.988 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2022)

    Σύστημα αποστείρωσης Saniclimafilter της Autoclima για εξατμιστές μίνι βαν & ασθενοφόρων από την ILEP S.A. δοκιμασμένο πειραματικά σε εργαστήριο με θεαματικά αποτελέσματα

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

     

    Το πρωτοποριακό φίλτρο – αποστειρωτής του οίκου Autoclima Ιταλίας λειτουργεί χρησιμοποιώντας την αρχή της φωτοκατάλυσης. Το σύστημα αυτό επιτρέπει σε οχήματα στα οποία είναι υψίστης σημασίας ο αέρας να είναι αποστειρωμένος, να μεταφέρουν άτομα ή και προϊόντα σε ένα περιβάλλον απόλυτα καθαρό από τα βακτήρια. Αφαιρούνται δηλαδή οι παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν μόλυνση μεταξύ ανθρώπων, μεταξύ ανθρώπων και ζώων ή και μεταξύ ζώων.

    Έκτος από την αποστειρωτική του ιδιότητα, εξουδετερώνει και όλες τις ανεπιθύμητες οσμές, όπως για παράδειγμα από φρέσκα ψάρια, τυροκομικά είδη, αλλαντικά κλπ. Αποτελεί λοιπόν αναπόσπαστο κομμάτι για τις επιχειρήσεις που εφαρμόζουν το σύστημα HACCP ή για αυτές που επιθυμούν να λάβουν αυτήν την πιστοποίηση.

    Ως εκ τούτου το φίλτρο αυτό είναι ένα ιδανικό συμπληρωματικό στοιχείο του συστήματος κλιματισμού για τον χώρο υγιεινής των ασθενοφόρων, για την μεταφορά φαρμάκων, ζώων (ζωντανών ή νεκρών), ανθρώπων ή και προϊόντων που είναι απαραίτητο να μετακινηθούν υπό ένα υγιές περιβάλλον.

    Η φωτοκατάλυση είναι ένα φυσικό φαινόμενο στο οποίο μία δραστική ουσία η οποία βρίσκεται στην επιφάνεια του φίλτρου και ονομάζεται φωτοκαταλύτης αντιδρά με τα ηλεκτρόνια τα οποία παράγονται από την φωτεινή ενέργεια LED φωτός το οποίο τοποθετείται στα πλαϊνά του εξατμιστή και σε συνδυασμό με την υγρασία που εμπεριέχει ο εξωτερικός αέρας που εισέρχεται στο φίλτρο, έχει ως αποτέλεσμα να αποσυντίθενται οι οργανικοί και ανόργανοι ρύποι του αέρα και ως εκ τούτου να μειώνεται ο πληθυσμός των βακτηρίων.

    Η πείρα της ILEP στα ψυκτικά μηχανήματα & κλιματιστικά εγγυάται την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης

    Η πείρα της ILEP στα ψυκτικά μηχανήματα & κλιματιστικά εγγυάται την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης

    Το σύστημα αποστείρωσης Saniclimafilter έχει δοκιμαστεί πειραματικά στο εργαστήριο με θεαματικά αποτελέσματα. Η δοκιμή έγινε χρησιμοποιώντας εξατμιστή ψύξης αλλά και θέρμανσης της Autoclima με ψυκτική δυνατότητα 6 kW. 

    Τα χαρακτηριστικά του συστήματος αποστείρωσης Saniclimafilter για εξατμιστές κλιματιστικών:

    • Εύχρηστο: Λευτουργεί απευθείας όποτε μπαίνει σε λειτουργία το κλιματιστικό
    • Κατανάλωσης ρεύματος: 150 mA
    • Τάση τροφοδοσίας: 12V
    • Εγγυημένη διάρκεια ζωής: 40.000 ώρες λειτουργίας


    Τοποθέτηση κλιματιστικού σε Mercedes - Benz Sprinter από την ILEP S.A.
     


     

    Η ILEP S.A. είναι η μεγαλύτερη κάθετη μονάδα κλιματισμού αυτοκινούμενων οχημάτων στην Ελλάδα και εδώ και 33 χρόνια προσφέρει σταθερά ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα του κλιματισμού οχημάτων και στην ψύξη μεταφορών. Η πείρα στα ψυκτικά μηχανήματα και κλιματιστικά εγγυάται την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης με πιστοποιημένες διαδικασίες κατά ISO 9001:2015 με στόχο την διαρκή βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών, προσφέροντας τις οικονομικά βέλτιστες λύσεις στις απαιτήσεις μεταφοράς και συντήρησης. Είναι οι top expert στον κλιματισμό και στην ψύξη μεταφορών!

     

     
    Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην εξής διεύθυνση: AΔΑΜΩΝ 15, Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ 14564.
    Περισσότερες πληροφορίες ηλεκτρονικά στα
    https://www.cryotech.gr/ και [email protected] ή τηλεφωνικά στο 210 8002150.

     

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »