Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τα ελαστικά που θα πάρουν Α το 2024

Τα ελαστικά που θα πάρουν Α το 2024

Τα ελαστικά που θα πάρουν Α το 2024

24.819 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2024)

Το μυστικό της επιτυχίας για ένα ελαστικό συνοψίζεται στα εξής τρία απαραίτητα συστατικά: άνεση, ασφάλεια και απόδοση. Από εκεί πηγάζει η αξιοπιστία του. Και από εκεί επίσης προκύπτει η υπεροχή του στο τεχνολογικό κομμάτι. Έχοντας αυτό σα δεδομένο, λοιπόν, ο στόλος οχημάτων μιας επιχείρησης μπορεί να προνοήσει τόσο για την προστασία των ανθρώπων, των οχημάτων και των φορτίων, όσο και για τη μακροπρόθεσμα μείωση του Συνολικού Κόστους Χρήσης. Ακολουθούν οι καλύτερες προτάσεις για το 2024.

Τα κριτήρια, με βάση τα οποία θα επιλεχτούν τα ελαστικά, είτε μιλάμε για ένα στόλο οχημάτων είτε για ένα μεμονωμένο επαγγελματικό όχημα, αν μη τι άλλο πρέπει να πληρούν τις εξής απαραίτητες προϋποθέσεις:
- Να παρέχουν «μακροζωΐα» συνδυαστικά με υψηλές αποδόσεις.
- Να αποτελούν εγγύηση για την ασφάλεια όχι μόνο των ανθρώπων, αλλά και των οχημάτων και των φορτίων τους.      
- Να προσφέρουν περισσότερα χιλιόμετρα, κατά προτίμηση μέσα από την περιβαλλοντική και οικονομική λύση της αναγόμωσης.
- Να μην ανεβάζουν δραστικά το Συνολικό Κόστος Χρήσης, αφού μαζί με το κόστος καυσίμου αποτελούν τα έξοδα με τις περισσότερες επιβαρύνσεις για ένα επαγγελματικό όχημα.
- Να μη «φρενάρουν» τις διαδικασίες των δρομολογίων με τυχόν απρόοπτες φθορές, διαταράσσοντας έτσι την ομαλή λειτουργία των εργασιών.   
Συνοψίζοντας, εφόσον λάβουμε υπόψη όλα τα παραπάνω, αντιλαμβάνεται κανείς πως ο συνδυασμός σωστής συντήρησης και σχολαστικού ελέγχου είναι στοιχεία απαραίτητα για τη διάρκεια ζωής και την απόδοση των ελαστικών μας, με τις κορυφαίες επιλογές να εξασφαλίζουν ακριβώς αυτό.   
 

Σελίδα 2Με τεχνολογία Enliten στα ελαστικά μεγάλων αποστάσεων, η Bridgestone
Σελίδα 3Η Michelin επεκτείνει τη σειρά Defender LTX (για Pickup και Φορτηγά)
Σελίδα 4Greentrac: Τα νέα της ελαστικά για κάθε… truck
Σελίδα 5Ling Long: Η προσιτή επιλογή στα ελαστικά βαρέων οχημάτων