Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Greentrac: Τα νέα της ελαστικά για κάθε… truck

Greentrac: Τα νέα της ελαστικά για κάθε… truck.

Greentrac: Τα νέα της ελαστικά για κάθε… truck.

  • Greentrac: Τα νέα της ελαστικά για κάθε… truck
  • Greentrac: Τα νέα της ελαστικά για κάθε… truck.

Greentrac: Τα νέα της ελαστικά για κάθε… truck

23.272 Επισκέψεις στο άρθρο (16/3/2024)

Τα ελαστικά της Greentrac:
- Έχουν σχεδιαστεί στη Γερμανία, με υψηλά πρότυπα.
- Καλύπτουν κάθε κατηγορία οχήματος (500 διαστάσεις-μεγέθη)
- Στα ελαστικά φορτηγών της, ξεχωρίζουν τα GTRD1, GTRT1 και GTMD2
- Υπόσχονται καλή πρόσφυση αλλά και υψηλή χιλιομετρική αντοχή

Όπως σε κάθε όχημα έτσι και στα βαρέα οχήματα (Φορτηγά), η επιλογή του σωστού ελαστικού είναι σημαντική. Χρειάζεται να είναι κατάλληλο για την χρήση και την καταπόνηση που αναμένεται να υποστεί. Απαιτείται να συμμορφώνεται με τις ισχύουσες νομοθεσίες. Να ταιριάζει στον τύπο του βαρέως οχήματος για το οποίο προορίζεται (αλλά και στον άξονα μετάδοσης κίνησης στον οποίο θα τοποθετηθεί).

Οι διαφορές των ελαστικών ανάλογα τον άξονα στον οποίον τοποθετούνται

Οι επαγγελματίες οδηγοί γνωρίζουν πως οι απαιτήσεις των ελαστικών φορτηγών ποικίλλουν ανάλογα τον άξονα στον οποίο χρησιμοποιούνται («κατευθυντήριο», «κινητήριο» και «φερόμενο» άξονα). Ο κατευθυντήριος άξονας ή αλλιώς άξονας διεύθυνσης είναι ο μπροστινός, ο οποίος χρειάζεται ελαστικά που να μπορούν να χειριστούν τις τάσεις περιστροφής που τους ασκούνται, καθώς και να είναι σε θέση να παρέχουν ακριβή απόκριση διεύθυνσης.

Οι κινητήριοι άξονες παρέχουν τη δύναμη για την κίνηση των τροχών. Έτσι, τα ελαστικά που τους «ταιριάζουν» είναι κατασκευασμένα για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις καταπονήσεις που τους ασκούν τα συστήματα μετάδοσης και πέδησης, ενώ το πέλμα τους έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει καλύτερη πρόσφυση.

Τέλος, οι φερόμενοι άξονες του ρυμουλκούμενου είναι αυτοί που συνήθως επικεντρώνονται στην μεταφορά του βάρους. Τα ελαστικά των τρέιλερ παρέχουν μεγαλύτερη αντοχή στα πολλά χιλιόμετρα, προστατεύουν από την τριβή και αντιμετωπίζουν τις απαιτήσεις των στατικών και δυναμικών φορτίων.

Στο σημερινό μας θέμα παρουσιάζουμε όσα χρειάζεται να γνωρίζει ένας επαγγελματίας οδηγός φορτηγού (ή ο υπεύθυνος εταιρικού Στόλου μιας εταιρείας) για τα Ελαστικά της Greentrack.

Τα Greentrac ελαστικά έχουν σχεδιαστεί στη Γερμανία

Τα ελαστικά της Greentrac είναι σχεδιασμένα για να μπορούν να διαχειριστούν τις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες οδήγησης που επιβάλλουν οι Ευρωπαϊκοί δρόμοι. Έχουν σχεδιαστεί στη Γερμανία, ενώ κατασκευάζονται στην Ταϊλάνδη, από τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες και με τα υψηλά στάνταρ της εταιρείας.


Greentrac: Τα νέα της ελαστικά για κάθε… truck.

Greentrac: Τα νέα της ελαστικά για κάθε… truck.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η Greentrac είναι εταιρεία παραγωγής ελαστικών (για κάθε τύπο οχήματος).

Η καινούργια οικογένεια προϊόντων της, σύμφωνα με την εταιρεία, ανταποκρίνεται σε κάθε είδους καιρικές συνθήκες και οδοστρώματα. Η οικογένεια ελαστικών Greentrac που περιλαμβάνει HP, UHP, All-Season, Winter, R/T, Racing και τώρα A/T, H/T , Van, φτάνει συνολικά περίπου τα 500 διαφορετικά μεγέθη.

Στα ελαστικά φορτηγών της Greentrac, ξεχωρίζουν τα GTRD1, GTRT1 και GTMD2

Στα επαγγελματικά ελαστικά της ξεχωρίζουν ιδιαίτερα τα GTRD1, GTRT1 και GTMD2. Τo GTRD1 προορίζεται για τον άξονα κίνησης του φορτηγού, το GTRT1 έχει σχεδιαστεί για τον «νεκρό» άξονα του τρέιλερ, ενώ το GTMD2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε άξονα. Και τα τρία προσφέρουν υψηλά επίπεδα αντοχής, χάρη στο ανασχεδιασμένο πέλμα τους, το οποίο «πατάει» στιβαρά στο έδαφος, βελτιστοποιώντας την κατανομή φθοράς τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πλάτος του πέλματος τους, είναι επίσης πιο φαρδύ, με βαθιές εγκοπές για καλύτερη πρόσφυση στο δρόμο, ενώ η σύσταση της γόμας τους (με βάση τις αναφορές της εταιρείας)εξοικονομεί καύσιμο αποδίδοντας και υψηλά επίπεδα χιλιομετρικής αντοχής.

Στην Ελλάδα επίσημος διανομέας των ελαστικών Greentrac είναι η Elastrak, η οποία στοχεύει να εξυπηρετήσει την απαιτητική αγορά των ελαστικών φορτηγών. Οι τιμές των νέων ελαστικών αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο 210 8196800.