Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Η Michelin επεκτείνει τη σειρά Defender LTX (για Pickup και Φορτηγά)

Η Michelin επεκτείνει τη σειρά Defender LTX (για Pickup και Φορτηγά)

7.351 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2024)

- Οι κάτοχοι LCV σήμερα έχουν νέες απαιτήσεις για τα οχήματα & τα ελαστικά τους
- Για να τους καλύψει, η Michelin επεκτείνει τη σειρά Defender LTX
- Defender LTXM/ S2 το νέο ελαστικό της, για Pickup (μοντέλα από το 2013 ως σήμερα)
- Defender LTX Platinum το νέο ελαστικό για φορτηγά βαρέως τύπου

Νέα εποχή μεταφορών, νέες ανάγκες, νέες απαιτήσεις, νέες τεχνολογίες και μία… πλανητική απαίτηση για βιωσιμότητα ταυτόχρονη με εξοικονόμηση και αποδοτικότητα.
Γίνονται όλα όμως; Η Michelin στο δικό της «μετερίζι» το διεκδικεί. Ας δούμε τα νέα της.

Οι κάτοχοι LCV σήμερα έχουν νέες απαιτήσεις για τα οχήματά & τα ελαστικά τους

Η Michelin πιστεύει πως οι κάτοχοι ελαφρών φορτηγών στις μέρες μας, έχουν νέες απαιτήσεις για τα οχήματά τους (και το πώς να κάνουν την δουλειά τους αποτελεσματικότερα ή οικονομικότερα) σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές κατόχων!

Για να τους καλύψει, η Michelin επεκτείνει τη σειρά Defender LTX

Αφού το πιστεύει λοιπόν, η Michelin ανταποκρίνεται και με τον σχεδιασμό της, αναβαθμίζοντας τη σειρά ελαστικών LTX. Στόχος η… μακροζωία (των προϊόντων της) και τα πολλά ασφαλή χιλιόμετρα. Λανσάρει λοιπόν νέα ελαστικά που ενισχύουν τη γκάμα Defender LTX η Michelin. Η δημοφιλής μάρκα λέει ότι τα νέα ελαστικά Defender LTX M/S2 και Defender LTX Platinum παρέχουν στους καταναλωτές αξιοπιστία, σταθερότητα και ανθεκτικότητα, ανεξάρτητα από την εποχή και τις καιρικές συνθήκες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Defender LTXM/S2 το νέο ελαστικό της, για Pickup (μοντέλα από το 2013 ως σήμερα)

Πιο συγκεκριμένα η ενημέρωση της εταιρείας αναφέρει πως «συνεχίζοντας την κληρονομιά LTX, το ελαστικό Defender LTX M/S2 χρησιμοποιεί την ένωση Evertread 2.0 για να ενισχύσει την αντίσταση του πέλματος στη φθορά (με πρόσφυση στο βρεγμένο και στο χιόνι καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του ελαστικού)».

Τα συγκεκριμένα ελαστικά θα συνοδεύονται από εγγύηση 80 χιλιάδων χιλιομέτρων (για μεγέθη Euro-Metric) και 60 χιλιάδων για LT-Metric.

Το Defender LTX M/S2 θα έχει 53 μεγέθη που θα καλύπτουν όλα τα pickup από το 2013 και ύστερα (καθώς και τα παραδοσιακά SUV).

Defender LTX Platinum το νέο ελαστικό για φορτηγά βαρέως τύπου

Για τις ανάγκες της αγοράς των φορτηγών βαρέως τύπου, το νέο ελαστικό Defender LTX Platinum θα προσφέρει 6 μεγέθη στις 20 ίντσες με κορυφαία αισθητική και βελτιωμένη διάρκεια ζωής του πέλματος. Και αυτά με εγγύηση 80 χιλιάδων χιλιομέτρων. Επίσης με ολοκαίνουργιο σχέδιο πέλματος και σύνθεση του ελαστικού, το οποίο προέρχεται από την τεχνολογία βαρέων φορτηγών Michelin ε στόχο να προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση στο βρεγμένο και στο χιόνι καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του ελαστικού).