Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Όλες οι συμμετοχές του European Truck Platooning Challenge 2016, μετά τον τερματισμό τους στο λιμάνι του Ρότερνταμ.

Οι διαδρομές που ακολουθήθηκαν

Κατά τη διάρκεια του «European Truck Platooning Challenge», το κονβόι της Scania ξεκίνησε από την πόλη Sodertalije (Σουηδία), νότια της Στοκχόλμης, προκειμένου να μεταβεί στο Rotterdam διαμέσου της Δανίας της Γερμανίας και του Βελγίου. 
Το καραβάνι της Volvo ξεκίνησε από το Γκέτεμποργκ (Σουηδία) και ακολουθώντας αντίστοιχη διαδρομή μέσω των χωρών που προαναφέραμε, κατέληξε στο μεγάλο λιμάνι της Ολλανδίας. 
Τα οχήματα της Daimler Trucks (Mercedes-Benz), ξεκίνησαν από την Στουτγάρδη και τις MAN από το Μόναχο (αμφότερες πόλεις της νοτίου Γερμανίας) ενώ η Iveco ξεκίνησε το δρομολόγιο της από τις Βρυξέλλες (Βέλγιο). Τέλος, η συμμετοχή της DAF Trucks είχε ως αφετηρία την γραμμή παραγωγής της εταιρείας στην πόλη Westerlo του Βελγίου. 
Με βάση όλα τα παραπάνω, το κονβόι οχημάτων της Scania πραγματοποίησε το μεγαλύτερο σε απόσταση δρομολόγιο, συνολικού μήκους πάνω από 2.000 χλμ. και διήλθε από 4 σύνορα χωρών. 
Τα οχήματα όλων των αποστολών, κινούνταν σε κονβόι με βάση τις προδιαγραφές του «EU Truck Platooning Challenge» μόνο στους αυτοκινητόδρομους και σε κανονικές συνθήκες κυκλοφορίας, με γνώμονα πάντα την βέλτιστη ασφάλεια όλων των χρηστών του δρόμου. 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ