Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με κομψή σχεδίαση και εξαιρετική εργονομία, το εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών διακρίνεται για τους μεγάλους χώρους και τον πληρέστατο εξοπλισμό, ακόμη και στις βασικές εκδόσεις.

Ο πίνακας οργάνων εφοδιάζεται με μια οθόνη πολλαπλών ενδείξεων μεταξύ του ταχύμετρου και του στροφόμετρου.

Αναλόγως της έκδοσης, τα καθίσματα για τους συνεπιβάτες μπορούν να αναδιπλωθούν και να μετατραπούν σε πολυχρηστικές βάσεις για διάφορα αντικείμενα όπως π.χ. φορητοί υπολογιστές.

Η κεντρική κονσόλα ουσιαστικά δεν επηρεάζει παρά στο ελάχιστο τη δυνατότητα μετακίνησης εντός της καμπίνας, με μοναδικό «εμπόδιο» την απόληξη στο κάτω μέρος της για την έδραση του επιλογέα ταχυτήτων.

Στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται προηγμένα συστήματα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών.

Πολλαπλοί είναι οι χώροι για μικροαντικείμενα και έγγραφα τόσο στο πάνω μέρος του ταμπλό, στο ντουλαπάκι εμπρός από τον οδηγό…

Πολλαπλοί είναι οι χώροι για μικροαντικείμενα και έγγραφα τόσο στο πάνω μέρος του ταμπλό, στο ντουλαπάκι εμπρός από τον οδηγό…

… αλλά και στο εσωτερικό των θυρών.

Τα αναπαυτικά καθίσματα για τους δύο συνοδηγούς, κρύβουν έναν μεγάλο σε διαστάσεις αποθηκευτικό χώρο στη βάση τους, στην περίπτωση που στον εξοπλισμό δεν υπάρχει το ειδικό σύστημα «Moduwork».

… και όμως, είναι ένα Van!

Η αίσθηση που αποκομίζει κανείς πίσω από το τιμόνι του νέου Citroen Jumpy είναι εφάμιλλη με αυτήν των επιβατικών εκπροσώπων της γαλλικής εταιρείας καθώς, η ποιότητα των υλικών, η εξαιρετική σχεδίαση αλλά και ο πλούσιος εξοπλισμός θα καλύψουν απόλυτα και τους πιο απαιτητικούς.
Το μεγάλο ωφέλιμο εσωτερικό πλάτος και ύψος της καμπίνας των επιβατών σε συνδυασμό με τα αναπαυτικά καθίσματα, θα διατηρήσουν άνετους τους επιβαίνοντες στο εσωτερικό του νέου Jumpy ενώ σχεδιαστικά, οι λιτές γραμμές και οι οριζόντιες «φόρμες» που έχουν υιοθετηθεί, ενισχύουν την αίσθηση ευρυχωρίας εντός της καμπίνας.
Το ταμπλό είναι ελαφρών ανυψωμένο σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του μοντέλου και σε συνδυασμό με την πολύ καλή θέση οδήγησης (χάρη και στο πλήρως ρυθμιζόμενο τιμόνι), δημιουργούν ένα εργονομικά άρτιο αποτέλεσμα για τον οδηγό.
Παράλληλα, χάρη στις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, ο οδηγός έχει ένα εξαιρετικό πεδίο προς όλες τις κατευθύνσεις ενώ την ίδια στιγμή, τα καθίσματα επενδύονται από ειδικό ύφασμα, με μεγάλη αντοχή και ευκολία στον καθαρισμό του.
Στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων του νέου Citroen Jumpy περιλαμβάνονται στοιχεία όπως δύο μετωπικοί αερόσακοι, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και ηλεκτρικά παράθυρα ενώ δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το ηχοσύστημα με σύνδεση USB & Bluetooth αλλά και τον κλιματισμό.
Ωστόσο, εφόσον ο ιδιοκτήτης του το επιθυμεί, στον προαιρετικό εξοπλισμό του μοντέλου είναι διαθέσιμα στοιχεία όπως ειδικό σύστημα multimedia με οθόνη αφής 7 ιντσών, Wi-Fi και σύστημα πλοήγησης, αυτόματος κλιματισμός, αισθητήρες υποβοήθησης της στάθμευσης, σύστημα ελέγχου της συμπεριφοράς του οδηγού «Driver Attention Alert», cruise-control με δυνατότητα αυτόματης αυξομείωσης της ταχύτητας του οχήματος ανάλογα με τα προπορευόμενα οχήματα κ.ο.κ.
Παράλληλα, στην περίπτωση που επιλεγεί το σύστημα… έξυπνης χωτοταξικής διαρρύθμισης «Moduwork», η πλάτη του μεσαίου καθίσματος για τον συνοδηγό μπορεί να αναδιπλωθεί και να μετατραπεί σε ένα πολυχρηστικό τραπεζάκι ή σε βάση για την έδραση φορητών υπολογιστών.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως το νέο Jumpy, που βασίζεται στη νέα πλατφόρμα «EMP2» της Citroen, διακρίνεται για την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει σε τομείς όπως η ηχομόνωση της καμπίνας ενώ, δεν μπορούμε φυσικά να παραβλέψουμε πως στις πρόσφατες δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP, απέσπασε βαθμολογία 5(!) αστέρων για την προστασία που προσφέρει.
 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Citroen - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ