Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το EX πραγματοποίησε την πρώτη παγκόσμια παρουσίαση του στην πρόσφατη ΙΑΑ 2014 στο Ανόβερο.

Το νέο Van Hool EX

5.561 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2015)

Η νέα –βασική πρόταση στη γκάμα λεωφορείων της Van Hool καταφέρνει να συνδυάσει ιδανικά το περιορισμένο κόστος αγοράς, χρήσης και συντήρησης με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, την αξιοπιστία και τον πληρέστατο εξοπλισμό. Το νέο EX που παρουσιάστηκε στην 65η Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων του Ανοβέρου το περασμένο φθινόπωρο, θα κατασκευάζεται στη νέα γραμμή παραγωγής της εταιρείας στα Σκόπια και οι πωλήσεις του στην ελληνική αγορά θα ξεκινήσουν μέσα στο 1ο 4μηνο του 2015.

Έχοντας συμπληρώσει σχεδόν επτά δεκαετίες λειτουργίας (από το 1947), η βελγική εταιρεία Van Hool έχει να επιδείξει μια πληρέστατη γκάμα λεωφορείων όλων των τύπων που καλύπτουν τις αυστηρότερες προδιαγραφές άνεσης και ασφάλειας, γεγονός που έχει διασφαλίσει στην εταιρεία μια εξαιρετική εμπορική πορεία τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ.
Ανταποκρινόμενη στις νέες απαιτήσεις των πελατών της, η Van Hool παρουσίασε στην πρόσφατη ΙΑΑ 2014 έναν νέο εκπρόσωπο με την ονομασία «ΕΧ» που προορίζεται για χρήση ως σχολικό, τουριστικό ή υπεραστικό. Βασικά του γνωρίσματα η φρέσκια και… φινετσάτη σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού, ο πληρέστατος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, τα δοκιμασμένα μηχανικά μέρη και φυσικά, η κορυφαία ποιότητα κατασκευής που συνοδεύει όλα τα προϊόντα της Βελγικής εταιρείας.