Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ακολουθώντας το σχεδιαστικό μοτίβο του αμαξώματος, η σχεδίαση στο εσωτερικό του ΕΧ διακρίνεται για τις έντονες ακμές και την απουσία καμπύλων. Παράλληλα, έχει βελτιωθεί σημαντικά η άνεση και η εργονομία στον χώρο για τον οδηγό.

Ανάλογα με την έκδοση του αμαξώματος και τον εξοπλισμό, το νέο EX είναι σε θέση να μεταφέρει έως και 65+1+1 επιβάτες.

Υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της Van Hool, κ. Filip Van Hool, με το νέο ΕΧ η εταιρεία στοχεύει σε μια νέα αγορά πελατών που απαιτούν την βέλτιστη αποδοτικότητα και αξιοπιστία με το χαμηλότερο δυνατό κόστος από το όχημα τους. Δεδομένου λοιπόν ότι η Van Hool δεν θέλησε να πραγματοποιήσει «εκπτώσεις» αναφορικά με την ποιότητα κατασκευής, αποφάσισε να μεταφέρει την παραγωγή του νέου λεωφορείου της στο νέο εργοστάσιο που εγκαινίασε στα Σκόπια, προκειμένου να διατηρήσει ανταγωνιστικό το τελικό κόστος αγοράς του.
Με αυτό ως δεδομένο, ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου EX διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί, το άψογο φινίρισμα του καθώς και τα αποδοτικά συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού. Παράλληλα, ο χώρος για τον οδηγό έχει σχεδιαστεί… από λευκό χαρτί, σε σχέση με τα υπόλοιπα οχήματα της εταιρείας και η αύξηση του μήκους του συγκεκριμένου «χώρου εργασίας» κατά 10εκ. έχει συμβάλει τα μέγιστα στη βελτίωση της άνεσης και της εργονομίας. Όπως είναι φυσικό, ο εξοπλισμός άνεσης περιλαμβάνει ακόμη και τις πιο εξεζητημένες λύσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη ενώ μεταξύ στα μηχανικά μέρη του οχήματος αξίζει να αναφέρουμε την ύπαρξη ανεξάρτητης εμπρόσθιας ανάρτησης, του EBS3 (Electronic Brake System), ESC (Electronic Stability Control), την προηγμένη πίσω ανάρτηση με σύστημα αυτόματης αυξομείωσης της απόστασης του οχήματος από το έδαφος κ.ά. 

 

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ