Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η σχεδίαση του αμαξώματος του νέου Van Hool EX διακρίνεται για τις λιτές και αρμονικές γραμμές της ενώ…

… τα πίσω φωτιστικά σώματα κερδίζουν τις εντυπώσεις με τη μορφή και την απόδοση τους.

Κομψή και απέριττη σχεδίαση

H εξωτερική σχεδίαση του ΕΧ βασίζεται στις λιτές και «καθαρές γραμμές χωρίς… φλύαρες φόρμες που συνθέτουν ένα αρμονικό και στιβαρό συνολικό αποτέλεσμα. Οι ευρείες γυάλινες επιφάνειες προσφέρουν ένα πολύ καλό οπτικό πεδίο σε όλους τους επιβάτες ενώ στο πίσω τμήμα του οχήματος, αίσθηση προκαλούν τα –μικρά σε διαστάσεις- κάθετα τοποθετημένα φωτιστικά σώματα που αποτελούνται εξ ολοκλήρου από λυχνίες τύπου LEDs.
Παρά το γεγονός ότι το εν λόγω μοντέλο αναμένεται να αποτελέσει την αρχική πρόταση της Van Hool, το περιορισμένο κόστος αγοράς του σε καμία περίπτωση δεν έχει επιφέρει συμβιβασμούς σε θέματα ποιότητας της κατασκευής.
Παράλληλα, ανάλογα με τις απαιτήσεις της χρήσης για την οποία προορίζεται, η Van Hool είναι σε θέση να προσφέρει σημαντικές λύσεις που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν ειδικές θέσεις για αναπηρικά αμαξίδια καθώς και συστήματα υποβοήθησης της επιβίβασης – αποβίβασης αυτών. Φυσικά, το εν λόγω όχημα μπορεί να «μετατραπεί» από σχολικό λεωφορείο έως πολυτελές τουριστικό όχημα, με αντίστοιχα επίπεδα εξοπλισμού και φινιρίσματος. 

 

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ