Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Νέος πρωταγωνιστής!

10.524 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2021)

Με εντυπωσιακή στιβαρότητα, ποιότητα κατασκευής και μακρόχρονη εμπορική επιτυχία, το Iveco Daily συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο αποδοτικών επαγγελματικών οχημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα, οι κορυφαίες εκδόσεις «Tourys» στην mini-bus γκάμα του ιταλικού μοντέλου, διακρίνονται για το κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που προσφέρουν.

Με περισσότερες από 2,6 εκ. πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι σαφές πως το Iveco Daily αποτελεί ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο εμπορικά μοντέλο και το γεγονός αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εξαιρετική αποδοτικότητα και τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του.
Προορισμένο για ιδιαίτερα σκληρή χρήση, με ιδιαίτερα στιβαρό πλαίσιο και προηγμένα τεχνολογικά μηχανικά μέρη, το Daily παράγεται στις γραμμές παραγωγής της Suzzara (Ιταλία) και Βαγιαδολίδ (Ισπανία) σε μια τεράστια γκάμα εκδόσεων.
Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται και οι ιδιαίτερα αποδοτικές επιλογές Mini-Bus όπως η έκδοση «Tourys» που παρουσιάζουμε, η κορυφαία σε ότι αφορά στο επίπεδο του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας για το ιταλικό μοντέλο.
Έχοντας αποσπάσει τον τίτλο του «International Van of the Year» για το 2015, η νέα γενιά Iveco Daily επιδεικνύει μια εξαιρετική εικόνα σε ότι αφορά στην ποιότητα των υλικών από τα οποία απαρτίζεται και την αξιοπιστία των δοκιμασμένων μηχανικών του μερών ενώ, την ίδια στιγμή, η νέα σχεδίαση του αμαξώματος και του εσωτερικού του, πέραν του ότι είναι ελκυστική, σύγχρονη και καλαίσθητη, έχει συμβάλλει στη μείωση του αεροδυναμικού συντελεστή του οχήματος κατά 6% (0,316 από 0,335) σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.
Χάρη σε στοιχεία όπως το μεγάλο μεταξόνιο, το στιβαρότερο πλαίσιο, οι νέες αναρτήσεις και φυσικά, οι αποδοτικοί κινητήρες τεχνολογίας Euro6 (διατίθενται και εκδόσεις με καύσιμο το φυσικό αέριο απευθείας από τη γραμμή παραγωγής), το Iveco Daily Tourys Mini-Bus είναι σε θέση να προσφέρει άνετες και ασφαλείς μεταφορές έως και 22 επιβατών στο εσωτερικό του, ενώ ο οδηγός θα εκτιμήσει δεόντως την πολύ καλή εργονομία του κόκπιτ καθώς και την ουδέτερη οδική συμπεριφορά του ιταλικού μοντέλου κάτω από όλες τις συνθήκες.
Παράλληλα, το κόστος αγοράς, χρήσης και συντήρησης του Iveco Daily είναι ακόμη ένας παράγοντας που κάνει δελεαστικότερη την περίπτωση των εκδόσεων Tourys και στην ελληνική αγορά των Mini-Buses.
Οι εκδόσεις Daily Tourys είναι διαθέσιμες με μεικτό βάρος από 5,1t. – 6,1t. και με το μακρύ μεταξόνιο των 4,1μ., παρέχοντας τη δυνατότητα μεταφοράς από 16 – 22 επιβάτες (συν το συνοδό) ανάλογα με τη διαρρύθμιση των καθισμάτων. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)