Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ανάλογα με τις απαιτήσεις, τα καθίσματα του νέου Daily Tourys μπορούν να εφοδιαστούν με μια μεγάλη γκάμα επενδύσεων και χρωματισμών.

Όλες οι θέσεις εφοδιάζονται με ένα υποβραχιόνιο και ζώνες ασφαλείας δύο ή τριών σημείων.

Η είσοδος στο εσωτερικό του οχήματος γίνεται μέσω μιας μεγάλης, περιστρεφόμενης και ηλεκτρικά ελεγχόμενης πόρτας.

Η επένδυση από PVC στο δάπεδο του χώρου για τους επιβάτες είναι ανθεκτική και κερδίζει τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της.

Στην κουπαστή των καπελιέρων στην οροφή του οχήματος εδράζεται και φωτισμός με λυχνίες LED (ημέρας – νυκτός).

Ειδικές πλαφονιέρες παρέχουν προσωπικό φωτισμό και εξαερισμό σε όλες τις θέσεις.

Οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες προσφέρουν ευρύ περιμετρικό οπτικό πεδίο και σε συνδυασμό με την ηλιοροφή, άπλετο φυσικό φωτισμό.

Οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες προσφέρουν ευρύ περιμετρικό οπτικό πεδίο και σε συνδυασμό με την ηλιοροφή, άπλετο φυσικό φωτισμό.

Ανάλογα με την έκδοση, μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 22 επιβάτες με πολλαπλές επιλογές ως προς την διαρρύθμιση των καθισμάτων και των επενδύσεων σε όλες τις επιφάνειες.

Ωφέλιμο εσωτερικό ύψος 2,1μ.

10.522 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2021)

Ανάλογα με το μήκος του αμαξώματος και του πίσω προβόλου, στο εσωτερικό του νέου Daily Tourys μπορούν να φιλοξενηθούν από 16 – 22 επιβάτες σε διάφορες διατάξεις ως προς τη θέση των καθισμάτων.
Ένα από τα στοιχεία που αντιλαμβάνεται κανείς με την πρώτη ματιά κατά την είσοδο στο εσωτερικό του οχήματος είναι το μεγάλο ωφέλιμο εσωτερικό ύψος στον κεντρικό διάδρομο (2.100 χλστ.). Παράλληλα, οι εκτενείς πλευρικές γυάλινες επιφάνειες σε συνδυασμό με την ηλιοροφή στο κέντρο του αμαξώματος, προσφέρουν άπλετο φυσικό φωτισμό χωρίς να παραβλέψουμε την ύπαρξη ειδικού φωτισμού (ημέρας – νυκτός) σε όλο το μήκος των καπελιέρων.
Οι επιβάτες θα φιλοξενηθούν σε αναπαυτικά και με καλή ποιότητα κατασκευής, καθίσματα που φέρουν ζώνες ασφαλείας 2 – 3 σημείων, σύστημα ανάκλισης και υποβραχιόνιο στην πλευρά του διαδρόμου.
Όπως είναι, όλες οι θέσεις έχουν στη διάθεση τους παροχές αέρα και προσωπικό φωτισμό, ενώ αποδοτικό και με μεγάλη ισχύ είναι στο σύστημα κλιματισμού – θέρμανσης, με αρκετές προαιρετικές επιλογές ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.
Στην οροφή του οχήματος εδράζονται μεγάλες και εύκολα προσβάσιμες καπελιέρες με επένδυση αντίστοιχη με αυτή των υπολοίπων επιφανειών στο εσωτερικό του οχήματος.
Καταλήγοντας αξίζει να αναφερθούμε στην μεγάλη «σκαφτή» μπαγκαζιέρα στο πίσω μέρος του αμαξώματος που έχει όγκο από 1,2 – 2,5 κ.μ.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)