Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα πάντα σε ένα!

11.292 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2018)

Κατά την επαφή μας με το νέο Alaskan, το νέο Renault Pick-Up απέδειξε περίτρανα πως ένα όχημα μπορεί να συνδυάζει ιδανικά την άνεση με τις εκτός δρόμου ικανότητες και την πολυτέλεια με τη μεταφορά φορτίων άνω του 1,0t.

Μετά την πρώτη επίσημη παρουσίαση του στην Κολομβία (για την αγορά της Ν. Αμερικής) πέρυσι, το Alaskan, το νέο Pick-Up της Renault, ξεκινά την εμπορική του πορεία και στις διάφορες αγορές της ΕΕ από τον Σεπτέμβριο του 2017 (στην Ελλάδα μέσα στο 2018).
Βασιζόμενη στα δοκιμασμένα μηχανικά μέρη και το πλαίσιο του –εξαιρετικού- νέου Nissan Navara, η Renault κατάφερε να δημιουργήσει μια ξεχωριστή –όχι μόνο σχεδιαστικά- πρόταση για την κατηγορία των Pick-Up ενός τόνου, που κερδίζει άμεσα τις εντυπώσεις με την πληρότητα που εμφανίζει σε όλους τους τομείς.
Πέραν της δυναμικής και σαφέστατα κομψότατης σχεδίασης αμαξώματος και εσωτερικού, κατά την επαφή μας μαζί του στη Σλοβενία όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση τους στους εκπροσώπους του διεθνούς Τύπου, το Alaskan κέρδισε από τα… πρώτα χιλιόμετρα τις εντυπώσεις με την ομοιογένεια και το κορυφαίο επίπεδο άνεσης που προσφέρει στους επιβάτες του, τόσο στον αυτοκινητόδρομο όσο και κάτω από έντονα αντίξοες εκτός δρόμου συνθήκες, χωρίς μάλιστα τα οχήματα που είχαμε στη διάθεση μας να φέρουν ειδικές ρυθμίσεις πέραν των εργοστασιακών (π.χ. σε ελαστικά κ.ο.κ.).