Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

… το ευμέγεθες λογότυπο στη μάσκα ενσωματώνει μια ειδική κάμερα.

    Διπλακάμπινο με δυναμική και επιβλητική σχεδίαση

    11.302 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2018)

    Σε πρώτη φάση, το Alaskan θα είναι διαθέσιμο μόνο σε εκδόσεις με διπλή καμπίνα, με τι έντονες καμπύλες που διατρέχουν το αμάξωμα να δημιουργούν ένα κομψό και δυναμικό αποτέλεσμα.
    Τα φωτιστικά σώματα με την εκτεταμένη χρήση λυχνίων LED (σύστημα Pure Vision) αλλά και η χρωμιωμένες επενδύσεις της μάσκας που φιλοξενεί το μεγάλο λογότυπο της εταιρείας, κερδίζουν τις εντυπώσεις.
    Τόσο ο προφυλακτήρας όσο και οι τονισμένοι θόλοι των τροχών σε συνδυασμό με τα πολλαπλά νεύρα που διατρέχουν κατά μήκος το κάλυμμα του κινητήρα, δημιουργούν ένα στιβαρό και σπορτίφ μοντέλο που καταφέρνει να εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή από όλες τις οπτικές γωνίες.
    Αναλόγως της έκδοσης έχουν προβλεφθεί διάφορες ενισχύσεις στο κάτω μέρος του οχήματος ενώ «πινελιές» από χρώμιο στους καθρέπτες, στα πλαϊνά σκαλοπάτια, στο περίγραμμα των προβολέων ομίχλης κ.ά., συνδυάζονται με πολύ καλής αισθητικής ζάντες αλουμινίου 16 ή 18 ιντσών.
    Σε κάθε περίπτωση, θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε πως το Renault Alaskan ουσιαστικά προσπαθεί να… κρύψει τον ιδιαίτερα σκληροτράχηλο χαρακτήρα και τα επαγγελματικά του «γονίδια», πίσω από ένα κομψό και καλαίσθητο «κουστούμι» με κομψές σχεδιαστικές φόρμες και υλικά υψηλής ποιότητας.