Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Καθαρόαιμο αγρίμι!

13.982 Επισκέψεις στο άρθρο (18/4/2018)

Το νέο D-Max Hi-Lander είναι ένα πραγματικό… αγρίμι χάρη στις ειδικές τροποποιήσεις που φέρει σε τομείς όπως η σχεδίαση, η ανάρτηση ενώ, υπόσχεται εντυπωσιακές εντός και εκτός δρόμου συγκινήσεις!

Ποτέ άλλοτε, οι λάτρεις της περιπέτειας δεν είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα τόσο δυναμικό και ειδικά εξελιγμένο Pick-Up, απευθείας από την κατασκευάστρια εταιρεία, το οποίο να είναι σε θέση να τους προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.
Ο λόγος για τη νέα έκδοση «Hi-Lander» του Isuzu D-Max, που για πρώτη φορά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, η ελληνική αντιπροσωπεία, Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, θα προσφέρει μέσω του δικτύου των (42) Εξουσιοδοτημένων εμπόρων της.
Βασισμένo στην Double Cab έκδοση «Gravity» του ιαπωνικού Pick-Up, το νέο Isuzu D-Max «Hi-Lander» ξεχωρίζει από τις… συμβατικές εκδόσεις χάρη στα πολλαπλά αξεσουάρ στο εξωτερικό του οχήματος.
Μεταξύ αυτών αξίζει να αναφερθούμε τις ειδικές επενδύσεις από μαύρο –ματ- χρώμα σε διάφορα σημεία του αμαξώματος όπως η –νέα- μάσκα, τα προστατευτικά των τροχών, το κυλινδρικό σκαλοπάτι και τα ειδικά αυτοκόλλητα στις πλευρικές (μεσαίες) κολώνες της καμπίνας.
Αντίστοιχα, όλες οι γυάλινες επιφάνειες φέρουν ειδικές μεμβράνες ηλιοπροστασίας που ενισχύουν περαιτέρω τον δυναμισμό του συνολικού αποτελέσματος.