νεα μοντελα - scoop

Δείτε πώς το νέο Ford Ranger μεταμορφώθηκε σε 4 Pick-Up του ομίλου Volkswagen, με τη φαντασία του δημιουργού να φτάνει μέχρι και τη Bentley!

Το νέο Ford Ranger ως 4 Pick-Up του Ομίλου VW

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021

Αφού το επόμενο VW Amarok θα στηριχθεί στο νέο Ford Ranger, γιατί να μη γίνει το ίδιο και με τις υπόλοιπες μάρκες του ομίλου; Δείτε πώς θα μπορούσαν να μοιάζουν, λοιπόν, τα Pick-Up των Seat, Skoda και Audi και αν αυτό δε σας φτάνει, πάρτε με γερή δόση πολυτέλειας με το «αγροτικό» της Bentley!

Πώς και πώς περιμένει ο αρχισχεδιαστής της Kia ένα Pick-Up μοντέλο στη γκάμα της εταιρείας. Δείτε τι δήλωσε σχετικά σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Με ανοιχτές αγκάλες» το Pick-Up της Kia

Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021

Ιδιαίτερα ενθουσιώδης εμφανίζεται ο αρχισχεδιαστής της Kia στο ενδεχόμενο η εταιρεία του να εντάξει στη γκάμα της ένα Pick-Up μοντέλο. Δείτε τι δήλωσε ο ίδιος αλλά και τι φήμες κυκλοφορούν στην αγορά σχετικά με το «αγροτικό» των Κορεατών.

Ψηφιακή, ανεπίσημη, απεικόνιση του νέου Ford Ranger Raptor δια χειρός KDesgn AG.

Με 400 ίππους το νέο Ford Ranger Raptor;

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

Τον προσεχή Φεβρουάριο αναμένεται να μας συστηθεί το νέο Ford Ranger Raptor, το οποίο φημολογείται πως θα προσφέρει ισχύ 400 ίππων. Επιπλέον, καταφθάνουν και οι πρώτες πληροφορίες για τις υβριδικές εκδοχές του νέου pick-up της «μπλε οβάλ» εταιρείας. Ας δούμε τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής «Sugar Chow» παρουσιάζει το Single Cab Defender 110 pick-up.

Το νέο Land Rover Defender ως Pick-Up

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Το Land Rover Defender έγινε θρύλος μεταφέροντας στην καρότσα του αγροτικά προϊόντα στη βρετανική ύπαιθρο ή διασχίζοντας τις αφρικανικές σαβάνες. Ωστόσο, στη σύγχρονη «κυριλέ» εκδοχή του δεν διαθέτει έκδοση Pick-Up, όχι επίσημα τουλάχιστον…

Χάρη στον ανεξάρτητο σχεδιαστή, Abimelec Arellano, το νέο Jeep Gladiator απέκτησε έκδοση μονής καμπίνας.

Μονοκάμπινο Jeep Gladiator

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021

Σε μία από τις πιο «περιποιημένες» ψηφιακές δημιουργίες νέων οχημάτων, βλέπουμε το Jeep Gladiator με δύο πόρτες να φέρνει στο νου παλαιότερες εποχές, ενώ με την τοποθέτηση του Ford Godzilla κινητήρα των 7,3 λίτρων, να αποτελεί το όνειρο κάθε «πειραγμένου»!

Εξαιρετική για μία ακόμα φορά η δουλειά του Χ-Tomi, του ανεξάρτητου σχεδιαστή η φαντασία και οι δεξιότητες του οποίου, μας επιτρέπουν να φανταστούμε την NISMO εκδοχή του νέου Nissan Townstar.

Το «καυτό» Nissan Townstar NISMO

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021

Μπορεί να μην είναι «λογική» αλλά σίγουρα έχει «πλάκα», η δια χειρός NISMO έκδοση του ολοκαίνουργιου Nissan Townstar, ειδικά στην Van εκδοχή του οχήματος που θα λανσαριστεί σε έκδοση βενζίνης και ηλεκτρική, αντικαθιστώντας ταυτόχρονα τα NV200, e-NV200 και NV250.

Η φαντασία και το ταλέντο του σχεδιαστή XTomi, δημιούργησαν ψηφιακά το Mercedes-AMG Citan 45.

Το Mercedes-AMG Citan 45 του υπερ-ταχυμεταφορέα

Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2021

Μήπως από την στιγμή που είναι απαίτηση όλων οι διανομές να γίνονται όλο και ταχύτερα, να κατασκευαζόταν ένα «καυτό» vanette στη λογική του Mercedes-AMG Citan 45; Σίγουρα όχι, αλλά και πάλι, η ψηφιακή δημιουργία του έχει ενδιαφέρον…

Με αισθητική από το Renegade και στις διαστάσεις του Cherokee, το ψηφιακό Pick-Up της Jeep που δημιούργησε ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Kleber Silva.

Θα θέλατε ένα μικρό Pick-Up από την Jeep;

Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021

Η παρουσίαση του Maverick, του μικρού Pick-Up της Ford, ενδέχεται να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και να δούμε αντίστοιχες προτάσεις από τον ανταγωνισμό, όπως για παράδειγμα από την Jeep, το ενδιαφέρον της οποίας για την κατηγορία, αναθερμάνθηκε πρόσφατα με το Gladiator.

Αν και παραμένει άγνωστο το πότε (και αν) θα δούμε το Pick-Up της Kia, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της KDesign AG, δημιούργησαν με τη φαντασία και την ψηφιακή πένα τους το Kia SantaCruz.

Θα μπορούσε να είναι αυτό το Pick-Up της Kia;

Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2021

Τι θα συμβεί αν φτιάξουμε ένα «mashup» αναμειγνύοντας στοιχεία από το επερχόμενο Pick-Up της Hyundai, Santa Cruz, με στιλιστικές λεπτομέρειες από το SUV, Kia Sorento; Η απάντηση στην οθόνη σας, όπως και όλες οι πληροφορίες για το τι θα γίνει τελικά με το Pick-Up της Kia.