Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
9+1 οφέλη που προσφέρει η Τηλεματική στις σύγχρονες επιχειρήσεις

9+1 οφέλη που προσφέρει η Τηλεματική στις σύγχρονες επιχειρήσεις

3.101 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Τηλεματική αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο το οποίο είναι πλέον απαραίτητο στις επιχειρήσεις που έχουν στόλο οχημάτων καθώς βελτιώνει τις υπηρεσίες που προσφέρουν, μειώνει τα κόστη και αυξάνει την παραγωγικότητα.

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΔΡΟΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

Τα οφέλη που προσφέρει η χρήση της Τηλεματικής είναι πολλαπλά. Τα GPS trackers που τοποθετούνται στα οχήματα επικοινωνούν με την πλατφόρμα διαχείρισης επιτρέποντας στον διαχειριστή του στόλου να ελέγχει όλα τα οχήματα από τον υπολογιστή το κινητό ή το tablet.

Η πλατφόρμα GPRS της SKYTRACK προσφέρει παρακολούθηση οχημάτων σε live χρόνο αλλά και σε μορφή ιστορικού. Ο διαχειριστής γνωρίζει που βρίσκονται τα οχήματα, αν κινούνται, ποια είναι η ταχύτητά τους, πότε ξεκίνησαν και πότε σταμάτησαν, παρακολουθώντας όλο το δρομολόγιο ενώ παράλληλα μπορεί να υπολογίσει και το κόστος του. Όλα τα παραπάνω στοιχεία είναι δυνατόν να εξαχθούν ως δεδομένα σε οποιαδήποτε υποστηριζόμενη μορφή αρχείου.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

​​​​​​​Η δρομολόγηση γίνεται ευκολότερη, γρηγορότερη και αποδοτικότερη

Με τις άμεσες ειδοποιήσεις, ο manager του στόλου είναι πάντα ενήμερος για την κατάσταση των οχημάτων και την διεξαγωγή των δρομολογίων ενώ με τις αυτοματοποιημένες αναφορές από την πλατφόρμα, έχει πλήρη εικόνα για την απόσβεση, την εκπλήρωση στόχων, τα έξοδα του δρομολογίου, το κόστους συντήρησης και τα πάγια έξοδα.

Η δρομολόγηση γίνεται ευκολότερη, γρηγορότερη και αποδοτικότερη. Βρίσκοντας τις βέλτιστες διαδρομές μειώνονται τα περιττά δρομολόγια, μειώνονται τα έξοδα και αυξάνεται η απόδοση του στόλου καθώς οι οδηγοί έχουν πλήρη εικόνα για τα δρομολόγια τους εξ αρχής και ενημερώνονται άμεσα σε περίπτωση αλλαγής.
 

Πλήθος χρήσιμων εργαλείων

Εφαρμόζοντας το σύστημα Eco Driving, μπορεί να εξοικονομηθεί έως και 10% του κόστους κατανάλωσης καυσίμου ενώ βοηθά και τους οδηγούς να βελτιώσουν την οδηγική τους συμπεριφορά. Ο διαχειριστής του στόλου θα ειδοποιείται για την υπέρβαση ορίου ταχύτητας, το απότομο ξεκίνημα και φρενάρισμα, τις υψηλές στροφές του κινητήρα και την θερμοκρασία του, το ρελαντί και την συνολική κατανάλωση καυσίμου.

Με την λειτουργία γεωφραχτών (επιλεγμένες περιοχές στον χάρτη), ένας διαχειριστής στόλου μπορεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις κάθε φορά που ένα όχημα εισέρχεται ή εξέρχεται από την επιλεγμένη περιοχή ενώ ενημερώνεται και για τις ώρες άφιξης και αναχώρησης των οχημάτων (π.χ. από πελάτη ή προμηθευτή). Στο τέλος της ημέρας, όλα θα καταγράφονται αυτόματα: η ακριβής διαδρομή κάθε οχήματος, οι στάσεις του και ο χρόνος που δαπανάται σε κάθε περιοχή.

Χρησιμοποιώντας το εργαλείο επιθεώρησης οχήματος για την συντήρηση του στόλου, μειώνεται το κόστος σε επισκευές που μπορούν να αποφευχθούν εύκολα. Όλα τα σημαντικά έγγραφα των οδηγών και των οχημάτων πλέον ψηφιοποιούνται, αποθηκεύονται και είναι εύκολα προσβάσιμα μέσω του GPRS.

Live καταγραφή δεδομένων ταχογράφου  & σε μορφή ιστορικού

Η λύση απομακρυσμένης λήψης ψηφιακού ταχογράφου επιτρέπει την καταγραφή των δεδομένων ταχογράφου σε πραγματικό χρόνο αλλά και σε μορφή ιστορικού στέλνοντας όλα τα στοιχεία άμεσα στον χειριστή του στόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Skytrack, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.skytrack.org ή καλέστε στα τηλέφωνα 210 2202603 και 2310 365067.