Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Aντηλιακές μεμβράνες

Aντηλιακές μεμβράνες

Όταν μιλάμε για μεμβράνες

2.462 Επισκέψεις στο άρθρο

Όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς από την ονομασία και μόνο του προϊόντος, οι αντηλιακές μεμβράνες έχουν κατασκευαστεί με σκοπό την εξουδετέρωση της βλαβερής ηλιακής ακτινοβολίας και όχι μόνο.

ILEP
ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

    Κοινοποίησέ το »

  • Οι καλές αντηλιακές μεμβράνες είναι κατασκευασμένες με νανοκεραμική τεχνολογία και ο στόχος τους, εκτός της αντιμετώπισης της ακτινοβολίας, θα πρέπει να είναι και η μείωση της θερμοκρασίας στον εσωτερικό χώρο του αυτοκινήτου. Μια καλή μεμβράνη, δίνει τη δυνατότητα στο κλιματιστικό να αποδώσει καλύτερα και ως εκ τούτου το αυτοκίνητο να έχει μικρότερη κατανάλωση καυσίμου.
  • Αν η αντηλιακή μεμβράνη είναι καλής ποιότητας, τότε οι πιθανότητες για απόλυτη προστασία του σαλονιού (περίπτωση ξεθωριάσματος και φθορών στα πλαστικά δερμάτινα ή υφασμάτινα μέρη του εσωτερικού) του αυτοκινήτου αυξάνονται σε μεγάλο βαθμό.
  • Οι αντηλιακές μεμβράνες είναι ικανές να αυξήσουν την παθητική ασφάλειά σας. Σε περίπτωση ατυχήματος, τα σπασμένα κρύσταλλα συγκρατούνται από τη μεμβράνη και έτσι αποφεύγονται μικροί ή πιο σοβαροί τραυματισμοί. Επίσης, αν κάποιος από τους επιβάτες σπάσει με το σώμα ή το κεφάλι του ένα τζάμι, κατά πάσα πιθανότητα και εφόσον η μεμβράνη είναι καλή, θα βρει επάνω στην επιφάνειά της και όχι στα κοφτερά τζάμια. Και, τέλος, η ορατότητα του οδηγού είναι καλύτερη, καθώς περιορίζεται η αντηλιά και τα κακορυθμισμένα φώτα των υπόλοιπων αυτοκινήτων.
  • Ενισχύεται η αντικλεπτική προστασία του αυτοκινήτου σας. Αρχικά ο εκάστοτε κλέφτης δεν έχει καλή ορατότητα στο εσωτερικό, ενώ ακόμα και αν σπάσει το τζάμια θα βρει μπροστά του τη μεμβράνη, για την οποία θα χρειαστεί αρκετό χρόνο ώστε να την κόψει. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών, τα περιστατικά μερικής κλοπής είναι 72% λιγότερα στα αυτοκίνητα με αντηλιακές μεμβράνες.
  • Μετά την τοποθέτηση των αντηλιακών μεμβρανών, τα παράθυρα θα πρέπει να παραμείνουν κλειστά για ένα 24ωρο ώστε η κολλητική ουσία να προσαρμοστεί πλήρως στην επιφάνεια των κρυστάλλων, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχει πιθανότητα να καταστραφούν οι μεμβράνες. Επιπλέον, δεν θα πρέπει για το ίδιο χρονικό διάστημα να ανάψουμε τις αντιστάσεις στο πίσω θερμαινόμενο τζάμι. Για 48 ώρες μετά την τοποθέτηση, δεν πρέπει να γίνει καθαρισμός των τζαμιών, αφού με την πίεση που ασκείται μπορεί να μετακινηθούν.
  • Οι αντηλιακές μεμβράνες έχουν αντιχαρακτική προστασία, ωστόσο χρειάζεται για να μην τις χαράξετε με αιχμηρά αντικείμενα. Ζημιά μπορεί να προκληθεί και από τεχνικούς που θα χρειαστεί να φτιάξουν κάποιο από τα παράθυρά σας, γιΆαυτό να τους τονίζετε πως χρειάζεται επιπλέον προσοχή.
  • Στον καθαρισμό των μεμβρανών, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μαλακό πανί και ποτέ το ίδιο με εκείνο που βάζουμε στο εξωτερικό του αυτοκινήτου. Υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί μια θολούρα τις πρώτες 48 ώρες, όμως αυτό γίνεται πολλές φορές λόγω του ότι γίνεται ψεκασμός με νερό κατά την τοποθέτηση. Το νερό αυτό εξατμίζεται στη συνέχεια.

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  • ΜΟΥΣΑΜΑΣ EXPRESS

    ΜΟΥΣΑΜΑΣ EXPRESS

    Η ΜΟΥΣΑΜΑΣ EXPRESS δραστηριοποιείται απο το 2002 σε μουσαμάδες φορτηγών, επιγραφές και ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων με μηχανές τελευταίας τεχνολογίας, ρολού, τύπου ενιαίας εκτύπωσης 6χρωμα υδροδιαλυτά μελάνια τύπου eco solvent σε ποιότητα ανάλυσης έως και 1440.dpi.
     210 5570000 Περισσότερα