Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
ΤachoDigital Ταχογράφοι & λύσεις τηλεματικής στον Ασπρόπυργο. Η εταιρεία TachoDigital, παρέχει πληθώρα υπηρεσιών που σχετίζεται με τους ταχογράφους και υπηρεσίες και προϊόντα νέας εποχής, όπως τηλεματ

ΤachoDigital Ταχογράφοι & λύσεις τηλεματικής στον Ασπρόπυργο. Η εταιρεία TachoDigital, παρέχει πληθώρα υπηρεσιών που σχετίζεται με τους ταχογράφους και υπηρεσίες και προϊόντα νέας εποχής, όπως τηλεματική, GPS, διαχείριση στόλου οχημάτων.

H TachoDigital έχει αξιοσημείωτη εμπειρία στο χώρο των ταχογράφων, έχοντας παρακολουθήσει όλη την εξέλιξη τους από τα πρώτα μοντέλα μηχανικού ταχογράφου, μέχρι τους ψηφιακούς τελευταίας τεχνολογίας.

H TachoDigital έχει αξιοσημείωτη εμπειρία στο χώρο των ταχογράφων, έχοντας παρακολουθήσει όλη την εξέλιξη τους από τα πρώτα μοντέλα μηχανικού ταχογράφου, μέχρι τους ψηφιακούς τελευταίας τεχνολογίας.

Η TachoDigital προσφέρει στους επαγγελματίες αυτοκινητιστές και στις εταιρείες που διαθέτουν επαγγελματικά οχήματα υπηρεσίες και προϊόντα νέας εποχής, όπως τηλεματική, GPS, διαχείριση στόλου οχημάτων

Η TachoDigital προσφέρει στους επαγγελματίες αυτοκινητιστές και στις εταιρείες που διαθέτουν επαγγελματικά οχήματα υπηρεσίες και προϊόντα νέας εποχής, όπως τηλεματική, GPS, διαχείριση στόλου οχημάτων κλπ

 • ΤachoDigital Ταχογράφοι & λύσεις τηλεματικής στον Ασπρόπυργο. Η εταιρεία TachoDigital, παρέχει πληθώρα υπηρεσιών που σχετίζεται με τους ταχογράφους και υπηρεσίες και προϊόντα νέας εποχής, όπως τηλεματ
 • H TachoDigital έχει αξιοσημείωτη εμπειρία στο χώρο των ταχογράφων, έχοντας παρακολουθήσει όλη την εξέλιξη τους από τα πρώτα μοντέλα μηχανικού ταχογράφου, μέχρι τους ψηφιακούς τελευταίας τεχνολογίας.
 • Η TachoDigital προσφέρει στους επαγγελματίες αυτοκινητιστές και στις εταιρείες που διαθέτουν επαγγελματικά οχήματα υπηρεσίες και προϊόντα νέας εποχής, όπως τηλεματική, GPS, διαχείριση στόλου οχημάτων

ΤachoDigital Ταχογράφοι & λύσεις τηλεματικής στον Ασπρόπυργο

16 738 Επισκέψεις στο άρθρο

ΤachoDigital Ταχογράφοι & λύσεις τηλεματικής στον Ασπρόπυργο. Η γρήγορη εξέλιξη της τεχνολογίας έφερε στο προσκήνιο νέες δυνατότητες & προϊόντα που απευθύνονται στον επαγγελματία αυτοκινητιστή και στις εταιρείες που διαθέτουν επαγγελματικά οχήματα. Η TachoDigital στην 6η δεκαετία υψηλής εξειδίκευσης της, διαθέτει σειρά από προϊόντα & υπηρεσίες που προσφέρουν λύσεις τηλεματικής, GPS, διαχείρισης στόλου οχημάτων.

Η ΤachoDigital – Συστήματα Ελέγχου Μέτρησης & Εντοπισμού συμπληρώνει ως εταιρεία 6 δεκαετίες επιχειρηματικής δράσης. Με υψηλή εξειδίκευση, τεχνογνωσία, ποιοτικά προιόντα και πελατοκεντρική φιλοσοφία στην εξυπηρέτηση της, δημιουργεί ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και κερδίζει την ικανοποίηση των επαγγελματιών οδηγών που την επιλέγουν και εξυπηρετούνται πάντα σε … fast lane (για ταχογράφους και περιοριστές ταχύτητας). Στα προϊόντα της διαθέτει μεγάλη γκάμα ψηφιακών ταχογράφων των κορυφαίων κατασκευαστών VDO και Stoneridge, καινούργιων και μεταχειρισμένων. Επίσης διαθέτει μεγάλη γκάμα και αναλογικών ταχογράφων Stoneridge, VDO, Motometer, Kienzle.


H TachoDigital έχει αξιοσημείωτη εμπειρία στο χώρο των ταχογράφων, έχοντας παρακολουθήσει όλη την εξέλιξη τους από τα πρώτα μοντέλα μηχανικού ταχογράφου, μέχρι τους ψηφιακούς τελευταίας τεχνολογίας.

H TachoDigital έχει αξιοσημείωτη εμπειρία στο χώρο των ταχογράφων, έχοντας παρακολουθήσει όλη την εξέλιξη τους από τα πρώτα μοντέλα μηχανικού ταχογράφου, μέχρι τους ψηφιακούς τελευταίας τεχνολογίας.

Κοινοποίησέ το »

Σημειώστε πως όλα τα προϊόντα-συσκευές διατίθενται σε άριστη κατάσταση, καλύπτονται πλήρως σε υποστήριξη και ανταλλακτικά ενώ διαθέτουν και εγγύηση προϊόντος αλλά και επισκευής ! 

Το Quality Services

Σχετικά με την παροχή των ποιοτικών υπηρεσιών της η ΤachoDigital είναι ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο για:
γκατάσταση,
-συντήρηση,
-επισκευή &
-
έκδοση πιστοποιητικών
όλων των Αναλογικών και Ψηφιακών Ταχογράφων.

Αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου:
- την εγκατάσταση αναλογικών και ψηφιακών ταχογράφων, καινούριων ή
μεταχειρισμένων σε όλους τους τύπους οχημάτων &
- την μεταφόρτωση – ανάλυση δεδομένωνψηφιακού ταχογράφου
για λογαριασμό του επαγγελματία, της επιχείρησης που διαθέτει στόλο οχημάτων, του
οδηγού.


2 λόγια για την ιστορία της γνωστής επιχείρησης

Το 1962 ο Παναγιώτης Αγαλιώτης ξεκινά να εργάζεται στην ΑΞΩΝ ΑΕ, αντιπροσωπεία της Kienzle στην Ελλάδα, ως τεχνίτης οργάνων. Μετά από 8 χρόνια, το 1970 αποχωρεί και ανοίγει δικό του συνεργείο ταχογράφων στην Αθήνα, στην οδό Δράκοντος, απέναντι από την έξοδο των υπεραστικών λεωφορείων (ΚΤΕΛ) Κηφισού. Στα χρόνια που ακολούθησαν το κατάστημα υπό τον διακριτικό τίτλο "Ταχοσέρβις", ανθεί και αποκτά φήμη και σταθερή πελατεία. Από το 1989 τον Παναγιώτη Αγαλιώτη ακολουθεί στο επάγγελμα και ο γιος του Αλέξιος. Το 2002 ανοίγουν υποκατάστημα στον Ασπρόπυργο. Πατέρας και γιος εργάζονται παράλληλα στα δύο συνεργεία έως και το 2008 όπου η επιχείρηση μεταφέρεται εξολοκλήρου στον Ασπρόπυργο. Από το 2011 ο Αλέξιος Αγαλιώτης αναλαμβάνει πλήρως την επιχείρηση μετά και τη συνταξιοδότηση του πατέρα του. Το 2014 το κατάστημα στον Ασπρόπυργο ανακαινίζεται και λειτουργεί υπό νέο διακριτικό τίτλο "TachoDigital – Συστήματα Ελέγχου Μέτρησης & Εντοπισμού". Στη συνέχεια καθώς η επιχείρηση αναπτύσσεται, το 2020 αλλάζει μορφή και δημιουργείται η εταιρεία TACHODIGITAL Ε.Ε. Βasic Tips-Infos

Ο ταχογράφος είναι το ειδικό εξάρτημα που καταγράφει τους χρόνους οδήγησης, τις στάσεις αλλά και τις περιόδους ξεκούρασης των οδηγών. Η χρήση του είναι υποχρεωτική από την νομοθεσία, για όλα τα οχήματα με μεικτό βάρος άνω των 3,5t. (στις εμπορευματικές μεταφορές) καθώς και για τα οχήματα που είναι σε θέση να μεταφέρουν περισσότερους από 9 επιβάτες (μαζί με τον οδηγό) στις επιβατικές μεταφορές.  Από το 1985, η νομοθεσία που αφορά στους ταχογράφους των επαγγελματικών οχημάτων έχει ανανεωθεί και μεταβληθεί σε πολλές περιπτώσεις ενώ, από το 2006 επιβλήθηκε η χρήση των νέων –ψηφιακού τύπου- ταχογράφων που αντικατέστησαν τους μέχρι τότε αναλογικούς. 

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΙ

 • TACHODIGITAL

  TACHODIGITAL

  Η εταιρεία TachoDigital, παρέχει πληθώρα υπηρεσιών που σχετίζεται με τους ταχογράφους και υπηρεσίες και προϊόντα νέας εποχής, όπως τηλεματική, GPS, διαχείριση στόλου οχημάτων.
   2105570115 Περισσότερα
 • ΣΕΜΗΤΡΟΝ Α.Ε

  ΣΕΜΗΤΡΟΝ Α.Ε

  ΣΕΜΗΤΡΟΝ ΑΕ: Κορυφαία ηλεκτρονικά ταξίμετρα «Πάνθηρας» διεθνούς φήμης. Σχεδιασμός υψηλής αισθητικής, άριστη λειτουργία, μηδενικά προβλήματα. Υψηλότατα επίπεδα ποιότητας, πιστοποίηση ISO9001.

   2105120414 Περισσότερα