Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Lifting στο αυτοκίνητο

Lifting στο αυτοκίνητο

14.730 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου μας είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζει κάποιος για να το εκτιμήσει. Διαβάστε τα βασικά κριτήρια που πρέπει να προσέξετε για να επιλέξετε το κατάλληλο φανοποιείο – βαφείο για την σωστή επισκευή του οχήματός σας και τι μπορούν να σας προσφέρουν.

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
SPECIAL ΡΕΚΤΙΦΙΕ

Όσο περνάνε τα χρόνια και «μεγαλώνει», το αυτοκίνητό μας χάνει την αρχική του λάμψη. Αν το σκεφτεί κανείς ακολουθεί την ίδια διαδικασία όπως εμείς οι άνθρωποι, που γερνώντας αποκτούμε ρυτίδες. Και  στο αυτοκίνητο ρυτίδες σημαίνει γρατζουνιές, θαμπάδα, μικροχτυπηματάκια και φθορές στην εμφάνισή του. Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα την φθορά του χρώματος και την αλλοίωση της καλαίσθητης του εικόνας και συνεπώς τη πτώση της αξίας του. Το μέγεθος της φθοράς εξαρτάται απόλυτα από το πόσο φροντίζουμε το όχημα μας για αυτό λοιπόν οφείλετε να το επαναφέρουμε στην κατάστασή που βρισκόταν όταν το πρωτοπήρατε. Μην ξεχνάμε ότι τα χρώματα των αυτοκινήτων είναι πλέον υδατοδιάλυτα (για την προστασία του περιβάλλοντος). Συνεπώς περισσότερο ευπαθή... Διαβάστε παρακάτω, οικονομικούς τρόπους για να το διατηρήσετε σαν καινούριο.

Κοινοποίησέ το »

Ποιες είναι οι αιτίες που καταστρέφεται το χρώμα

Καιρός, περιττώματα πουλιών κα ρετσίνι από δέντρα μπορούν να βλάψουν το χρώμα, σε βαθμό που να χρειαστεί βάψιμο.

Καιρός, περιττώματα πουλιών κα ρετσίνι από δέντρα μπορούν να βλάψουν το χρώμα, σε βαθμό που να χρειαστεί βάψιμο.

    Χαρίστε ζωντάνια στο χρώμα

    Οι ειδικοί μπορούν να κάνουν το αυτοκίνητό σας να φαίνεται σαν καινούριο ακόμα και μετά από χρόνια.

    Οι ειδικοί μπορούν να κάνουν το αυτοκίνητό σας να φαίνεται σαν καινούριο ακόμα και μετά από χρόνια.

      Αν έχετε γρατσουνιές, διάφορα σημαδάκια, θαμπάδα στο χρώμα κλπ., τότε θα πρέπει να γυαλίσετε το όχημα σας και ενδεχομένως να κάνετε επαναφορά χρώματος. Ιδανικά θα πρέπει να απευθυνθείτε σε επαγγελματία, γιατί το γυάλισμα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το σωστό γυάλισμα του αυτοκινήτου εκτός από επαγγελματικά υλικά, απαιτεί τεχνογνωσία, δηλαδή ποιες αλοιφές είναι κατάλληλες για κάθε περίπτωση και επαγγελματικά εργαλεία. Ο τεχνικός πρέπει να είναι να είναι γνώστης του αντικειμένου. Να μην αφήσει στρογγυλάδες, γυαλάδες και ολογράμματα. Πριν παραλάβετε το αυτοκίνητο σας, να ζητήσετε να ανάψουν τους προβολείς ή να το βγάλουν έξω να το ελέγξετε με το φως του ήλιου. Μόνο έτσι θα δείτε αν υπάρχουν «ατέλειες» στην ποιότητα της δουλειάς του. Το κόστος εργασίας εξαρτάται από την κατάσταση του χρώματος και το μέγεθος του οχήματος. Δεν συνίσταται να γυαλίζετε το όχημα σας περισσότερο από 3 φορές κατά μέσο όρο σε μια δεκαετία. Από την άλλη μπορείτε να κάνετε κέρωμα, να κάνετε όσες φορές θέλετε, για να αποκτήσει γυαλάδα και να φαίνεται το χρώμα του φρέσκο.

      Σύγχρονα φανοβαφεία

      Τα σύγχρονα βαφεία πρέπει να διαφημίζουν ηλεκτρονικά τις εργασίες που έχουν τελέσει αλλά  και τον εξοπλισμό που διαθέτουν.

      Τα σύγχρονα βαφεία πρέπει να διαφημίζουν ηλεκτρονικά τις εργασίες που έχουν τελέσει αλλά και τον εξοπλισμό που διαθέτουν.

        Στη σημερινή εποχή αν κάποιο φανοβαφείο θέλει να θεωρείται σύγχρονο, θα πρέπει να εναρμονιστεί με την τεχνολογία και την ψηφιακή πραγματικότητα που έχει επικρατήσει. Πλέον θεωρείται απαραίτητο για ένα επαγγελματία να διαθέτει ιστοσελίδα καθώς επίσης και λογαριασμούς σε κοινωνικά δίκτυα (facebook κ.λπ.). ¶λλωστε ακόμα και για τη δημόσια εικόνα ενός φανοβαφείου είναι σημαντικό να έχει ένα μοντέρνο προφίλ. Το σημαντικότερο όμως είναι πως με αυτό τον τρόπο έχετε τη δυνατότητα να πληροφορηθείτε για τις προσφορές και τις διαθέσιμες υπηρεσίες που διατίθενται, καθώς επίσης και να δείτε δείγματα δουλειάς, τον εξοπλισμό αλλά και τους χώρους τους καταστήματος και τέλος τα σχόλια άλλων πελατών, ώστε να αξιολογήσετε κατά πόσο σας ταιριάζει ο συγκεκριμένος επαγγελματίας.
        Σημαντικότερες υπηρεσίες που προσφέρει ένα σύγχρονο φανοποιείο:
        • Απευθείας είσπραξη από τις ασφαλιστικές εταιρείες. Σε περίπτωση τρακαρίσματος που δεν ευθύνεστε, πολλά φανοποιεία αναλαμβάνουν ώστε να πληρωθούν απευθείας από την ασφαλιστική εταιρεία, απαλλάσσοντάς σας έτσι από χρόνο και τρέξιμο…
        • Παροχή δωρεάν αυτοκινήτου αντικατάστασης. Αν το αυτοκίνητό σας πρέπει να μείνει στο συνεργείο για παραπάνω από 2-3 ημέρες, πολλοί επαγγελματίες παρέχουν αυτοκίνητο αντικατάστασης, λύνοντάς σας έτσι τα χέρια.
        • Δυνατότητα παραλαβής αυτοκινήτου από το χώρο σας. 

        Car Wrapping: Ολική αλλαγή στο άψε σβήσε

        Η διαδικασία αλλαγής χρώματος αυτοκινήτου με μεμβράνη γίνεται μέσα σε μόνο δύο εργάσιμες ημέρες και με μικρότερο κόστος.

        Η διαδικασία αλλαγής χρώματος αυτοκινήτου με μεμβράνη γίνεται μέσα σε μόνο δύο εργάσιμες ημέρες και με μικρότερο κόστος.

          Η διαδικασία αλλαγής χρώματος αυτοκινήτου με μεμβράνη είναι μια νέα τάση στο χώρο της αυτοκίνησης και της βελτίωσης ειδικότερα, η οποία εφαρμόζεται παγκοσμίως. Πλέον ο καθένας μπορεί να αλλάξει το χρώμα του αυτοκινήτου του, χωρίς βάψιμο ή άλλες μη αναστρέψιμες μεθόδους μέσα μόνο δύο εργάσιμες ημέρες και με μικρότερο κόστος. Οι μεμβράνες μπορούν να εφαρμοστούν ακόμα και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας, στο ταμπλό ή ακόμα και στα εσωτερικά της πόρτας.

          Φτιάξε τα βαθουλώματα χωρίς βαφή

          Για την επισκευή χρησιμοποιούνται ειδικά εργαλεία από εκπαιδευμένους τεχνίτες, οι οποίοι επαναφέρουν τη λαμαρίνα στην αρχική της κατάσταση σε ελάχιστο χρόνο.

          Για την επισκευή χρησιμοποιούνται ειδικά εργαλεία από εκπαιδευμένους τεχνίτες, οι οποίοι επαναφέρουν τη λαμαρίνα στην αρχική της κατάσταση σε ελάχιστο χρόνο.

            Επειδή δυστυχώς αρκετές φορές η ζημιά δε περιορίζεται στη φθορά του χρώματος αλλά υπάρχουν και χτυπήματα στο σώμα του αυτοκινήτου, μία οικονομική και ποιοτική λύση είναι το P.D.R. Πρόκειται για την επισκευή βαθουλωμάτων χωρίς να χρειαστεί εκ νέου βαφή του αυτοκινήτου. Είναι κατάλληλο κυρίως σε περιπτώσεις βαθουλωμάτων μετά από μία ισχυρή χαλαζόπτωση ή από παρκάρισμα. Για την επισκευή χρησιμοποιούνται ειδικά εργαλεία από εκπαιδευμένους τεχνίτες, οι οποίοι επαναφέρουν τη λαμαρίνα στην αρχική της κατάσταση σε χρόνο που διαρκεί από 10 λεπτά έως και 2 ώρες.
            Ο τεχνίτης, με ειδικό φωτισμό, τοποθετεί το κατάλληλο εργαλείο εσωτερικά ή εξωτερικά του χτυπήματος με ακρίβεια και πιέζοντάς το, το επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να προκληθεί ζημιά στο χρώμα.
            Το κυριότερο είναι πως αυτή η τεχνική είναι οικονομική, δε χρειάζεται σφυρηλάτηση ή στοκάρισμα και βάψιμο που συνήθως βγάζει διαφορά στην απόχρωση.
            Τα πλεονεκτήματα του P.D.R.
            - Ταχύτητα
            - Οικονομία
            - 100% ποιότητα επισκευής
            - Δεν επηρεάζεται η εργοστασιακή βαφή και η εγγύηση του χρώματος
            - Το αυτοκίνητό σας δεν χάνει την μεταπωλητική του αξία
            - Πρόκειται για φιλική προς το περιβάλλον επισκευή

            Κοινοποίησέ το »