Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Η επιλογή της μεθόδου P.D.R. έχει διπλό οικονομικό κέρδος. Και είναι φθηνότερη, αλλά και δεν μειώνει τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας.

Η επιλογή της μεθόδου P.D.R. έχει διπλό οικονομικό κέρδος. Και είναι φθηνότερη, αλλά και δεν μειώνει τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας.

Μέθοδος P.D.R & οι Ειδικοί της αγοράς

27.021 Επισκέψεις στο άρθρο

Η μέθοδος P.D.R. σας προσφέρει τη δυνατότητα να επισκευάσετε μικροχτυπήματα στο αμάξωμα του αυτοκινήτου, γρήγορα, πολύ φθηνά και κυρίως χωρίς να χρειαστεί εκ νέου βαφή του σημείου.

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΔΡΟΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

Το αυτοκίνητο μας αποτελεί ένα εργαλείο καθημερινής χρήσης, αλλά και περιουσιακό μας στοιχείο. Για αυτό θέλουμε πάντα να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και φυσικά να έχει όσο το δυνατόν ψηλότερη αξία. Αναπόφευκτα βέβαια κάποια στιγμή θα πάθει και μια μικροζημιά στο αμάξωμά του. Αλλωστε οι «κίνδυνοι» είναι πάρα πολλοί. Σε πόσους δεν έχει τύχει σε ένα παρκάρισμα να χτυπήσουν λίγο το μπροστά ή το πίσω αυτοκίνητο, ή αντίστοιχα να χτυπηθούν οι ίδιοι από κάποιον άλλο; Επίσης μέσα στην κίνηση δεν θέλει και πολύ για να «φιληθείτε» με ένα άλλο όχημα στο δρόμο ή ακόμα και να χτυπήσετε την πόρτα σας, όπως την ανοίγετε σε ένα κολωνάκι. Και φυσικά μη ξεχνάμε τη φύση που μια ξαφνική χαλαζόπτωση μπορεί να προκαλέσει ειδικά στον ουρανό και το καπό πολλές λακκούβες. Επειδή λοιπόν, όλο και κάτι θα συμβεί αργά ή γρήγορα, για την επισκευή αυτής της μικροζημιάς, υπάρχει η λύση της μεθόδου P.D.R, με την οποία θα επαναφέρετε το αυτοκίνητό σας στην πρότερη κατάσταση χωρίς να χρειαστεί να το σφυρηλατήσετε ή να το ξαναβάψετε και μάλιστα πολύ πιο οικονομικά συγκριτικά με τον παραδοσιακό τρόπο. Έτσι θα εξοικονομήσετε χρήματα, θα διατηρήσετε ψηλά την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας και όλα αυτά μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Τα 6 πλεονεκτήματα της μεθόδου P.D.R.- Ταχύτητα- Οικονομία- 100% ποιότητα επισκευής- Δεν επηρεάζεται η εργοστασιακή βαφή και η εγγύηση του χρώματος- Το αυτοκίνητό σας δεν χάνει την μεταπωλητική του αξία- Πρόκειται για φιλική προς το περιβάλλον επισκευή

Κοινοποίησέ το »

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ DENT MASTER

Ο κ. Ανδρέας Μαράκης επί τω έργω.

Ο κ. Ανδρέας Μαράκης επί τω έργω.

Η Dent Master αναλαμβάνει την επισκευή οχημάτων ακόμα και εκτός Ευρώπης.

Η Dent Master αναλαμβάνει την επισκευή οχημάτων ακόμα και εκτός Ευρώπης.

  • Ο κ. Ανδρέας Μαράκης επί τω έργω.
  • Η Dent Master αναλαμβάνει την επισκευή οχημάτων ακόμα και εκτός Ευρώπης.

Αμεση και οικονομική επισκευή

Ο κ. Ανδρέας Μαράκης, ιδιοκτήτης της Dent Master, τα τελευταία 11 χρόνια ασχολείται με την επισκευή αυτοκινήτων, με την τεχνική PDR και μας αναλύει τη σπουδαιότητα αυτής της τεχνικής.

Πότε ανακαλύφθηκε η μέθοδος PDR και πότε ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στην Ελλάδα;
Δεν είναι γνωστό το πότε ακριβώς ξεκίνησε η τεχνική, πιθανολογείται περίπου μεταξύ 1960-70. Η τεχνική ξεκίνησε από τις γραμμές παραγωγής κάποιων κατασκευαστών αυτοκινήτων μέσα από την ανάγκη τους να μην γίνεται επαναβαφή στα καινούρια αυτοκίνητα παραγωγής. Επίσης πολύ πιθανόν μια από αυτές τις εταιρείες να ήταν η Mercedes.


Πως ακριβώς εφαρμόζεται αυτή η μέθοδος;
Στην αρχή η τεχνική εξασκούνταν μόνο με τα εργαλεία (λεβιέδες). Στη συνέχεια περίπου στις αρχές του 80Ά προστέθηκε και η τεχνική της κόλλας και της βεντούζας. Την τελευταία δεκαετία εμφανίστηκε μια καινούργια τεχνολογία, αυτή της Επαγωγής (Induction). Η Betag Innovation είναι η πρωτοπόρος στην χρήση αυτής της τεχνολογίας (HOTBOX) στην επισκευή αυτοκινήτων με τη μέθοδο του PDR.

Εφαρμόζεται με τον ίδιο τρόπο σε όλα τα μέρη ενός αυτοκινήτου;
Στις περιοχές όπου υπάρχει πρόσβαση προτιμάται η χρήση εργαλείων, σε σημεία όπου δεν υπάρχει πρόσβαση η επισκευή γίνεται με τη χρήση κόλλας, ενώ με τη χρήση του Ηotbox μπορούμε να επέμβουμε και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις σε περιορισμένο όμως εύρος.
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της μεθόδου;

Τα πλεονεκτήματα είναι πάρα πολλά, θεωρείται ως η ιδανική μέθοδος επισκευής, διότι δεν γίνεται επαναβαφή. ¶ρα οι επισκευές αυτές έχουν:
• Ποιότητα χωρίς στόκους, αστάρια, χρώματα και επομένως διαφορές απόχρωσης.
• Οι περισσότερες επισκευές δεν χρειάζονται ξεμοντάρισμα/λύσιμο. Γίνονται 100% σε σχέση με την αρχική κατάσταση του οχήματος.
• Δεν μειώνουν την αξία του αυτοκινήτου.
• Δεν επηρεάζουν την εργοστασιακή εγγύηση.
• Ταχύτητα: μια μικρή επισκευή χρειάζεται από 10΄εως 30, μια μέση επισκευή από 30΄ έως 2 ώρες.
• Οικονομία: σε μικρές και μεσαίες επισκευές το κόστος επισκευής είναι από 50%-80% οικονομικότερο.
Πόσα χρόνια ασχολείστε με την μέθοδο PDR;
Πρώτη φορά ήρθα σε επαφή με τη μέθοδο του PDR το 2005 και έκτοτε την εξασκώ, δεδομένου ότι είναι μια τεχνική η οποία απαιτεί πάρα πολύ μεγάλη εξειδίκευση και συνεχή βελτίωση.
Εσείς πού εκπαιδευτήκατε;
Έπειτα από αναζήτηση για νέες τεχνογνωσίες στο τομέα της επισκευής αυτοκινήτου, το 2005 αποφάσισα να μεταβώ στην Αμερική όπου εκπαιδεύτηκα από εξειδικευμένο τεχνίτη/εκπαιδευτή PDR στις βασικές αρχές της τεχνικής. Έπειτα από 1 περίπου χρόνο εντατικής εξάσκησης πήγα στη Ρωσία για μετεκπαίδευση. Έκτοτε εξασκώ ανελλιπώς την τέχνη του PDR με σκοπό τη συνεχή βελτίωση που όπως συμβαίνει σε όλες τις τέχνες, δε σταματάει ουσιαστικά ποτέ.

Αληθεύει ότι μετά από αυτά τα χρόνια που ασχολείστε με αυτή τη μέθοδο, για να σας κλείσουν ραντεβού δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση;
Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση. Στις αρχές του καλοκαιριού όπου και αρχίζουν οι πρώτες χαλαζοπτώσεις στην κεντρική Ευρώπη ξεκινά ουσιαστικά η βασική περίοδος εργασίας μας. Καθώς έχουμε συνεργασίες με διάφορες εταιρίες του εξωτερικού καλούμαστε να βοηθήσουμε. Για το σκοπό αυτό φεύγουμε όλοι εκτός Ελλάδας για περίπου 3-5 μήνες τον χρόνο, με συνέπεια οι πελάτες που μας γνωρίζουν και εμπιστεύονται την δουλειά μας, να περιμένουν αρκετό καιρό μέχρι να πραγματοποιήσουμε την επισκευή του οχήματος τους, καθώς ακόμα και όταν επιστρέφουμε χρειάζονται αρκετές ημέρες αναμονής έως ότου να εξυπηρετηθούν όλοι οι πελάτες. Ευτυχώς οι περισσότεροι πελάτες μας πέρα από εμπιστοσύνη και υπομονή δείχνουν και κατανόηση στην κατάσταση και περιμένουν μέχρι να κανονίσουμε ραντεβού για να επισκευάσουμε το όχημα τους.

Οι υπηρεσίες σας, εκτός από ιδιώτες, σε ποιους άλλους απευθύνονται;
Οι συνεργασίες μας επεκτείνονται σε:
• Φανοποιεία αυτοκινήτων
• Στόλους ενοικιαζόμενων/Leasing αυτοκινήτων
• Εισαγωγικές εταιρίες
• Τελωνειακούς χώρους, χώρους αποθήκευσης αυτοκινήτων/Logistics
• Ασφαλιστικές εταιρίες
• Ειδικότερα σε περιπτώσεις χαλαζόπτωσης επεμβαίνουμε άμεσα στην κάθε περιοχή για αποκατάσταση των ζημιών λόγο της ταχύτητας και ποιότητας επισκευής που προσφέρει η συγκεκριμένη τεχνική. Ενδεικτικά στις χαλαζοπτώσεις του 2010 & 2012 επισκευάσαμε περίπου 2.500 καινούρια οχήματα.

Επιπλέον μετά την αποκλειστική συνεργασία μας με την Betag Innovation από το 2013, αναλαμβάνουμε και δουλειές εκτός Ευρώπης, όπως για παράδειγμα φέτος, όπου επισκευάσαμε για λογαριασμό της BMW Αιγύπτου 150 καινούρια οχήματα με ζημιές από χαλάζι.

Είστε ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρίας Betag Innovation (εργαλεία – μηχανήματα για το PDR) στην Ελλάδα και την Κύπρο και μία από τις αρμοδιότητές σας είναι η εκπαίδευση των φανοποιών που τοποθετούν για πρώτη φορά την υπηρεσία/τεχνική του PDR στο φανοβαφείο τους. Τι σημαίνει αυτό για εσάς και πόσο σημαντική θεωρείτε αυτή την ευθύνη;
Χαίρομαι που μου κάνετε αυτή την ερώτηση γιατί έτσι μου δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Στην Ελλάδα η τεχνική είναι λίγο παρεξηγημένη από τους συναδέλφους φανοποιούς και τα συνεργεία διότι μας βλέπουν σαν ανταγωνιστές στο χώρο, ενώ στην ουσία είμαστε συνεργάτες. Σε όλη την Ευρώπη σχεδόν όλα τα συνεργεία προσφέρουν την υπηρεσία του PDR στους πελάτες τους, είτε μέσω εξωτερικών συνεργατών, είτε με δικούς τους εκπαιδευμένους τεχνίτες. Πλέον έχουμε και στην Ελλάδα πάρα πολλά συνεργαζόμενα φανοποιεία όπου παρέχουμε την υπηρεσία επισκευάζοντας ζημιές που δεν χρειάζονται βαφή, ή ακόμη και σε περιπτώσεις που πρέπει να γίνει επαναβαφή αλλά δεν θέλουν να γίνει χρήση στόκου.

Η εταιρία μας παρατηρώντας τον τρόπο λειτουργίας των συνεργείων της κεντρικής Ευρώπης από την μια πλευρά και την έλλειψη τεχνογνωσίας των ελληνικών φανοποιείων στις νέες τεχνολογίες από την άλλη, υιοθέτησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Betag Innovation και ανέλαβε την πρωτοβουλία να καλύψει αυτό το κενό. Συνδυάζοντας την εμπειρία μας και την τεχνογνωσία της Betag Innovation, προσφέραμε εξειδικευμένα πρωτοποριακά εργαλεία και νέες τεχνολογικές εφαρμογές στα ελληνικά συνεργεία, ώστε να έχουν την δυνατότητα να κάνουν χρήση αυτών των καινοτομιών, κάτι για το οποίο νιώθουμε υπερήφανοι και θεωρούμε πολύ σημαντικό.

Επίσης από το 2015 η εταιρία μας εισάγει όλα τα καινοτόμα προϊόντα της Betag innovation με λύσεις που αφορούν επισκευές πλαστικών, αλουμινίου, καθώς και μικρές και μεσαίες επισκευές λαμαρίνας.
Συνοψίζοντας, το πιο σωστό για κάθε ιδιοκτήτη αυτοκινήτου προτού αποφασίσει το πού θα πάει το αυτοκίνητό του για επισκευή είναι να αναζητήσει την καταλληλότερη μέθοδο επισκευής ανάλογα το είδος της ζημιάς. Πλέον το internet είναι ένας μεγάλος σύμμαχος για τον κάθε καταναλωτή, με μια σωστή αναζήτηση μπορεί να συλλέξει πληροφορίες για τον κάθε επισκευαστή από διάφορα φόρουμ και έτσι να διαλέξει έναν κατάλληλο τεχνικό και σωστό επαγγελματία.

PDR PRO

Το αποτέλεσμα νιας επισκευής καθορίζεται από την εμπειρία και το μεράκι του τεχνίτη.

Το αποτέλεσμα νιας επισκευής καθορίζεται από την εμπειρία και το μεράκι του τεχνίτη.

    Ανώτερη ποιότητα επισκευής

    Η PdrPro ειδικεύεται στην μέθοδο PDR, διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό.

    Η μέθοδος PDR είναι τέχνη. Απαιτεί τεράστια υπομονή και λεπτομέρεια. Το αποτέλεσμα καθορίζεται από την εμπειρία και το μεράκι του τεχνίτη και όχι από τα εργαλεία. Στην εταιρεία μας θα βρείτε και τα δύο. Έμπειρους τεχνίτες που είναι εξειδικευμένοι και ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο και εξοπλισμένοι με τα ποιο σύγχρονα εργαλεία. Έτσι εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας ανώτερη ποιότητα επισκευής.
    Στην PdrPro θα βρείτε λογικές τιμές και φιλική εξυπηρέτηση. Επισκεφθείτε την σελίδα μας στο facebook για να ενημερωθείτε για τα νέα και τις προσφορές μας.

    DENTS AWAY

    Στη φωτογραφία φαίνεται το πριν και το μετά της επισκευής με τη μέθοδο PDR

    Στη φωτογραφία φαίνεται το πριν και το μετά της επισκευής με τη μέθοδο PDR

    Στη φωτογραφία φαίνεται το πριν και το μετά της επισκευής με τη μέθοδο PDR

    Στη φωτογραφία φαίνεται το πριν και το μετά της επισκευής με τη μέθοδο PDR

    • Στη φωτογραφία φαίνεται το πριν και το μετά της επισκευής με τη μέθοδο PDR
    • Στη φωτογραφία φαίνεται το πριν και το μετά της επισκευής με τη μέθοδο PDR

    Με την πείρα χιλιάδων επισκευών

    Η Dents Away χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες μεθόδους στην επισκευή βαθουλωμάτων χωρίς βαφή και συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

    Χαλάζι ή λακούβα στο αυτοκίνητο; Υπάρχει λύση και η Dents Away μπορεί να σας διασφαλίσει ότι θα λάβετε το αυτοκίνητο σας σαν καινούργιο, χωρίς να σφυρηλατήσετε και να βάψετε την ζημιά σας, κερδίζοντας χρόνο, χρήμα και μεταπωλητική αξία!
    Από το 2002 η Dents Away ειδικεύεται στην επισκευή βαθουλωμάτων χωρίς βαφή. Ο κ. Κωνσταντίνος Βογινδρούκας έχει σπουδάσει ηλεκτρολόγος και μηχανικός αυτοκινήτων, ενώ κατόπιν μετεκπαιδεύτηκε στη μέθοδο PDR σε Αγγλια κ Ιταλία. Δίνοντας μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως και μετρά χιλιάδες επισκευές στο ενεργητικό του εγγυώνται σας την τέλεια επισκευή!
    Στόχος της Dents Away είναι να παρέχει άριστες υπηρεσίες με ασυναγώνιστη ποιότητα σε προσιτές τιμές. 

    Πότε συμφέρει η μέθοδος P.D.R

    Η μέθοδος αυτή αν και ανακαλύφθηκε πριν από 60 χρόνια, μόλις από τις αρχές του 1980 άρχισε να χρησιμοποιείται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

    Η μέθοδος αυτή αν και ανακαλύφθηκε πριν από 60 χρόνια, μόλις από τις αρχές του 1980 άρχισε να χρησιμοποιείται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

      Για χτυπήματα στο σώμα του αυτοκινήτου, μία οικονομική και ποιοτική λύση είναι το P.D.R. Πρόκειται για τα αρχικά της αγγλικής φράσης Paintless Dent Removal, αν και αρκετοί υποστηρίζουνε πως προέρχεται από τη φράση Paintless Dent Repair, όπου ουσιαστικά πρόκειται για την επισκευή βαθουλωμάτων χωρίς να χρειαστεί εκ νέου βαφή του αυτοκινήτου. Είναι κατάλληλο κυρίως σε περιπτώσεις βαθουλωμάτων μετά από μία ισχυρή χαλαζόπτωση ή από παρκάρισμα, αρκεί να μην έχει φύγει το χρώμα. Η μέθοδος αυτή αν και ανακαλύφθηκε πριν από 60 χρόνια, μόλις από τις αρχές του 1980 άρχισε να χρησιμοποιείται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και από εκεί διαδόθηκε στην Αγγλία. Επίσης η συγκεκριμένη μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μεγαλύτερα χτυπήματα ως το πρώτο στάδιο της επισκευής, φέρνοντας τη χτυπημένη λαμαρίνα στη σωστή θέση, ώστε μετά να βαφτεί, μια τεχνική που ονομάζεται «push to paint».

      DENT STAR

      Ο υπεύθυνος του καταστήματος κ. Αστέριος Βατσικούρας κατά τη διαδικασία επισκευής.

      Ο υπεύθυνος του καταστήματος κ. Αστέριος Βατσικούρας κατά τη διαδικασία επισκευής.

        Με εμπειρία άνω των 25 ετών

        Η Dent Star αναλαμβάνει την απομάκρυνση βαθουλωμάτων από το αυτοκίνητό σας, επαναφέροντάς το στην αρχική του κατάσταση.

        Η παρουσία μας στον χώρο του αυτοκινήτου ξεκινά από το 1989. Με πτυχίο τεχνίτη αμαξωμάτων και άδεια άσκησης επαγγέλματος με ειδικότητα τεχνίτη αμαξωμάτων, ο υπεύθυνος του καταστήματος κ. Αστέριος Βατσικούρας συνεχίζει και προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Ελλάδα και Ευρώπη.
        Με την τεχνογνωσία και τα ειδικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει, επισκευάζει κάθε αυτοκίνητο, μεταχειρισμένο η καινούργιο.
        Με τη νέα μέθοδο απομάκρυνσης βαθουλωμάτων (P.D.R), επαναφέρουμε στην αρχική κατάσταση ζημιές που έχουν προκληθεί από παρκάρισμα, από χαλαζόπτωση και άλλες μικροζημιές, όπου δεν έχει φύγει το χρώμα. Ακόμη και αν κάποια τμήματα του αυτοκινήτου είναι από αλουμίνιο (πόρτα, καπό, φτερά).
        Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων, εμπόρους μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, συνεργεία, φανοποιεία.
        Για μαζικές ζημιές οι υπηρεσίες μας παρέχονται στον χώρο σας.
        Το κατάστημα μας βρίσκεται στο Ν. Ρύσιο Θεσσαλονίκης όπου μπορείτε να μας επισκεφτείτε από Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00 – 18:00, να μας γνωρίσετε, να κοστολογήσουμε την ζημιά του αυτοκινήτου σας και να σας δείξουμε την τεχνική μας. 

        AUTO BEAUTY

        Ο κ.Φώτης Αλεξόπουλος, εκπρόσωπος της εταιρίας Auto Beauty PDR.

        Ο κ.Φώτης Αλεξόπουλος, εκπρόσωπος της εταιρίας Auto Beauty PDR.

          «Δε σου αρέσει, δεν πληρώνεις»

          Η Auto Beauty PDR προσφέρει επισκευή εγγυημένη στο ακέραιο.
          Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος δεν υπάρχει καμία χρέωση.


          Τι είναι το P.D.R.;
          Η μέθοδος P.D.R. έγινε πολύ γρήγορα παγκοσμίως γνωστή η προτιμώμενη μέθοδος για την επισκευή βαθουλωμάτων, καθώς και το τσαλάκωμα λαμαρινών (ζάρες) από μικροατυχήματα.
          Η Auto Beauty PDR είναι η εταιρία που πρωτοπορεί στην Ελλάδα εφαρμόζοντας την τεχνική του P.D.R. παρέχοντας με τη μακροχρόνια πείρα της την υψηλότερη ποιότητα αντάξια της ελβετικής.
          Πώς γίνεται το P.D.R.;
          Το P.D.R. είναι μια τέχνη. Χρησιμοποιώντας την τεχνική του P.D.R. μπορείς, δουλεύοντας από τη μέσα πλευρά της λαμαρίνας του αυτοκινήτου, να το επαναφέρεις στην αρχική του μορφή. Πραγματοποιείται με τη βοήθεια ειδικών εργαλείων τα οποία επιλέγονται από τούς τεχνικούς μας ανάλογα με τη ζημιά και με ένα πίνακα ο οποίος αναδεικνύει τη ζημιά και καθοδηγεί στην επιδιόρθωση της. Το P.D.R. είναι η πιο αποτελεσματική, πιο οικονομική και με το λιγότερο χρόνο επισκευής, μέθοδο για την αφαίρεση λακκουβών από το αυτοκίνητο σας.
          Σε περίπτωση ζημιάς από χαλάζι;
          Επισκευάζουμε το αυτοκίνητό σας και το επαναφέρουμε στην αρχική του μορφή, πάντα χωρίς βαφή.
          Εάν έχω ασφαλιστική κάλυψη;
          Η διαδικασία είναι απλή. Ενημερώνετε τον ασφαλιστή σας και εφόσον έχετε ασφαλιστική κάλυψη για χαλαζόπτωση, αναλαμβάνουμε εμείς την επισκευή, διεκπεραίωση και είσπραξη των χρημάτων από την ασφαλιστική εταιρεία σας χωρίς κανένα κόστος για εσάς.
          Πόσο χρόνο διαρκεί η επισκευή;
          Μια απλή λακκούβα μπορεί να επισκευαστεί από 15 έως 30 λεπτά. Πολλαπλές και βαθιές λακκούβες από 1 έως 3 ώρες.
          Είναι εγγυημένη η επισκευή;
          Η επισκευή που θα κάνουμε στο αυτοκίνητό σας είναι εγγυημένη στο ακέραιο. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος δεν υπάρχει καμία χρέωση.

          Πως ανακαλύφθηκε η μέθοδος

          Για την επισκευή χρησιμοποιούνται ειδικά εργαλεία από εκπαιδευμένους τεχνίτες, οι οποίοι επαναφέρουν τη λαμαρίνα στην αρχική της κατάσταση σε ελάχιστο χρόνο.

          Για την επισκευή χρησιμοποιούνται ειδικά εργαλεία από εκπαιδευμένους τεχνίτες, οι οποίοι επαναφέρουν τη λαμαρίνα στην αρχική της κατάσταση σε ελάχιστο χρόνο.

            Ο πατέρας της μεθόδου P.D.R. θεωρείτε ο Oskar Flaig, ο οποίος ήταν ένα απλό μέλος του προσωπικού στη Mercedes και η δουλειά του ήταν να αναλάβει τη φροντίδα όλων των αυτοκινήτων που παρουσιάζονταν σε εμπορικές εκθέσεις. Συχνά λόγω των μετακινήσεων συνέβαιναν μικροζημιές στα οχήματα και ο ίδιος αναγκαζόταν να τα επισκευάζει όλο το βράδυ για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μια φορά στην έκθεση της Νέας Υόρκης, ο Oskar Flaig χρησιμοποίησε τη λαβή ενός σφυριού για να σπρώξει προς τα έξω ένα μικρό βαθούλωμα, ώστε να κερδίσει το χρόνο του στοκαρίσματος πριν τη βαφή. Ωστόσο αφού εφάρμοσε το σφυρί, το αποτέλεσμα ήδη φαινόταν τέλειο χωρίς να χρειαστεί κάποια επιπλέον επισκευή.


            Πως και σε πόση ώρα γίνεται η επισκευή;
            Για την επισκευή χρησιμοποιούνται ειδικά εργαλεία από εκπαιδευμένους τεχνίτες, οι οποίοι επαναφέρουν τη λαμαρίνα στην αρχική της κατάσταση σε χρόνο που διαρκεί από 10 λεπτά έως και 2 ώρες.
            Ο τεχνίτης, με ειδικό φωτισμό, τοποθετεί το κατάλληλο εργαλείο εσωτερικά ή εξωτερικά του χτυπήματος με ακρίβεια και πιέζοντάς το, το επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να προκληθεί ζημιά στο χρώμα. Το κυριότερο είναι πως αυτή η τεχνική είναι οικονομική, δε χρειάζεται σφυρηλάτηση ή στοκάρισμα και βάψιμο που συνήθως βγάζει διαφορά στην απόχρωση.

            Ειδικοί τεχνίτες του PDR
            Οι ειδικοί που αναλαμβάνουν επισκευές με τη μέθοδο P.D.R έχουν εξειδικευτεί πάνω στη συγκεκριμένη μέθοδο και αυτό γιατί διαφέρει πολύ από την κλασσική μέθοδο που λαμβάνει χώρα στα παραδοσιακά φανοβαφεία. Αλλωστε για αυτό το λόγο, τα σύγχρονα φανοβαφεία σε όλη την Ευρώπη συνεργάζονται με τεχνίτες που ειδικεύονται στη μέθοδο P.D.R., προσφέροντας έτσι ακόμα πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες τους.

            P.D.R. Master Team

            P.D.R. Master Team

              Η εταιρία μας p.d.r. Master Team αποτελείται, όπως αναφέρει και το όνομα της, από μια ομάδα ανθρώπων, με διαφορετικές ικανότητες και ειδίκευση σε διαφόρους τομείς του κλάδου του αυτοκινήτου, οι οποίοι συνεργαζόμαστε για την επιτέλεση ενός κοινού έργου, την ποιοτική, αξιόπιστη, οικονομική και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Απευθυνόμαστε σε ιδιοκτήτες, επισκευαστές, έμπορους, αντιπροσώπους, εταιρίες μισθώσεων, ασφαλιστικές εταιρίες, εισαγωγείς οχημάτων καθώς επίσης και άλλους επαγγελματίες του κλάδου.


              Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα της επισκευής αυτοκινήτων χωρίς βαφή με την μέθοδο pdr από το 2008. Στο πέρασμα των ετών έχουμε εξυπηρετήσει αμέτρητους πελάτες και έχουμε επισκευάσει κάθε τύπο και μάρκα αυτοκινήτου. Έχουμε ταξιδέψει σε όλη την ηπειρωτική και σε αρκετά νησιά της Ελλάδας προκειμένου να επισκευάσουμε οχήματα τα οποία είχαν υποστεί ζημιά από χαλαζόπτωση. Σε συνεργασία με άλλες εταιρίες του κλάδου έχουμε ταξιδέψει σε διάφορες χώρες της Ευρώπης όπως Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ολλανδία και Γαλλία έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην επισκευή, των ζημιών από το χαλάζι, σε καινούρια αυτοκίνητα σε εμπόρους, τελωνιακούς χώρους και εργοστάσια παραγωγής.

              Όλη αυτή η πολυετής εμπειρία και εξειδίκευση, μας παρέχει τα κατάλληλα εφόδια προκειμένου να είμαστε σε θέση να αναλαμβάνουμε μαζικές επισκευές σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας με επιτυχία και την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

              www.pdr-master.gr

              Κοινοποίησέ το »