Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
2 ηγετικές εταιρείες για 30 χρόνια συμπλέουν μαζί

2 ηγετικές εταιρείες για 30 χρόνια συμπλέουν μαζί

5.568 Επισκέψεις στο άρθρο

Η WABCO για 150 χρόνια καινοτομεί με εξαιρετικά προϊόντα συστημάτων πέδησης, ελέγχου ευστάθειας, ανάρτησης και αεροδυναμικής. Η συνεργασία της CAMION ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΑΕ με τη WABCO χρονολογείται από την δεκαετία του `80. Πρόκειται για μια συνεργασία πολυετή, γόνιμη και εποικοδομητική.

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΡΑΝΤΑΣ Α.Ε.

Η WABCO αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές τεχνολογιών και υπηρεσιών στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων.

Κοινοποίησέ το »


Η ιστορία της ξεκίνησε πριν 150 χρόνια με την εφεύρεση το 1869 του επαναστατικού συστήματος αερόφρενων.

Έκτοτε δεν σταματά να καινοτομεί με εξαιρετικά προϊόντα συστημάτων πέδησης, ελέγχου ευστάθειας, ανάρτησης και αεροδυναμικής για φορτηγά, λεωφορεία και ρυμουλκούμενα βελτιώνοντας έτσι την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των συγκεκριμένων οχημάτων.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει στο ενεργητικό της πολλά τεχνολογικά επιτεύγματα και πρωτοπορίες παγκοσμίου επιπέδου όπως:
  • Σύστημα προσομοίωσης ESC για ηλεκτρονικό έλεγχο ευστάθειας
  • Σύστημα αυτόνομης πέδησης έκτακτης ανάγκης AEB
  • Σύστημα μείωσης των επιπτώσεων σύγκρουσης CMS με ενεργή πέδηση
  • Σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας ESC
  • Ηλεκτρονικό σύστημα πέδησης EBS
  • Σύστημα αυτοματοποιημένου μηχανικού κιβωτίου AMT
  • Σύστημα ηλεκτρονικά ελεγχόμενης ανάρτησης ECAS   
  • Σύστημα αντι-εμπλοκής κατά την πέδηση ABS
Με 16.000 υπαλλήλους - συμπεριλαμβανομένων 2.600 μηχανικών - σε 40 χώρες, η WABCO έχει τη δυνατότητα να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών παγκοσμίως.
 
Η συνεργασία της CAMION ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΑΕ με τη WABCO χρονολογείται από την δεκαετία του `80. Πρόκειται για μια συνεργασία πολυετή, γόνιμη και εποικοδομητική. Αυτά τα 30 χρόνια σύμπλευσης οι σχέσεις των δύο εταίρων διέπονται από ειλικρίνεια και αμοιβαίο σεβασμό.

Οι άνθρωποι της WABCO παρατηρώντας και κατανοώντας τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς στον τομέα του επαγγελματικού οχήματος προτείνουν πάντα εκείνα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες οι οποίες αποδεικνύονται για τους πελάτες της CAMION ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΑΕ χρήσιμες και αποτελεσματικές.
 

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

  • ΖΕΡΒΟΣ ΧΑΡ. & ΣΙΑ ΟΕ

    ΖΕΡΒΟΣ ΧΑΡ. & ΣΙΑ ΟΕ

    Η εταιρεία Zervos Truck & Car δραστηριοποιείται για 40 χρόνια στον χώρο της εμπορίας ανταλλακτικών φορτηγών και στον κλάδο των αξεσουάρ και εξοπλισμού τους. Θα βρείτε τα πάντα από αξεσουάρ - ανταλλακτικά φορτηγού! Διαθέτουν πάνω από 10.000 προϊόντα!
     2105157374 Περισσότερα
  • ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    Η «Σωτηρόπουλος Νικόλαος» ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της στον κλάδο της ανύψωσης και της διακίνησης μέσα στην δεκαετία του 1980.
     2103460714 Περισσότερα
  • ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

    ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

    Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ» προσφέρει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για λεωφορεία, είτε αυτό είναι service, είτε είναι η εύρεση ανταλλακτικών, γνήσιων ή μεταχειρισμένων. Επιπλέον, είναι η επίσημη εταιρία-αντιπρόσωπος της γνωστής βελγικής VanHool στην Ελλάδα.
     2103460288 Περισσότερα
  • ΔΗΜ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

    ΔΗΜ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

    Στην ΔΗΜ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ θα βρείτε μεταχειρισμένα Ιαπωνικά - Ευρωπαϊκά ανταλλακτικά, σε άριστη κατάσταση, τα οποία εισάγει αποκλιεστικά από Ιαπωνία και Ευρώπη. Όλα σε ανταγωνιστικές τιμές και με την παράδοση να γίνεται γρήγορα στο χώρο σας
     2106612556 Περισσότερα
  • ΕΜΑΝ FULLER A.E.

    ΕΜΑΝ FULLER A.E.

    Η EMAN FULLER A.E. δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου ανταλλακτικών εδώ και 43 χρόνια. Εξειδικεύεται στα φορτηγά, λεωφορεία αλλά και τις μηχανές θαλάσσης ΜΑΝ. 
     210 5130136 Περισσότερα
  • Σταυρόπουλος Trailers

    Σταυρόπουλος Trailers

    Η Σταυρόπουλος Trailers έχει σαν αποκλειστική της δραστηριότητα την κατασκευή τρέιλερ μεταφοράς σκαφών από 3.μ έως 12μ καθώς και μπαγκαζιέρες μεταφοράς αποσκευών σε πολλές διαστάσεις.
     2105141515 Περισσότερα