Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Η AVL Λεμοντζόγλου παρέχει ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλό κόστος.

Η AVL Λεμοντζόγλου παρέχει ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλό κόστος.

A.V.L. Λεμοντζόγλου: Τα πάντα για τα συστήματα πέδησης

9 983 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2023)

Αποστολή της εταιρείας Λεμοντζόγλου είναι η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας, μέσω της άμεσης εξυπηρέτησης και υποστήριξής τους, παρέχοντας προϊόντα άριστης ποιότητας που να ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες τους.  Το όραμα τους είναι επεκτείνουν το δίκτυο πελατών και προμηθευτών τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προωθώντας την εγχώρια παραγωγή εξαρτημάτων υψηλής και χαμηλής πιέσεως αέρος και λαδιού. 

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΡΑΝΤΑΣ Α.Ε.

  • Επιθεωρητές πιστοποιήσης καλής λειτουργίας συστημάτων πέδησης ABS
  • Πολυετής εμπειρία
  • Προσιτές τιμές
Η οικογένεια Λεμοντζόγλου δραστηριοποιείται στον τομέα της επεξεργασίας του μετάλλου για περισσότερα απο 80 χρόνια. Η πολύχρονη εμπειρία του πατέρα Αλέξανδρου συνδυάζεται πλέον με την επιστημονική γνώση του συνεχιστή υιού. ο οποίος είναι μηχανολόγος μηχανικός. Σήμερα η εταιρεία Λεμοντζόγλου δραστηριοποιείται ενεργά στην κατασκευή παντός είδους μεταλλικών εξαρτημάτων από σίδηρο και ορείχαλκο με χρήση των πλέον σύγχρονων μεθόδων σε τόρνους CNC (ComputerNumericalControl) και την εμπορία εξαρτημάτων αεροφρένων παντός είδους οχημάτων και συστημάτων υψηλής και χαμηλής πιέσεως.


Βασικό μέλημα της εταιρείας είναι η στήριξη των πελατών τους με άριστα προϊόντα σε χαμηλό κόστος

Αποστολή της εταιρείας Λεμοντζόγλου είναι η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες τους, μέσω της άμεσης εξυπηρέτησης και υποστήριξής τους, παρέχοντας προϊόντα άριστης ποιότητας που να ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες τους.  

Το όραμα τους είναι επεκτείνουν το δίκτυο πελατών και προμηθευτών τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προωθώντας την εγχώρια παραγωγή εξαρτημάτων υψηλής και χαμηλής πιέσεως αέρος και λαδιού. 

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην κατασκευή μεταλλικών εξαρτημάτων με χρήση των πλέον σύγχρονων μεθόδων σε τόρνους CNC (ComputerNumericalControl)

Βασικό μέλημα της εταιρείας είναι η στήριξη των πελατών τους για να μπορέσουν από κοινού να καταστήσουν την ελληνική αγορά ελκυστική, στηριζόμενοι στην παραγωγή για να παρέχουν ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλό κόστος.


Η οικογένεια Λεμοντζόγλου δραστηριοποιείται στον τομέα της επεξεργασίας του μετάλλου για περισσότερα απο 80 χρόνια.

Τι προσφέρει η εταιρεία:
Πρωτίστως πρέπει να αναφερθεί πως είναι επιθεωρητές πιστοποιήσης καλής λειτουργίας συστημάτων πέδησης ABS και τεχνικοί ασφαλείας.

Επιπρόσθετα οι αφοί Λεμοντζόγλου παρέχουν τα παρακάτω προϊόντα:
  • Γραναζια ABS
  • Εξαρτήματα αερόφρενων
  • εξαρτήματα σωληνώσεων (ρακόρ)
  • κατασκευές σωλήνων (μαρκούτσια)
  • ειδικές κατασκευές
  • Σετ εξαρτημάτων αερόφρενων (Wabco, KNORR)