Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Ανταλλακτικά από πασίγνωστους κατασκευαστές

Ανταλλακτικά από πασίγνωστους κατασκευαστές

2.430 Επισκέψεις στο άρθρο

Για να έχετε το αυτοίνητό σας fit (100% σε απόδοση, όπως όταν το πρωτο-γνωρίσατε) χρειάζεστε πέρα από την καλή συντήρηση, αλλά και αξιόλογα ανταλλακτικά. Στο κατάστημα της K-Parts στο Κερατσίνι θα τα βρείτε!

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΙΚΕ

Όλα τα αυτοκίνητα (είτε για συντήρηση, είτε για επισκευή) «ζητάνε» σε διάφορες φάσεις του «κύκλου ζωής τους» ανταλλακτικά. Άλλοι ιδιοκτήτες-κάτοχοι το «αφήνουν εν λευκώ» στο συνεργείο τους, άλλοι πιο «ψαγμένοι» θέλουν και ψάχνουν να βρουν ανταλλακτικά µόνοι τους, έτσι ώστε να πετύχουν όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα και οικονοµία.

Κοινοποίησέ το »

Αν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία, τότε ψάχνεις μια Τοp επιχείρηση-σύμβουλο που θα σου προσφέρει το καλύτερο (για την ανάγκη σου) ανταλλακτικό, το οποίο θα κάνει αξιόπιστα την δουλειά και φυσικά θα το πληρώσεις «χωρίς μεσάζοντα».

Ψάχνεις δηλαδή μια επιχείρηση µε µεγάλη γκάµα, καταρτισµένο προσωπικό (για να σου προτείνει την καλύτερη επιλογή) και καλές τιµές. Χρειάζεσαι δηλαδή µία σύγχρονη επιχείρηση, η οποία σέβεται τον πελάτη και στοχεύει στην άριστη εξυπηρέτηση. Είναι µία επιχείρηση που προσφέρει υπηρεσίες «4 Αστέρων»!

Μία τέτοια επιχείρηση είναι και η εμπορία της γνωστής στον κλάδο, εταιρείας K-PARTS του κ. Δημήτρη Καζαντζίδη στον Κερατσίνι. Διαθέτει πλήρη γκάμα καινούργιων ανταλλακτικών για αυτοκίνητα των δημοφιλών εταιρειών 

Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες αντιπροσωπίες after market και γνησίων ανταλλακτικών καλύπτοντας με άψογη διαθεσιμότητα όλες τις ανάγκες ευρωπαϊκών, ιαπωνικών και ασιατικών αυτοκινήτων παρέχοντας την εργοστασιακή εγγύηση αλλά και την δική μας υποστήριξη. 

Αναφορικά στο κατάστημα της K-Parts θα βρείτε μεταξύ άλλων τα λιπαντικά της Motul, μπουζί από την NTK, τα σετ συμπλέκτη της Exedy, τις μπαταρίες Banner, αλλά και τα κλιπ της Restagraf.  

Η ομάδα K-PARTS είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει.

Τηλ.: 210 4008764
Email: [email protected]
Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 459, Κερατσίνι 187 57
Facebook

προϊοντα αυτοκινητου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

  • ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

    ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

    Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ» προσφέρει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για λεωφορεία, είτε αυτό είναι service, είτε είναι η εύρεση ανταλλακτικών, γνήσιων ή μεταχειρισμένων. Επιπλέον, είναι η επίσημη εταιρία-αντιπρόσωπος της γνωστής βελγικής VanHool στην Ελλάδα.
     2103460288 Περισσότερα
  • ΕΜΑΝ FULLER A.E.

    ΕΜΑΝ FULLER A.E.

    Η EMAN FULLER A.E. δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου ανταλλακτικών εδώ και 43 χρόνια. Εξειδικεύεται στα φορτηγά, λεωφορεία αλλά και τις μηχανές θαλάσσης ΜΑΝ. 
     210 5130136 Περισσότερα
  • ΔΗΜ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

    ΔΗΜ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

    Στην ΔΗΜ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ θα βρείτε μεταχειρισμένα Ιαπωνικά - Ευρωπαϊκά ανταλλακτικά, σε άριστη κατάσταση, τα οποία εισάγει αποκλιεστικά από Ιαπωνία και Ευρώπη. Όλα σε ανταγωνιστικές τιμές και με την παράδοση να γίνεται γρήγορα στο χώρο σας
     2106612556 Περισσότερα
  • ΖΕΡΒΟΣ ΧΑΡ. & ΣΙΑ ΟΕ

    ΖΕΡΒΟΣ ΧΑΡ. & ΣΙΑ ΟΕ

    Η εταιρεία Zervos Truck & Car δραστηριοποιείται για 40 χρόνια στον χώρο της εμπορίας ανταλλακτικών φορτηγών και στον κλάδο των αξεσουάρ και εξοπλισμού τους. Θα βρείτε τα πάντα από αξεσουάρ - ανταλλακτικά φορτηγού! Διαθέτουν πάνω από 10.000 προϊόντα!
     2105157374 Περισσότερα
  • ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    Η «Σωτηρόπουλος Νικόλαος» ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της στον κλάδο της ανύψωσης και της διακίνησης μέσα στην δεκαετία του 1980.
     2103460714 Περισσότερα
  • Σταυρόπουλος Trailers

    Σταυρόπουλος Trailers

    Η Σταυρόπουλος Trailers έχει σαν αποκλειστική της δραστηριότητα την κατασκευή τρέιλερ μεταφοράς σκαφών από 3.μ έως 12μ καθώς και μπαγκαζιέρες μεταφοράς αποσκευών σε πολλές διαστάσεις.
     2105141515 Περισσότερα