Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Stathis: Top Specialist διασκευών, αμαξοποίησης & ψύξης μεταφορών
Stathis: Top Specialist διασκευών, αμαξοποίησης & ψύξης μεταφορών
  • Stathis: Top Specialist διασκευών, αμαξοποίησης & ψύξης μεταφορών
  • Stathis: Top Specialist διασκευών, αμαξοποίησης & ψύξης μεταφορών

Stathis: Top Specialist διασκευών, αμαξοποίησης & ψύξης μεταφορών

6.737 Επισκέψεις στο άρθρο

Νέα εποχή, νέες ανάγκες και στην κατανάλωση και στις μεταφορές. Προφανώς και ανάγκες προσαρμογής εταρειών, οχημάτων, ανθρώπων στις νέες απαιτήσεις μεταφορών. Μια εταιρεία που προηγείται ως προμηθευτής ΛΥΣΕΩΝ στα πιο πάνω, είναι η "Stathis". Aς δούμε γιατί.

ILEP
ΟΛΕΦΙΝΗ Α.Ε.Β.Ε.

Ξεκινώντας ας δούμε ένα “case study”. Η “Stathis” σε συνεργασία με ένα ακόμα μεγάλο όνομα (από τον κλάδο των Super Market) την “Σκλαβενίτης Ελληνικές Υπεραγορές” έχει προχωρήσει στη μετασκευή περισσότερων από 100 οχημάτων μόνο μέσα στον τελευταίο χρόνο!

Ενδεικτικά οι μετασκευές έγιναν σε Best seller επαγγελματικά μοντέλα όπως : Peugeot Expert, Opel Vivaro, Ford Transit Custom, VW Transporter. 

Όλοι γνωρίζουν πως η μεταφορά προϊόντων, ειδικά σε Super Market στα οποία υπάρχουν διαφορετικά είδη που το καθένα χρειάζεται διαφορετικές συνθήκες μεταφοράς είναι μία πολύ απαιτητική διαδικασία. Μία διαδικασία η οποία για να λειτουργήσει αποδοτικά χρειάζεται αξιόπιστες λύσεις μεταφορών. Λύσεις που θα εξασφαλίζουν ταχύτητα μα και ποιότητα. Λύσεις που θα προστατεύουν και το φορτίο και τον καταναλωτή (και τα αποτελέσματα της σύγχρονης επιχείρησης).
 

Κοινοποίησέ το »

Mετατροπή Van μεσαίας κατηγορίας σε …πολύ-εργαλεία μεταφορών

Η “Stathis” μετέτρεψε Van μεσαίας κατηγορίας ικανά να καλύπτουν τόσο το ξηρό φορτίο όσο και τα κατεψυγμένα προϊόντα και αυτά που απαιτούν θερμοκρασίες συντήρησης.

•    Χώρος μεταφοράς προϊόντων που δεν απαιτούν ψύξη 
Με την κατασκευή αποσπώμενου και αφαιρούμενου διαχωριστικού, δημιουργείται ένας χώρος ο οποίος είναι μονωμένος ώστε να διατηρεί θερμοκρασίες πάντα σε συνθήκες δωματίου. 

•    Χώρος μεταφοράς προϊόντων που απαιτούν θερμοκρασίες συντήρησης.
Με ψυκτικά μηχανήματα της Carrier και της Thermoking που παρέχουν την δυνατότητα stand by λειτουργίας με ρεύμα για την πρόψυξη του χώρου πριν τη φόρτωση.

•    Ισοθερμικά κιβώτια για τη μεταφορά κατεψυγμένων προϊόντων
Στον χώρο της συντήρησης είναι τοποθετημένα ισοθερμικά κιβώτια με ενεργητική ψύξη για την μεταφορά προϊόντων σε θερμοκρασίες κατάψυξης.
 

Γιατί η “Stathis” είναι η ΤΟP εταιρία στον κλάδο της αμαξοποίησης & της ψύξης μεταφορών

Η εταιρεία “Stathis” διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Φυσικά, με όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό αλλά και με άρτια καταρτισμένο προσωπικό. 

Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις (“360 degree” κάλυψης αναγκών του επαγγελματία ή του υπεύθυνου Στόλου) και άριστη υποστήριξη πριν και μετά την πώληση. 

Είναι η εταιρία που μπορεί να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες με την καλύτερη σχέση ποιότητας, τιμής και χρόνου. Μπορεί και οδηγεί τις εξελίξεις προσφέροντας λύσεις για κάθε ανάγκη. Σηματοδοτεί τη νέα εποχή με δυναμισμό, ευελιξία κι έμφαση στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η δημοφιλής εταιρεία διαθέτει την τεχνογνωσία και έχει την εμπειρία ώστε να καλύψει ακόμα και τις πιο δύσκολες ανάγκες. Έχει αποδείξει την αξιοπιστία της με τη μακροχρόνια συνεργασία με μεγάλες εταιρίες όπως ο Σκλαβενίτης, όχι μόνο μετασκευάζοντας τα οχήματά αλλά και συντηρώντας τα (στις εγκαταστάσεις της σε Κηφισιά και Θεσσαλονίκη αλλά και στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών που διαθέτει σε όλη την Ελλάδα).

 

προϊοντα αυτοκινητου - ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΑΜΑΞΩΜΑΤΑ

  • ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΕ

    ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΕ

    Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων & βιομηχανικών εξαρτημάτων για την καρότσα και το αμάξωμα του φορτηγού σου. Θα βρείτε λύσεις για όλων των ειδών τα ρυμουλκούμενα οχήματα, ψυγεία ή κουρτίνες.  Τα 3 βασικά χαρακτηριστικά τους είναι το "όνομα", η ποιότητα και η ανταγωνιστική τιμή τους!
     210 3428564 Περισσότερα
  • AVIN ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

    AVIN ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

    Avin Ασπρόπυργος: Μια σύγχρονη επιχείρηση στημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες ασφάλειας, ανεφοδιασμού και ανάπαυσης, χιλιάδων επαγγελματιών οδηγών. Λειτουργεί επί 24 ώρες, 7 μέρες την εβδομάδα ως πρατήριο καυσίμων υψηλής ποιότητας με την σφραγίδα της  Avin και με υπηρεσίες Parking.
     21 05577533 Περισσότερα
  • ΠΟΛΑΚΗΣ Ζ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

    ΠΟΛΑΚΗΣ Ζ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

    Πρόκειται για έναν top expert στην κατασκευή και επισκευή αμαξωμάτων! Η Πολάκης Ζ. Στυλιανός διαθέτει εμπειρία που φτάνει τις τέσσερις δεκαετίες, προσφέρει μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών & προϊόντων που ξεχωρίζουν.
     2103463579 Περισσότερα