Στην ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για το επαγγελματικό σας.

Τα πάντα για το αμάξωμα του φορτηγού σου

2715 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/9/2021

Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων & βιομηχανικών εξαρτημάτων για την καρότσα και το αμάξωμα του φορτηγού σου. Θα βρείτε λύσεις για όλων των ειδών τα ρυμουλκούμενα οχήματα, ψυγεία ή κουρτίνες. Τα 3 βασικά χαρακτηριστικά τους είναι το "όνομα", η ποιότητα και η ανταγωνιστική τιμή τους!

 

Kοινοποίησε το »

Η  ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΕ είναι μια καταξιωμένη εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας εξαρτημάτων φορτηγών και ρυμουλκούμενων οχημάτων. Δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά εδώ και 48 ολόκληρα χρόνια και η βάση της βρίσκεται στον Ασπρόπυργο Αττικής.
Από το 1973 έχουν γίνει αρκετά βήματα μέχρι και σήμερα.
Η εταιρεία έχοντας περάσει από γενιά σε γενιά έχει ως κύριο μέλημα της την μέγιστη ποιότητα των προϊόντων σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές.
Στην ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ θα βρείτε λύσεις και προϊόντα για όλων των ειδών τα ρυμουλκούμενα οχήματα, ψυγεία ή  κουρτίνες. Επίσης διαθέτουν πολύ μεγάλη ποικιλία από εξαρτήματα για κάθε τύπου αμαξώματος φορτηγού.

Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποια από τα προϊόντα της εταιρείας ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ: 
Λάστιχα πόρτας, τάκοι σταθμεύσεως & πρόσκρουσης, μεντεσέδες & κλείστρα για πόρτες, ορθοστάτες αλουμινίου ή μεταλλικοί, δοχεία νερού, πλαστικές εργαλειοθήκες.

Στο κατάστημά της ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ θα βρείτε επίσης το αλουμίνιο προστατευτικό για τις νταλίκες, είδη για μουσαμά (χούφτα αλουμινίου, σωλήνες 27 ή 34 Φ), ράουλα, εντατήρες μανιβέλες, σύρμα μουσαμά 26μέτρων, 33,5μέτρων ή 100μέτρα.

Οι σύγχρονοιάνετοι και οργανωμένοι αποθηκευτικοί χώροι σε συνδυασμό με το άρτια τεχνικά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό δίνουν στην τη δυνατότητα να συνεχίζει με γρήγορους ρυθμούς την ανοδική της πορεία στην ελληνική αγορά.

Στόχος της εταιρείας είναι να ικανοποιούνται οι ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη μέσω της εμπειρίας στον χώρο, της τεχνογνωσίας και της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους για να δώσουν λύση στο πρόβλημα σας.

Kοινοποίησε το »

 

προϊοντα αυτοκινητου - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ καινούργια

προϊοντα αυτοκινητου - ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΑΜΑΞΩΜΑΤΑ