Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Σύστημα αποστείρωσης / εξουδετέρωσης οσμών σε ψυκτικούς θαλάμους

Σύστημα αποστείρωσης / εξουδετέρωσης οσμών σε ψυκτικούς θαλάμους

8.081 Επισκέψεις στο άρθρο

Με το σύστημα αποστείρωσης Sanifrigofilter της ILEP S.A. απολυμαίνετε τον θάλαμο καθόλη την διάρκεια της διανομής σας, μεταφέροντας τα προϊόντα σας συνεχώς κάτω από ένα υγιές περιβάλλον.

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΟΛΕΦΙΝΗ Α.Ε.Β.Ε.

Η φωτοκατάλυση είναι ένα φυσικό φαινόμενο στο οποίο μια δραστική ουσία (φωτοκαταλύτης) που βρίσκεται στην επιφάνεια του φίλτρου Sanifrigofilter, μετατρέπει την φωτεινή ενέργεια μιας φωτεινής πηγής LED σε ελεύθερα ηλεκτρόνια. Αυτά τα ηλεκτρόνια, αντιδρούν με το νερό από την υγρασία που διέρχεται από το φίλτρο, δημιουργούν ιόντα υδρογόνου και υδροξυλίου τα οποία είναι πολύ δραστικά και αποσυνθέτουν τους οργανικούς και ανόργανους μολυντές στο ρεύμα αέρα, μειώνοντας έτσι την παρουσία τους στο επεξεργασμένο περιβάλλον.

Η βακτηριακή απολύμανση επιτυγχάνεται κατά την λειτουργία του εξατμιστή και επιτρέπει τον καθαρισμό του διερχόμενου αέρα. Η δραστηριότητα καθαρισμού πραγματοποιείται κατά τον χρόνο λειτουργίας του ψυκτικού ενεργοποιώντας την φωτεινή πηγή LED.

Τα εναλλακτικά προϊόντα απολύμανσης, από την άλλη πλευρά, που περιέχουν αντισηπτικά φάρμακα και ουσίες λειτουργούν μόνο όταν το όχημα είναι ακίνητο και δεν υπάρχουν άνθρωποι στο περιβάλλον κατά την διάρκεια της αγωγής.

Έτσι με το σύστημα αποστείρωσης Sanifrigofilter απολυμαίνετε τον θάλαμο καθόλη την διάρκεια της διανομής σας, μεταφέροντας τα προϊόντα σας συνεχώς κάτω από ένα υγιές περιβάλλον.

Εκτός από την αποστειρωτική του ιδιότητα, εξουδετερώνει και όλες τις ανεπιθύμητες οσμές, όπως για παράδειγμα από φρέσκα ψάρια, τυροκομικά είδη, αλλαντικά κλπ. Αποτελεί λοιπόν αναπόσπαστο κομμάτι για τις επιχειρήσεις που εφαρμόζουν σύστημα HACCP ή για αυτές που επιθυμούν να λάβουν αυτήν την πιστοποίηση.

Δεν αποτελεί μηχανικό φίλτρο! Δεν χρειάζεται εξειδικευμένο καθάρισμα ή σέρβις!

Κοινοποίησέ το »


Τα χαρακτηριστικά του Sanifrigofilter:

  • Εύχρηστο: Λευτουργεί απευθείας όποτε μπαίνει σε λειτουργία το ψυκτικό μηχάνημα
  • Κατανάλωσης ρεύματος: 150 mA
  • Τάση τροφοδοσίας: 12V
  • Εγγυημένη διάρκεια ζωής: 40.000 ώρες λειτουργίας
  • Ευκολία εγκατάστασης: Οι διαστάσεις του συστήματος επιτρέπουν την εγκατάστασή του σε συμβατούς εξατμιστές χωρίς μετατροπές.

Η ILEP S.A. είναι η μεγαλύτερη κάθετη μονάδα κλιματισμού αυτοκινούμενων οχημάτων στην Ελλάδα και εδώ και 33 χρόνια προσφέρει σταθερά ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα του κλιματισμού οχημάτων και στην ψύξη μεταφορών. Η πείρα στα ψυκτικά μηχανήματα και κλιματιστικά εγγυάται την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης με πιστοποιημένες διαδικασίες κατά ISO 9001:2015 με στόχο την διαρκή βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών, προσφέροντας τις οικονομικά βέλτιστες λύσεις στις απαιτήσεις μεταφοράς και συντήρησης. Είναι οι top expert στον κλιματισμό και στην ψύξη μεταφορών!


ILEP S.A.
Καλέστε: 2108002150
Δείτε: www.cryotech.gr
Ακολουθήστε: www.facebook.com/IlepCryotech

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ