Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Σ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. επισκευές κρεμαγιέρων Σασμάν στην Αθήνα. Η υψηλή εξειδίκευσή και η μακροχρόνια παρουσία της εταιρείας Logothetis στην αγορά αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών του

Σ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. επισκευές κρεμαγιέρων Σασμάν στην Αθήνα. Η υψηλή εξειδίκευσή και η μακροχρόνια παρουσία της εταιρείας Logothetis στην αγορά αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών τους.

Σ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. επισκευές κρεμαγιέρων Σασμάν στην Αθήνα

33 870 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2022)

Σ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. επισκευές κρεμαγιέρων Σασμάν στην Αθήνα. Η εταιρεία Σ. Λογοθέτης & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στην επισκευή κρεμαγιερών και υδραυλικών τιμονιών (υδραυλικών συστημάτων διεύθυνσης), καθώς και κιβωτίων ταχυτήτων - σασμάν, για περισσότερα από τριάντα χρόνια!

Η εταιρεία Σ. Λογοθέτης & ΣΙΑ Ο.Ε., με έδρα στην Αθήνα, δραστηριοποιείται στην επισκευή κρεμαγιερών και υδραυλικών τιμονιών (υδραυλικών συστημάτων διεύθυνσης), καθώς και κιβωτίων ταχυτήτων - σασμάν, για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Η υψηλή εξειδίκευσή και η μακροχρόνια παρουσία της εταιρείας  στην αγορά αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών τους.

Κοινοποίησέ το »

Όλες οι επισκευές γίνονται με τα πλέον εξειδικευμένα συστήματα διάγνωσης και επισκευής και φυσικά με γνήσια ανταλλακτικά.

Εγγυούνται για τη σωστή επισκευή της υδραυλικής κρεμαγιέρας και του τιμονιού σας και δεσμεύονται για την παράδοσή της σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κρεμαγιέρα - Επισκευή Κρεμαγιέρας - Ανακατασκευή Κρεμαγιέρας

Κρεμαγιέρα είναι το σύστημα διεύθυνσης που χρησιμοποιούν τα ΙΧ αυτοκίνητα και τα μικρά φορτηγά.
Η κρεμαγιέρα είναι η καρδιά και το σημαντικότερο μέρος του συστήματος διεύθυνσης του οχήματος σας.

Πιο συγκεκριμένα για την κρεμαγιέρα:
Υπάρχουν τρία είδη κρεμαγιέρας:
 • Υδραυλική κρεμαγιέρα (δηλαδή κρεμαγιέρες με υδραυλική υποβοήθηση )
 • Ηλεκτρική κρεμαγιέρα (δηλαδή κρεμαγιέρες με ηλεκτρική υποβοήθηση)
 • Μηχανική κρεμαγιέρα (οι μηχανικές κρεμαγιέρες δεν διαθέτουν υποβοήθηση)
Τα προβλήματα της κρεμαγιέρας :
Τα συνηθέστερα προβλήματα που προκύπτουν στις κρεμαγιερες είναι διαρροή λαδιών, Θόρυβος στην κρεμαγιέρα, αστάθεια του αυτοκινήτου στο δρόμο,έντονα χτυπήματα στο τιμόνι όταν το αυτοκίνητο διέρχεται από ανωμαλίες του οδοστρώματος καθώς και η βαριά αίσθηση του τιμονιού κατα την οδήγηση.         


Δεσμευόνται για την παραλαβή και παράδοση της κρεμαγιέρας σας σε σύντομα χρονικά πλαίσια, με εγγυημένο αποτέλεσμα. 
Η εταιρεία Λογοθέτης δεσμεύεται για την παραλαβή και παράδοση της κρεμαγιέρας σας σε σύντομα χρονικά πλαίσια, με εγγυημένο αποτέλεσμα. 


Το εργαστήριο Λογοθέτης αναλαμβάνει την εγγυημένη επισκευή και των τριών τύπων κρεμαγιέρας.

Επισκευάζουν την κρεμαγιέρα του αυτοκινήτου σας με τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Η πολυετής εμπειρία στο χώρο και η απόλυτη εξειδίκευση  γύρω από το αντικείμενο τους αναδεικνύουν στους πλέον κατάλληλους για να αναλάβουν την ανακατασκευή της κρεμαγιέρας σας.

Το υδραυλοδυναμικό δοκιμαστήριο ελέγχει την κρεμαγιέρα σας, προσομοιώνοντας συνθήκες έντονης οδήγησης πριν από την παράδοση σε εσάς, για να είστε σίγουροι για την επιτυχία της επισκευής.

Όλες οι επισκευές γίνονται με τα πλέον εξειδικευμένα συστήματα διάγνωσης και επισκευής και φυσικά με γνήσια ανταλλακτικά.Όλες οι επισκευές γίνονται με τα πλέον εξειδικευμένα συστήματα διάγνωσης και επισκευής και φυσικά με γνήσια ανταλλακτικά.

Δεσμευόνται για την παραλαβή και παράδοση της κρεμαγιέρας σας σε σύντομα χρονικά πλαίσια, με εγγυημένο αποτέλεσμα. 

Για την επισκευή κρεμαγιέρας, τους εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων. Όλες οι επισκευές γίνονται με γνήσια ανταλλακτικά και συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας.

Για αποιοδηποτε πρόβλημα καλέστε τους.Θα χαρούν να σας ακούσουν!

προϊοντα αυτοκινητου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 • DAF SERVICE PASCHALIS

  DAF SERVICE PASCHALIS

  Το συνεργείο DAF SERVICE PASCHALIS με έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής είναι επίσημος επισκευαστής της «ERGOTRAK AE» , αποτελεί συνέχεια της επιχείρησης του κύριου «ΠΑΣΧΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ», η οποία δραστηριοποιείται από το 1987 σε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής φορτηγών αυτοκινήτων καθώς και στην χονδρική πώληση ανταλλακτικών.
   210 5570960, 2105572197 Περισσότερα
 • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

  ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

  Το δεύτερης γενιάς συνεργείο Ρεκτιφιέ Βαλκάνια με περισσότερα από 50 χρόνια εμπείρια στο χώρο σας περιμένει για να λύσει κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στο όχημα σας.
   2103466332 Περισσότερα
 • ΝΤΟΥΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

  ΝΤΟΥΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

  Από το 1961 μέχρι και σήμερα η «Stathis» αποτελεί μία αξιόπιστη εταιρεία στο χώρο της αμαξοποίησης και της ψύξης μεταφορών στην Ελλάδα. Η εταιρεία Stathis πάντα καινοτόμα και έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία δίνει πρώτη τις λύσεις για την ψύξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, μετατρέποντας το μέλλον σε παρόν.
   2105584160 - 2310798300 Περισσότερα
 • Original Ρεκτιφιέ

  Original Ρεκτιφιέ

  Original ρεκτιφιέ για κάθε είδους βελτίωση και εξέλιξη όλων των κινητήρων. Γιατί εκεί ξέρεις πως το όχημα σου είναι στα σωστά -επαγγελματικά- χέρια, γιατί ξέρουν πως να κάνουν την δουλειά που χρειάζεσαι και σε συμβουλεύουν για το τι είναι καλύτερο να γίνει, ούτως ώστε ο κινητήρας του οχήματος σου να είναι ξανά σαν καινούριος.
   2104123504 Περισσότερα
 • ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

  ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

  Expert που μιλάει την γλώσσα, της καλής συντήρησης επαγγελματικών και ΙΧ οχημάτων! Αν και όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο-εργαλείο σου, χρειάζεσαι καλή συμβουλευτική (τι να κάνεις, πως, πόσο). Ένας Top expert (με εμπειρία και know how θα σού γλιτώσει χρόνο και χρήμα). Μία επιχείρηση που δίνει ΛΥΣΕΙΣ (στο θέμα αυτό) είναι η Motor City!
   2103423672 Περισσότερα
 • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

  ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

  Η επιχείρηση "Ρεκτιφιέ Ηλιόπουλος Νίκος" με περισσότερα από 80 χρόνια εμπειρίας στο χώρο είναι στη διάθεση σας για να λύσει κάθε πρόβλήμα της μηχανής του οχήματος σας. Ξεκίνησε το 1940 στη περιοχή του Βοτανικού και τώρα μπορείτε να τους βρείτε στον Πειραιά.
   2104962164 Περισσότερα
 • KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  Η εταιρεία KARSOU BRAKE SOLUTIONS δραστηριοποιείται στην επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης, επιβράδυνσης, έλξης και ανάρτησης, στον τομέα μηχανουργικών εργασιών καθώς και στην εμπορία σχετικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ για νταλίκες, φορτηγά και ρυμουλκούμενα οχήματα.
   2105551450 Περισσότερα
 • Μανωλάς Βασίλης

  Μανωλάς Βασίλης

  Oι πελάτες του συνεργείου Μανωλάς Βασίλης, επί σειρά ετών, γνωρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών του. Γνωρίζουν πως ότι χρειαστούν θα γίνει σωστά (χωρίς προχειροδουλειές). Με έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς. Με πλήρη εξοπλισμό, εργαλεία και συστήματα διάγνωσης (ΧΕΝΤRY και AUTOCOM και για Ι.Χ.)
   210 4200093 - 6936741513 Περισσότερα
 • ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

  Η επιχείρηση "Ο ΝΤΙΝΟΣ" από το 1955 έως σήμερα, εξοπλίζεται με μηχανήματα νέας τεχνολογίας ώστε να καλύπτει όλο και περισσότερες ανάγκες των οχημάτων σας. Συνεργάζονται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων.
   2104206122, 2104206373 Περισσότερα
 • Ρεκτιφιέ ΓΕΜ

  Ρεκτιφιέ ΓΕΜ

  Ρεκτιφιέ ΓΕΜ εξειδικευμένο συνεργείο στον Βοτανικό. Η Ρεκτιφιέ ΓΕΜ είναι μία εταιρεία με υψηλό τεχνικό know how η οποία πρωταγωνιστεί στον κλάδο της ανακατασκευής κινητήρα για περισσότερο από 5 δεκαετίες.
   21 0346 3450 Περισσότερα
 • ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE

  ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE

  Η επιχείρηση ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE, δραστηριοποιείται στον χώρο από το 2006 και εδρεύει στον Ασπρόπυργο, Εξειδικεύονται σε αντλίες πετρελαίου και μπεκ παντός τύπου, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων, όπως: BOSCH, DELPHI, DENSO, CUMMINS,  CATERPILLAR, ZEXEL, SIEMENS και VDO. Είναι experts στις αναβαθμίσεις εγκεφάλων (& αύξηση της ιπποδύναμης) και στην επισκευή Turbo.
   2105574529 Περισσότερα