Ας δούμε μερικά μικρομαστορέματα που μπορούμε να κάνουμε στο αυτοκίνητό μας, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις ή εργαλεία.

Η ασφαλειοθήκη ενός αυτοκινήτου βρίσκεται συνήθως τοποθετημένη στην αριστερή πλευρά του ταμπλό, λίγο κάτω από το τιμόνι.

Η τάπα του ψυγείου έχει πολύ υψηλή θερμοκρασία, όταν ο κινητήρας είναι ζεστός, για αυτό αν επιχειρήσετε να την ανοίξετε χρησιμοποιήστε μια πετσέτα.

Αν παρατηρήσετε τρέμουλο του κινητήρα τραβήξετε ένα - ένα τα μπουζοκαλώδια και σε όποιο δεν παρατηρηθεί επιπλέον ρετάρισμα, εκεί ανήκει το μπουζί που χρειάζεται αντικατάσταση.

Αν κατά την εκκίνηση το αυτοκίνητο δε «μιζάρει» κατευθείαν τότε μάλλον χρειάζεται αντικατάσταση η μπαταρία σας.

Μικρομαστορέματα

17821 Επισκέψεις στο άρθρο

Ας δούμε μερικές σημαντικές και εύκολες επισκευές, που όλοι μας μπορούμε να κάνουμε στο αυτοκίνητό μας, δίχως να έχουμε ιδιαίτερες μηχανολογικές γνώσεις.

 
Δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να αντιμετωπίσουμε κάποια βλάβη με το αυτοκίνητό μας, η οποία μπορεί να επιλυθεί κάνοντας κάποιες απλές και μη χρονοβόρες κινήσεις, χωρίς να έχουμε ιδιαίτερες μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές γνώσεις. Ας δούμε, λοιπόν, κάποιες συνηθισμένες βλάβες που μπορεί να εμφανίσει το όχημά μας, αλλά και το πώς μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε ολοκληρωτικά ή για μικρό χρονικό διάστημα, ώστε να καταφέρουμε να φθάσουμε στο πλησιέστερο συνεργείο αυτοκινήτων.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

προϊοντα αυτοκινητου - TIPS ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

  • OLEFINI

    Στην ΟΛΕΦΙΝΗ Α.Ε. διαθέτουν τεχνογνωσία και top προτάσεις για εξοικονόμηση σε επιχειρήσεις μεταφοράς ευπαθών προϊόντων, μέσω της εγκατάστασης μίας αεροκουρτίνας. Διαθέτουν αεροκουρτίνες κατάλληλες για πόρτες από 1m - 2m μήκος και 2.5m ύψος.
     2296027624 Περισσότερα